دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رسم یاران/ 142

سردار نصر: شهید شاهمرادی دربیش از 10عملیات دفاع مقدس مردانه جنگید

سرتیپ پاسدار و جانباز سرافراز گفت: سردار جانباز شهید شاهمرادی فرماندهی پاک و مخلص و از نظر استقامت بی‌نظیر بود، او در بیش از 10 عملیات دفاع مقدس مردانه جنگید.
کد خبر : 363433
348237_730.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهید محمدعلی شاهمرادی در سال 1335 در روستای(ورنام خواست) در (لنجان علیا)ی اصفهان در یک خانواده عشایری چشم به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در زادگاه خود گذراند و برای گذراندن دوره متوسطه در دبیرستان حافظ زرین‌شهر به تحصیل پرداخت. در سال 1358 پس از گرفتن دیپلم در رشته علوم تجربی، وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زرین‌شهر شد و 20 دی 1365 در عملیات کربلای 5 در شلمچه به شهادت رسید.


سردار سرتیپ جانباز کریم نصر، اولین فرمانده تیپ 44 درباره سرتیپ شهید شاهمرادی چنین می‌گوید: سخن گفتن از سردار شهید شاهمرادی سخت است، ایشان یکی از فرماندهان شجاع، مخلص با تدبیر و دوراندیش بود. هیچ موقع من ندیدم که احساس نگرانی و ناراحتی داشته باشد. موقعی که با ایشان بودیم خیالمان راحت بود، شهید شاهمرادی برای لشگر 44 قمر بنی‌هاشم(ع) یک ستون و یک شمشیر بود. سردار جانباز شهید شاهمرادی فرماندهی پاک و مخلص و از نظر استقامت بی‌نظیر بود. در مدیریت و تدبیر در جبهه حرف اول را می‌زد، خداوند روحش را با ائمه اطهار(ع) محشور کند.


 وی بیان کرد: سردار شهید محمدعلی شاهمرادی، قائم مقام و فرمانده طرح و عملیات لشگر 44 قمر‌ بنی‌ هاشم (ع)، پس از فرمان حضرت امام خمینی(ره) برای آزادسازی شهرهای کردستان و آذربایجان غربی از دست عناصر ضد‌انقلاب که مرتکب فجایع بسیاری مانند بریدن سر بیماران در بیمارستان‌ها و تصرف پادگان‌ها و دزدیدن سلاح‌های نظامی شده بودند، شهید شاهمرادی به اتفاق یارانش به کردستان رفت.


جانباز کریم نصر ادامه داد: شهید شاهمرادی در آغاز سال 1360 برای نبرد با کافران بعثی به دارخوین رفت. عملیات «فرمانده کل‌قوا، خمینی روح‌ خدا»، در منطقه عملیاتی جنوب دار‌خوین، ساعت 3:30 دقیقه بامداد، آغاز شد. سرانجام شهید شاهمرادی از سوی فرمانده‌ کل سپاه به قائم‌مقامی تیپ قمر بنی‌هاشم (ع) منصوب شد. سردار بزرگ اسلام؛ شهید شاهمرادی، در عملیات‌ها‌ی فتح‌المبین، بیت‌المقدس، محرم، والفجر‌ مقدماتی، والفجر4، خیبر، بدر، والفجر8، کربلای 4 و 5 مردانه جنگید. سرانجام در تاریخ 1365/10/20 در عملیات کربلای 5 در شلمچه در خط مقدم درگیری، براثر اصابت ترکش به سرش، به‌شهادت رسید.


وی اظهار کرد: این سردار شجاع، افزون بر 7 سال در جنگ تحمیلی حضوری فعال داشت، او هنرمند نیز بود. برای نشان دادن رفتار وحشیانه ضد‌انقلاب با مردم و پاسداران انقلاب اسلامی، در فیلم‌هایی مانند؛ «جان بر کف»، «غروب خونین» و نمایشنامه «تیر غیب» به ایفای نقش پرداخت.


 فرازی از وصیت نامه شهید شاهمرادی را با هم می‌خوانیم: ملتی که از مرگ نمی‌ترسد، همیشه زنده است؛ مردمی که زندگی نکبت‌بار را بر مرگ شرافتمندانه ترجیح می‌دهند، همیشه مرده‌اند. این همان معنای سخن امام در نهج‌البلاغه است، که می‌فرماید: «فالموت فی حیاتکم مقهورین والحیاة فی موتکم قاهرین»، مرگ در زندگی ذلت‌بار است و زندگی در مرگ پیروزمندانه.


انتهای پیام/4100/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب