دانشگاههای تهران در حوزه ورزش از وضعیت خوبی برخوردار نیستند
به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی صدیقی صبح امروز در مراسم تجلیل و قدردانی از دستاندرکاران، قهرمانان و مدالآوران دانشجو در سال ۹۷ که در رویدادهای ورزشی موفق به کسب مدال و افتخارآفرینی برای کشورمان در میدانهای بینالمللی شدهاند، در دانشگاه امیرکبیر گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بضاعت کمی برای تقدیر مالی از ورزشکاران دانشجو دارد اما برای تقدیر از این ورزشکاران نباید منتظر پایان جنگ اقتصادی شویم.
رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تبریک به دانشجویان و تشکر از فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی و مربیان این مدالآوران گفت: امسال در بخش مسابقات ورزشی جهانی و آسیایی دستاوردهای خوبی داشتهایم؛ در تقدیر این دانشجویان ورزشکار ارزش مالی مطرح نیست بلکه این موضوع مطرح است که دانشجویان برای ما موردتوجه هستند.
وی با بیان اینکه ورزش دانشجویان دختر در بسیاری موارد مظلوم واقع شده است، اظهار کرد: به مسئله سلامتی همه دانشجویان بهویژه دانشجویان دختر توجهداریم و به همه دانشگاهها در خصوص فراهم کردن امکانات برای دانشجویان دختر تأکید کردهایم.
صدیقی با اشاره به المپیاد همگانی گفت: امسال شاهد برگزاری المپیاد ملی همگانی با حضور ۶ هزار دانشجوی دختر و پسر به میزبانی شیراز بودهایم همچنین در مسابقات جهانی و آسیایی توفیقات زیادی را بهدست آوردیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان بابیان اینکه سال آینده در حوزه ورزش، سال پرفروغی خواهد بود، تصریح کرد: در سال ۹۸ علیرغم همه محدودیتها در یونیورسیاد ایتالیا حضور خواهیم داشت. همچنین در بخش ورزشهای همگانی در تابستان مسابقات دانشجویان پسر به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان و دانشجویان دختر به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد.
وی در خصوص امکانات ورزشی نیز بیان کرد: اکنون سرانههای ورزشی فضاهای روباز دانشگاهها به ۲ متر و سرانه ورزشی فضاهای بسته دانشگاهها به یک و نیم متر رسیده است و البته این سرانهها در همه دانشگاهها تفاوت دارد و ما به دنبال این هستیم که هماهنگی بین آنها ایجاد شود.
صدیقی خاطرنشان کرد: ما در برنامه ششم توسعه به دنبال افزایش سرانه ورزشی در دانشگاهها و تناسب بین آنها هستیم؛ همچنین در دانشگاههای تهران با مشکلاتی مواجه هستیم؛ بهطور مثال در دانشگاه امیرکبیر از هر فضایی برای ورزش استفاده شده است. این فضاها در مجموعه کم نیست اما پراکنده است و با ایده آل ما فاصله دارد؛ بهطورکلی دانشگاههای تهران در حوزه ورزش از وضعیت خوبی برخوردار نیستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان بابیان اینکه سیاست ما این است که از تمامی زیربناهای دانشگاهها استفاده کنیم، گفت: در نظر داریم مسابقات جهانی و آسیایی را به دانشگاهها و مراکز واگذار کنیم؛ اما مسابقات یونیورسیاد، به دلیل مطرح بودن بحث ملی، در اختیار فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی است.
وی در خصوص افزایش فضاهای ورزشی بیان کرد: امسال ساخت ۲۷ زمین چمن مصنوعی را بر عهده گرفتیم که با کمک صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها نیمی از آن آماده شده است و تا پایان سال چند زمین دیگر نیز آماده میشود و در سال ۹۸ نیز این فرآیند ادامه مییابد.
صدیقی با اشاره به اتاقهای تندرستی گفت: در سال ۹۸ تمامی خوابگاهها، اتاق تندرستی خواهند داشت؛ به دنبال این هستیم که اگر خوابگاهی باقی مانده باشد، آن را نیز مجهز به اتاق تندرستی کنیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان بیان کرد: سرمایهگذاری در ورزش را بهعنوان تفنن نگاه نمیکنیم بلکه اصل است و در تعلیم نسل سالم و بانشاط، ورزش حائز اهمیت است.
انتهای پیام/4107/4084/خ
انتهای پیام/