برادر شهید شیرازی: شجاعت و درایت عباس دشمنان انقلاب را خار کرد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امورایثارگران، شهید حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ عباس شیرازی در سال 1323 در یكی از روستاهای اطراف رفسنجان به نام «كشكوئیه» به دنیا آمد. خانواده او كشاورز و متدین بودند. چند سال اول تحصیل را در زادگاه خود گذراند و سپس برای ادامه تحصیل به رفسنجان آمد. سال 1336 برای كسب علوم و معارف اسلامی به قم عزیمت كرد. در سال 1343 دروس سطح را به پایان برد و سپس به تحصیل دروس خارج پرداخت.
شهید حجتالاسلام عباس شیرازی از همان آغاز در انزوای حجره طلبگی آرام نیافت و گستره دین را به عرصه سیاست پیوند زد. پس از قیام خونین پانزدهم خرداد سال 1342 پرشورتر وگرمتر از همیشه در صحنه مبارزات سیاسی شركت کرد. سال 1357 توسط ساواک دستگیر شد و به زندان افتاد. همزمان با اوجگیری مبارزات مردم ایران علیه حكومت پهلوی از زندان آزاد شد و فصل جدیدی در زندگی این روحانی خستگی ناپذیر پدید آمد.
شهید حجتالاسلام عباس شیرازی با داشتن مسئولیتهای زیادی همانند؛ عضویت در هیئت تشخیص صلاحیت قضات، کمیسیون تصفیه ستاد مرکزی سپاه پاسداران، نمایندگی هیئت عالی گزینش در هیئت مرکزی سپاه، عضویت شورای سرپرستی دفتر تبلیغات اسلامی قم و شورای عالی تبلیغات اسلامی، مسئولیت بازرسی دادسراها و دادگاههای انقلاب و محاکمه متخلفین، مسئولیت قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، رئیس سازمان تبلیغات و قائم مقام سازمان، امام جمعه تنکابن و خمین، خود را وقف اسلام و نظام اسلامی کرد و درعین حال با داشتن مسئولیتهای خطیر همچنان چهرهای فداكار و دلنشین بود. شهید حجتالاسلام حاج شیخ عباس شیرازی كه در كنار دیگر مسئولیتهای خود فرماندهی كل تبلیغات جبهههای جنگ را بر عهده داشت، روز جمعه 17 رمضان 1364 جان شیرین خود را در خطه خونرنگ جنوب پیشكش آستان مقدس محبوب كرد و روح بزرگش در جوار رحمت حق آرام و قرار گرفت.
علی شیرازی با بیان خاطرهای از برادر شهیدش گفت: صبح روز جمعه بود زنگ تلفن چند بار به صدا درآمد و هر بار فردی عباس را تهدید به مرگ کرد. همه نگران بودیم عباس حاضر شد، قبل از خطبههای نماز جمعه سخنرانی داشت خواهرم گفت: داداش شما امروز نروید اینها شما را تهدید کردهاند، ممکن است خدای نکرده اتفاقی بیفتد. عباس بی آنکه ترس به دل راه دهد پاسخ داد؛ نترسید، اینها همین را میخواهند، ما نباید گول این حرفها را بخوریم اینها میخواهند ما را از کارهایی که میکنیم بازدارند شما هیچ ناراحت نباشید. عباس مرد عمل بود، شجاعت و درایت او دشمنان انقلاب را خار و زبون ساخت. چرا که از هیچ تهدیدی نترسید و در راه پایداری انقلاب از پای ننشست.
شهید حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ عباس شیرازی در فرازهای از سخنانش میگوید: تقوی از ریشه «وقی» است. وقی یعنی نگهداری و اتقاء یا تقوا یعنی خودنگهداری. یعنی انسانی که بتواند خودش را در مسیری که انتخاب کرده، نگهداری کند؛ حال هر مسیری که میخواهد باشد؛ هر هدفی که میخواهد باشد، انسان اگر خودش را در این مسیر نگه داشت، تقوای آن مسیر را دارد. تقوی همچون عبادت، عمل روح است؛ حالت روح انسان است.
شهید حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ عباس شیرازی ادامه میدهد: بنابراین، ترجمه کردن تقوی به پرهیز، اگر مراد پرهیز و گریز اجتماعی باشد، غلط است. تقوی همان قدرت اجتنابی است که نفس و روح انسان پیدا میکند. یعنی نفس انسان عاری از گناه است. نفس انسان ابا دارد از آلودگی و نفس انسان نیرومند است. اسلام نخواسته افراد را ضعیفالنفس بار بیاورد و بگوید همیشه از محیط آلوده فرار کن. انسان با تقوی، انسان نیرومند و توانمندی است که اگر هم در محیط فاسدی وارد شد، به رنگ فساد در نمیآید.
انتهای پیام/4100/
انتهای پیام/