از هر 1000 نوزاد متولدشده در کشور یک نفر ناشنواست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حسینعلی شهریاری در مراسم روز جهانی ناشنوایی اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب ایران دستاوردهای بزرگی در حوزه پزشکی در کشور به دست آمد و ایران امروز در حوزه پزشکی حرفهای زیادی در دنیا و منطقه برای گفتن دارد.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به پیشرفت ایران در حوزه کاشت حلزون افزود: فرهادی و همکارانشان از سال ۷۱ در انجمن ناشنوایان کاشت حلزون را در کشور آغاز کردند و اکنون در «بنیاد بخشش» در حال خدمترسانی به مردم کشورمان هستند.
وی با اشاره به تلاش مرحوم نیری و طباطبایی در ایجاد «بنیاد بخشش» و کمک به کودکان ناشنوا بیان کرد: به ازای هر یک و نیم میلیون نفر تولد در کشور در هرسال، حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به جمع فرزندان کشور افزوده میشود.
شهریاری بابیان اینکه حدوداً هزار نفر در نوبت کاشت حلزون هستند، عنوان کرد: از هیئتامنای ارزی درخواست میکنیم در رفع دغدغه تأمین حلزون به خانوارهایی که فرزندان آنها نیاز دارند، کمک کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه سن طلایی کاشت حلزون یک تا پنج سال است، گفت: شرکتهای دانشبنیان «اکسترنال پارت» موردنیاز کاشت را در داخل تولید کردند و از هیئتامنای ارزی تقاضا دارم با توجه به سال حمایت از کالای داخلی و اینکه این نمونهها هیچ فرقی با نمونه خارجی ندارد، در مورد خرید این محصول داخلی اهتمام داشته باشند. قیمت نمونه خارجی این محصول حدود ۸ الی ۹ هزار دلار و قیمت کالای ایرانی به حدود ۳ هزار دلار میرسد. قطعاً هیئت امنا کمک میکند و این وسیله موردنیاز را پیشخرید میکند تا به تولید داخل کمک شود و محدودیت منابع ارزی از بین برود. باید از دانشمندان جوان و کالای داخلی حمایت کرد.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه در منابع بودجهای مصوب مجلس در سال آینده منابعی برای خرید حلزون پیشبینیشده است، تصریح کرد: امیدواریم در سالهای آینده گلایهای نباشد که حلزون موجود نیست و افراد زیادی در نوبت قرار میگیرند و آن زمان طلایی برای کاشت حلزون از بین برود.
انتهای پیام/4087/خ
انتهای پیام/