همرزم شهید رنجبری: برخورد پدر شهید برای شهادت پسرش شرمندهام کرد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از نوید شاهد، سروان شهید «لطیف رنجبری» در روز چهارم شهریور ماه سال 1326 در روستای «آله کبود» از توابع شهرستان بیجار گروس واقع در استان کردستان در خانواده روستایی و مذهبی از چشم بهجهان گشود. مادرش زلیخا و پدرش شریف نام داشت. قبل از ورود به مدرسه در مكتب یكی از اساتید، كلام خدا را سه بار دوره كرد و از همان دوران كودكی با قرآن مأنوس بود. پس از طی دوران طفولیت به تنها مدرسه ابتدایی روستای آله کبود، دبستان تدین رفت و به تحصیل پرداخت.
از همان ایام نوجوانی در مراسم مذهبی روستا شركت داشت و به انجام فرائض دینی، ارادتمندی اهل بیت(ع)، احسان و نیكی به والدین، و صله ارحام مقید بود. شهید رنجبری جزو اولین گروه افسران فارغالتحصیل دانشكده افسری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود و به درجه ستوان دومی نائل شد.
وی پس از دریافت درجه افسری بهعنوان مسئول آموزش پادگان دوآب مازندران (شهید شفیعی) منصوب شد. از آغاز دفاع مقدس تا سال1360 آموزش و سازماندهی گروه كثیری از نیروهای اعزامی به جبهه های حق علیه باطل بهعهده ایشان بود. در سال 1362 شهید رنجبری، فرمانده پایگاه ولی آباد بانه بود که در 10 شهریور1362 در جریان یکی از این شناسایی ها از مناطق پاكسازی نشده و در درگیری که سه نفر از اشرار كومله را به هلاكت میرساند در كمین نیروهای ملحد كومله قرار میگیرد و به شهادت میرسید.
حجتالاسلام سیدجبار حسینی همرزم شهید درباره خصوصیات شهید رنجبری گفت: من شهید لطیف رنجبری را از دورانی که سن کمی داشتم میشناختم. هم محل بودیم. البته شهید رنجبری حدود 15 سال از من بزرگتر بود در عین حال نسبت فامیلی با همدیگر داشتیم. من سال 1354 با برادر وی به قم رفتیم برای تحصیل علوم حوزوی و به دلیل دوستی که بین ما بود، با شهید رنجبری هم روابط صمیمانه و نزدیکی پیدا کردم.
وی بیان کرد: این آشنایی ادامه داشت تا اینکه من از سپاه به ژاندارمری منتقل شدم و اینگونه باب دوستی و رفاقتمان بسیار عمیقتر و بیشتر شد. در ضمن در سالهای 1360 تا 1362 من مسئول عقیدتی سیاسی کردستان و آذربایجان غربی بودم و با آمدن شهید رنجبری به منطقه بانه با هم دوباره در ارتباط نزدیک بودیم و من هر چند وقتی او را ملاقات میکردم.
حجتالاسلام حسینی اظهار کرد: آنچه در مورد شهید رنجبری مشهود و قابل توجه است، روحیه شاداب و مصمم و جدی ایشان بود. به طوری که برای دیگر فرماندهان جنگی نمونه و الگوی بسیار خوبی بود. وقتی یک بار برای دیدار وی رفتم و روحیه شاداب این شهید را دیدم، از او در مورد وضعیت منطقه و شرایط روحی پرسیدم. گفت: ما در برابر ضد انقلاب ایستادهایم. بنابراین باید شاداب و مصمم باشیم. از دیگر خصوصیات شهید رنجبری خصلت مردانگی و اعتماد به نفس بود و در عین حال انسانی معتقد مؤمن و بسیار منضبط بود و به سلسله مراتب کاری بسیار اهمیت میداد و در عین حال در برابر مافوق خود جرأت طرح مسائل و مشکلات را داشت.
وی تأکید کرد: وقتی به خانوادهشان خبر شهادت لطیف را دادم، همه بسیار منقلب شدند، اما برخورد پدرش همه را شرمنده و مبهوت کرد. پدر شهید گفت، فرزند من که از حضرت علی اکبر(ع) برتر نیست و دستانش را بالا برد و خدا را شکر کرد، از این صبر و استقامت و ایمان پدر شهید رنجبری همه حیرتزده شدند.
انتهای پیام/4100/
انتهای پیام/