توجه به ظرفیتهای استانی در سال 98 اقتصاد مقاومتی را ممکن میکند
حجتالاسلام والمسلمین احد آزادیخواه در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره ظرفیتهای اجرای اقتصاد مقاومتی در استانهای کشور با بیان اینکه در شهرستان ملایر ظرفیتهای بسیار زیادی در حوزه توسعه و اشتغال داریم، اظهار کرد: ملت ایران یک درصد جمعیت دنیا و هفت درصد معادن جهان را در اختیار دارد که در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع اشاره شده است که این ثروت در اقصی نقاط کشور به شکلهای گوناگون وجود دارد که باید از آن برای توسعه اقتصادی کشور بهرهبرداری کرد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت معدن در کشور مورد غفلت واقع شده و متأسفانه در ملایر هم اینگونه است، گفت: ما در ملایر در بخش کشاورزی میتوانیم بهترین صنایع تبدیلی و غذایی در حوزه انگور را کنیم. فرآوردههایی مانند کشمش و انگور میتواند حرفهای زیادی برای توسعه استان در همه ابعاد داشته باشد که نیازمند سرمایهگذار است و چون دولت توان کار در این ظرفیتها را ندارد این ظرفیتها آنگونه که باید به فعل نرسیده است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شناخت ظرفیتهای استانها و ایجاد تحول در آن یقیناً به راحتی صادرات کشور را غیرنفتی خواهد کرد، گفت: اگر دولت عزم داشته باشد عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی ممکن خواهد بود. متأسفانه در این لایحهای که دولت به مجلس آورد و ما تصویب کردیم باز هم صادرات مبتنی بر نفت بود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه بودجهاوراق محور و قرض کننده خطرناک است، تصریح کرد: اگر دولت عزم داشته باشد و مجلس هم حمایت کارشناسی کند، حتما در همین سال 98 میتوان بسیاری از سرفصلهای اقتصاد مقاومتی را ایجاد کرد.
آزادیخواه با اشاره به معادن موجود در حوزه انتخابیهاش خاطرنشان کرد: اکتشافات معدنی کار ارزشمندی است که نیازمند بودجه زیادی هم نیست و در عین حال معبری برای توسعه اشتغال پایدار خواهد بود.
وی اضافه کرد: بهرهبرداری از معادن در ملایر و دیگر شهرهای ایران اسلامی میتواند جایگزین خوبی برای نفت باشد و اجرایی شدن آن امکان دارد.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/