تهیه طرح مدیریت بحران در روستاهای استان زنجان
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از سایت رسمی استانداری زنجان، علی باقری در نشست با دبیران بحران شهرستانهای استان زنجان با بیان اینکه بیشترین زحمات مدیریت بحران در شهرستانها برعهده دبیران بحران است از تلاش و زحمات آنان در انجام امور محوله با وجود فشارهای کاری قدردانی کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت مدیریت بحران، نخستین کاری که باید مورد توجه فرمانداران قرار بگیرد، مدیریت بحران در شهرستانهاست و بنا بر اهمیت این موضوع، طرح مدیریت بحران در روستاها تدوین و تهیه شده که در تمامی روستاها باید به مرحله اجرا دربیاید که همت فرمانداران و بخشداران را میطلبد.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان تصریح کرد: در این طرح افراد حائز شرایط باید شناسایی و اسامی افراد برای صدور احکام لازم در اختیار فرمانداران قرار گیرد که پس از حکم رسمی، آموزشهای مقدماتی به افراد ارائه خواهد شد که پس از گذراندن این آموزشها، آموزشهای تخصصیتر و جدیتری با همکاری دبیران بحران داده خواهد شد و آموزشها در حوزه مدیریت بحران نقش بسزایی در کاهش خطرپذیری و مقابله با حوادث غیرمترقبه دارند.
باقری در خصوص پرداخت خسارت به کشاورزان خسارتدیده نیز گفت: باید اکیپ تخصیص خسارت در شهرستانها تشکیل و افراد حائز شرایط شناسایی شوند تا پرداخت خسارتها در مسیر صحیح انجام پذیرد.
وی در خصوص مقاومسازی منازل مسکونی روستایی یادآور شد: باید لیستی از خانههای غیرمقاوم در شهرستانها احصا و به بنیاد مسکن استان زنجان اعلام شود تا در سال 98 در اولویت اخذ وامهای مقاومسازی مسکن قرار گیرند و میزان بیمه شدن محصولات کشاورزی و منازل مسکونی یکی از شاخصهای مهم در ارزیابی عملکرد ادارات مدیریت بحران است.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان همچنین به طرح آمادگی مدیریت بحران که از سوی سازمان مدیریت بحران کشور به تمامی استانها ارسال شده است اشاره کرد و متذکر شد: برای ایجاد هماهنگی و انسجام میان دستگاههای مختلف استان در مقابله با حوادث احتمالی تمامی دستاندرکاران باید تلاش خود را در راستای تحقق اهداف سازمان به کار ببندند و از ظرفیتهای سختافزاری و نرمافزاری استفاده کنند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/