سرمایهگذاری سنگین دانشگاههای آمریکا در حوزه علوم اطلاعات
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از «اجوکیشن دایو»، مؤسسات خصوصی و دولتی در آمریکا برای رشد در زمینه علوم اطلاعات، همکاری با بخش خصوصی را افزایش دادهاند؛ دورههای تحصیلی جدیدی به برنامه درسی خود اضافه کردهاند و میزان تحقیقات خود را افزایش دادهاند.
این روزها اطلاعات همهجا به چشم میخورد. وقتی فردی از تکنولوژی تشخیص چهره برای باز کردن قفل دستگاه الکترونیک خود استفاده میکند یا کالایی را خریداری میکند که توسط یک الگوریتم به وی پیشنهاد شده است، اطلاعات رفتاری آنها جمعآوری میشود و شرکتها از این اطلاعات استفاده میکنند تا تجربه مشتری را بهبود ببخشند و اشکالات خود را برطرف کنند.
این فرصتها باعث به وجود آمدن نیاز به نیروی کاری شده است که در تجزیه و تحلیل اطلاعات و نحوه استفاده از آنها مهارت داشته باشد. شغلهای مرتبط با تجزیه و تحلیل اطلاعات در سال 2018 نسبت به سال 2015 حدود 75 درصد افزایش داشتهاند و این روند همچنان ادامه دارد.
باوجود اینکه محققان اطلاعات درآمد بالایی دارند و سالانه 95 هزار دلار دریافت میکند؛ اما آمریکا با چالش جدی در تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه روبهرو شده است. مؤسسات آموزش عالی این کشور نمیتوانند نیروی کار ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل اطلاعات تربیت کنند و شکاف مهارتی در این حوزه بهشدت رو به رشد است.
براساس گزارشها، آمریکا با کمبود 150 هزار نیروی کار ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل اطلاعات روبهرو است. کمبود دانشمندان اطلاعات در شهرهای نیویورک، سنفرانسیکو و لسآنجلس بسیار شدید است. به همین دلیل دانشگاهها و کالجهای آمریکا تصمیم گرفتهاند تلاششان در تربیت نیروی کار ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل اطلاعات را دو برابر کنند.
مؤسسات آموزش عالی آمریکا دورههای تحصیلی علوم اطلاعات را افزایش دادهاند و مؤسسات و مراکز تحقیقاتی جدیدی برای حمایت از پژوهشهای این حوزه تأسیس کردهاند. برخی از دانشگاههای این کشور نیز مشارکت خود با صنعت را افزایش دادهاند تا نیروی کار مورد نیاز تأمین شود.
دانشگاه برکلی کالیفرنیا، دانشگاه بوستون، دانشگاه ویرجینیا، دانشگاه هیوستون، دانشگاه شیکاگو و دانشگاه ام.آی.تی سرمایهگذاریهای سنگینی برای تربیت نیروی کار ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل اطلاعات کردهاند.
انتهای پیام/4021/خ
انتهای پیام/