طرح دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی مراغه وارد چرخه تجاریسازی شد
پویا کاظمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مراغه اظهار کرد: طرح دانشبنیان گلخانه هوشمند بدون نیاز به نور خورشید با آبیاری هوشمند، منتخب برتر محصول سطح سوم فنبازار دانشگاه آزاد اسلامی، وارد چرخه تجاریسازی شد.
وی درباره دلیل انتخاب این طرح گفت: خطر شدید کمآبی در کشور، رویکرد جوامع به آپارتماننشینی و نورگیری نامناسب آپارتمانها، تنوع گلها و هزینههای زیاد نگهداری گل باعث شد بنده به فکر این طرح بیفتم و البته با طرح موضوع در مرکز رشد و دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و حمایت و پذیرش آنها توانستم این طرح را به مرحله نهایی و اکنون به تجاریسازی برسانم .
طراح محصول برتر فنبازار کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این طرح میتواند در اندازههای مختلف و با توجه به ابعاد گلخانه مورد نظر، تهیه شده و بدون دخالت انسان تشخیص میدهد که هر گل چه اندازه به آب و نور خورشید نیاز دارد و آن را تأمین میکند. با این دستگاه جلوی بسیاری از هزینهها گرفته شده و در وقت نیز صرفهجویی میشود.
این مخترع درباره مشابه خارجی طرح خود گفت: این طرح با کیفیت و خصوصیات موجود، مشابه خارجی ندارد، بسیار کمهزینه است و مدت یکسال طول کشید تا مطالعه و طراحی آن به پایان برسد.
وی بیان کرد: این دومین طرح جدی و دانشبنیان بنده است و پیش از این طرح خانه هوشمند را کار کرده بودم و در آن طرح نیز کاربر میتوانست همه امور اعم از کنترل لوازم برقی، سیستم امنیتی و سایر خدمات خانه خود را از طریق اینترنت و از راه دور و یا از طریق پیامک و رادیو انجام داده یا کنترل کند.
به گزارش آنا، کاظمی متولد 1365 شهرستان مراغه و دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس نرمافزار از دانشگاه تبریز است و اکنون بهعنوان پژوهشگر نمونه در مرکز رشد و دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی مراغه مشغول فعالیت است.
عزیز جوانپور دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هم از انتخاب طرح دانشبنیان گلخانه هوشمند بهعنوان محصول برتر سطح سوم فنبازار از واحد مراغه قدردانی و تشکر کرد.
وی در نامه ارسالی به واحد مراغه با تشکر از همت، اراده و تلاش رئیس واحد مراغه و همکاران دانشگاه در راستای ارتقای جایگاه و فرهنگ پژوهش، این موفقیت را به واحد مراغه و فناور طرح، پویا کاظمی تبریک گفت.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/