تأثیرگذاری حکومت اسلامی بر موضوع حجاب با رعایت عدالت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر به همت کانون فرهنگی دانشجویی آراستگی و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد بوشهر، کرسی آزاد اندیشی پوشش اسلامی ویژه دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای جلسه کرسی آزاداندیشی «پوشش اسلامی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر که با استقبال دانشجویان مواجه شد، پوسترهایی با موضوع آراستگی و پوشش و گزیدهای از مفاهیم مهم بخشنامه آراستگی دانشگاه آزاد اسلامی توزیع شد.
در این جلسه که به مقایسه مقوله پوشش و آراستگی در دانشگاههای کشور و دیگر نقاط جهان پرداخته شد، مخالفان و موافقان نظر خود را بیان کردند.
مخالفان با پوشش اسلامی مسائلی مانند زیر سؤال رفتن آزادی، نبود دلیل برای اثبات سلامت روانی فرد به واسطه پوشش، بیتوجهی به نظر اکثریت مردم را دلایل مخالفت خود بیان کردند و موافقان نیز مواردی مانند برابری زن و مرد در مبحث حجاب، ریشههای فرهنگی حجاب در آیین کهن کشور، حفظ کیان خانواده و حفظ شخصیت و متانت انسان را از دلایل موافقت خود با بحث اسلامیشدن پوشش دانستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت که بهعنوان داور در این کرسی آزاداندیشی حضور داشت، گفت: یکی از بهترین راههای تأثیرگذاری حکومت اسلامی بر بحث حجاب آن است که عدالت در همه ابعاد رعایت شود تا آنگاه بهصورت طبیعی در بعد فرهنگی مردم بهطور داوطلبانه به سمت توصیههای فرهنگی که برخاسته از فطرت انسانی، دین و تمدن بشری است، گرایش پیدا کنند.
علی نصیری با اشاره به مستندات موجود درباره اعتقاد به حجاب در کتب مقدس، اظهار کرد: موضوع پوشش در اسلام، مقولهای فراجنسیتی است و آیات قرآن کریم خطاب به هر دو جنس انسان است.
وی با بیان اینکه مرد و زن باید از نظربازی اجتناب کنند، تصریح کرد: سایر ادیان نه تنها به بحث پوشش و حجاب ظاهری اعتقاد دارند؛ بلکه در دین مسیحیت بر حجاب چشم نیز تأکید شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت یادآور شد: بهتر است تمام انسانها به آخرت بهعنوان واقعیتی که گریزی از آن نیست، توجه داشته باشند و پاکدامنی و پوشش مناسب را مانند اصلی در زندگی، سرلوحه قرار دهند و از پیامدهای فساد و فحشا که بهدلیل بیتوجهی به حجاب در جهان غرب به وجود آمده، عبرت بگیرند.
رئيس اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاهها در همه جای دنیا مرکز تحول فکری، جنبش عقیدتی اخلاقی و محلی برای عرضه ارزشهای نوین انسانی، علمی و تاریخی محسوب میشوند، اظهار کرد: وجود فرهنگ و تمدن اسلامی در دانشگاهها، ضرورتی ملی است.
انسیه ماهینی با تأکید بر اینکه اکثریت قریب به اتفاق دانشگاههای جهان دارای ضوابط خاصی در نوع پوشش متناسب با محیط آموزشی خود هستند، تشریح کرد: نکتهای که در محیط مقدس آموزش و تعلیم در همه جای دنیا میتوان بهصورت مشترک ملاحظه کرد، کیفیت پوشش حرفهای بر اساس نوع ضرورتهای محیطی بهمنظور ایمنی، آرامش روحی و روانی برای پیشبرد امور و الزام به آراستگی وضع ظاهری برخاسته از شأن علم و فرهنگ است.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/