دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 شهريور 1394 - 12:08

نشر ققنوس با دو کتاب تخصصی آمد

«فلسفه‌ ارتباطات» دربردارنده مقالاتی از کنستانتین بودوریس و جان پولاکاس و کتاب «صدا-تصویر» با عنوان دوم «ملاحظاتی زیباشناسانه درباره صدا در سینما» دو کتاب تازه‌ای است که نشر ققنوس به تازگی روانه بازار کرده است.
کد خبر : 36813

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، «فلسفه ارتباطات» یکی از کتاب‌های جدید نشر ققنوس با مقالاتی از کنستانتین بودوریس و جان پولاکاس و با ترجمه غلامرضا آذری و حسین کیانی است. این کتاب 439 صفحه‌ای جستارهایی‌ است در فلسفه یونانی و در 1100 نسخه برای اولین بار منتشر شده است.


«گفتمان و گفت‌وگو»، «دسترسی به نوس»، «چالش‌های اخلاقی برای ریطوریقای ارسطو در عصر ارتباطات واسطه‌مند»، «کایروس و بیان»، «نظریه ارزشیابی برهان ارسطو»، «لوگوس و کثرت‌گرایی» و «تحیل در ارتباطات عاطفی فریبنده» از جمله عناوین بخش‌های مختلف این کتاب هستند.


همچنین در توضیح پشت جلد این کتاب آمده است: «کتاب حاضر تلاشی برای تامل در فلسفه ارتباطات در یونان است. نویسندگان این جستارها، با توجه به برخی از پدیده‌های معاصر همچون گسترش شگفت‌آور فناوری ارتباطات عمومی یا کاربردهای فراگیر رایانه و اینترنت، نظر خود را به فرهنگ یونان و آرا و اندیشه‌های آن معطوف کرده‌اند...»



دیگر کتاب تازه منتشر شده از سوی نشر ققنوس، کتاب «صدا-تصویر؛ ملاحظاتی زیباشناسانه درباره صدا در سینما» است. این کتاب نوشته میشل شیون بوده و با ترجمه محمدجواد مظفریان به بازار آمده است.


در این کتاب، آنچنانکه از عنوان آن برمی‌آید، نقش و اهمیت صدا از منظر زیبایی‌شناختی در سینما را بررسی می‌کند و با پیشگفتاری از والتر مرچ، همراه شده است. «قرارداد سمعی-بصری»، «ترسیم صدا روی تصویر»، «صدای واقعی و صدای رندرشده»، «صداجتصویر خیالی» و «فراسوی صداها و تصاویر» از جمله فصل‌ها و بخش‌های این کتاب به شمار می‌آید.


در توضیح پشت جلد این کتاب می‌خوانیم: «همیشه چیزی در صدا هست که از کنار ما می‌گذرد و شگفت‌زده‌مان می‌کند، چه بخواهیم و چه نخواهیم. با نگاهی به گدشته می‌توان گفت تعجب آور نیست که عده قلیلی جرئت آن را داشته باشند تا باسایه رقصان و روح آوازه‌خوانِ‌ صدا روبرو شند« این همان نقصی است که صدا-تصویر میشل شیون شجاعانه بر آن شده تا برطرفش‌سازد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب