نگاه و رفتار انسانها هوش هیجانی را به وجود میآورد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مینودشت، کاظم شریعتنیا ظهر امروز در کارگاه آموزشی ارتقای کیفیت تدریس برمبنای استفاده از هوش هیجانی در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت اظهار کرد: بسیاری بر این باورند که در کنار آموزش و کیفیت به نکته دیگری به نام هوش هیجانی نیز در امر آموزش باید توجه داشت.
وی ادامه داد: آموزش و کیفیت آن در مقاطع مختلف تحصیلی، موضوعی بوده که بسیاری از اندیشمندان حوزههای مختلف علوم به آن توجه دارند و بر این اساس حضور استاد در کلاس درس نیازمند تخصص و آشنایی با فنون تدریس است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر خودآگاهی، هنر برقراری ارتباط مؤثر، توان همدلی بالا، مدیریت هیجانها و توانایی برانگیختن خود را پنج ویژگی اصلی هوش هیجانی قلمداد کرد و افزود: کسانی که هوش هیجانی خوبی دارند، ارتباط خوبی با دیگران داشته، حالشان خوب و قویتر هستند.
شریعتنیا خاطرنشان کرد: عواملی که هوش هیجانی را به وجود میآورد نگاه و رفتار خود انسانها است و در محیط عمومی و رسمی کلاس با همه فعالیتهایی که بین استاد و فراگیر و یا بین خود فراگیران انجام میشود، امکان موفقیت یا شکست وجود دارد.
وی افزود: کاربرد هوش هیجانی تأثیر مطلوبی بر بسیاری از فعالیتهای استاد خواهد داشت و میتوان بسیاری از مسائل مربوط به انضباط را به چگونگی برخورد استاد با احساسات فراگیران و کنترل آن نسبت داد.
آذر اسکندری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت نیز گفت: اگر استاد به بُعد احساسی فعالیتهای کلاسی توجه کند، بیش از سایران میتواند حالتی را در فراگیران ایجاد کند که پدیدآورنده یادگیری عمیقتر و مؤثرتر شود و در نتیجه فراگیر، انعطافپذیر و آماده همکاری و بروز خلاقیت میشود.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/