دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 اسفند 1397 - 10:20
افروس عنوان کرد:

پویایی مراکز آموزشی با ارائه مطالب علمی و تحقیقات نوین

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: ارائه مطالب علمی و تحقیقات نوین می‌تواند موجب پویایی مراکز آموزشی به‌خصوص محیط‌های دانشگاهی شود.
کد خبر : 366219
IMG-20190306-WA0030.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، نخستین همایش ملی مراقبت مبتنی بر نوتوانی و بازتوانی با حضور یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، علی افروس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، جمعی از مسئولان ادارت استانی و شهرستانی و پژوهشگران و نخبگان در سالن اجتماعات شیخ انصاری این واحد دانشگاهی برگزار شد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با خوش‌آمدگویی به پژوهشگران اظهار کرد: برگزاری این همایش‌ها می‌تواند موجب تبادل اطلاعات علمی و گسترش یافته‌های علمی شود.


افروس افزود: ارائه مطالب علمی و تحقیقات نوین می‌تواند موجب پویایی مراکز آموزشی به خصوص محیط‌های دانشگاهی شود که امیدوارم خروجی این همایش‌ها سلامت جامعه باشد.


وی بیان کرد: لازم می‌دانم از زحمات یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول، نیسی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و دانشجویان و کادر اجرایی که در برگزاری این همایش تلاش و کوشش کردند، تشکر و قدردانی کنم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول نیز در این همایش مطرح کرد: برای پیشرفت در زمینه‌های علمی به خصوص علم پزشکی باید همه تلاش کنیم و هرگز چشم به کمک کشورهای بیگانه نداشته باشیم.


پریدار یادآور شد: در جهان کنونی هر کشوری که قدرت علمی و تکنولوژی بالاتری داشته باشد، سهم بیشتری از دنیا را خواهد داشت.


وی در ادامه افزود:  تا زمانی که کشور خود را از نظر علمی، مدیریتی و برنامه‌ریزی برای استفاده بهینه از منابع مهیا نسازیم، هرگونه ارتباط با کشورهای دیگر سود چندانی را دربرنخواهد داشت.


پریدار تبیین کرد: نظام‌های تأمین مالی سلامت در دنیا دو گروه هستند؛ گروه نخست، نظام‌های مبتنی بر مالیات که این مالیات را به صورت یکجا و یا استانی دریافت می‌کنند و آن را برای هزینه سرلنه سلامت در نظر می‌گیرند که کشورهای انگلستان، نروژ، سوئد، فنلاند و دانمارک از این روش استفاده می‌کنند.


وی عنوان کرد: گروه دوم نظام‌های بیمه تأمین اجتماعی اجباری هستند که صندوق‌های تأمین اجتماعی اجبتری ایجاد می‌شود و کارفرما موظف است درصدی از هزینه سلامت را از این صتدوق‌ها دریافت کند که کشورهای آلمان، فرانسه و هلند جزء این گروه محسوب می‌شوند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول تصریح کرد: یک سیستم حد وسط این دو گروه قرار دارد که صندوق‌های خصوصی هستند و مردم در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری و در هنگام نیاز برای درمان از آن استفاده می‌کنند.


پریدار تأکید کرد: مراقبت‌های نوتوانی و بازتوانی بسیار حائز اهمیت است و باید در کشور ما همایش‌ها و کنفرانس‌های گسترده‌ای در زمینه علم پزشکی صورت پذیرد و دولت‌ها باید استراتژی خود را حول چند محور تأمین کنند؛ از جمله قانون نجات و درمان استاندارد را مد نظر قرار دهند.


وی توضیح داد: دو سال است که در بیمارستان بزرگ گنجویان شهرستان دزفول سعی شده اکثر امور بیماران به خصوص بیماران قلبی به صورت الکترونیکی انجام شود و از بدو ورود بیمار قلبی به اورژانس سریعاً پزشک قلب، انزیوگرافی و پرستار حاضر شده و در بخش کارهای حیاتی بیمار قلبی را انجام می‌دهند.


رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز با بیان اینکه این نخستین همایش ملی دانشکده پرستاری و مامایی واحد دزفول است، خاطرنشان کرد: از 273 مقاله ارسالی به ایمیل همایش 210 اثر پذیرفته شد که 25 مقاله به صورت سخنرانی و 185 مقاله به عنوان پوستر مورد تأیید قرار گرفتند.


لیلا نیسی تصریح کرد: در زمینه بازتوانی و نوتوانی باید گفت که وقتی یک بیمار از لحاظ جسمی و روحی مشکل داشته باشد این هنر کادر درمانی و پرستار است که بیمار را بازتوانی می‌کند و با خلاقیت و نوآوری خود خواهد توانست این کار را انجام دهد.


وی در ادامه افزود: پرستاران کسانی هستند که اگر چند حرف را در اختیار آنان قرار دهی مثل میم، عین و را، وی سریعاً واژه عمر را می‌سازد.


رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان کرد: از کسانی که صمیمانه و پرتلاش برای اجرای این همایش به ما یاری رساندند کمال تشکر و قدردانی را دارم.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب