دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

جایزه کارگردانی و بازیگری به تئاتر دریاچه قو رسید

مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در تالار وحدت برگزار شد.
کد خبر : 362907

به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، امشب از حدود ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت برگزار شد.


در این مراسم چهره‌هایی نظیر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسعود رایگان، اصغر همت، وحید لک، پیمان شریعتی، فرزین محدث، امیر جعفری، محمدعلی نجفی و نادر برهانی‌مرند، شهرام کرمی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی، مرضیه برومند، رویا تیموریان، گوهر خیراندیش، ایوب آقاخانی، سیروس همت و مائده طهماسبی حضور داشتند.


امیرحسین مدرس مجری مراسم گفت: خدا را شکر و گوش شیطان کر که خانواده ارجمند تئاتر در این سال‌ها گسترده شده و طبیعی است جزییات جشنواره تئاتر فجر گسترده‌تر و جوایز بیش‌تر شده است.


در بخش اول پوستر جشنواره تئاتر محمد افشار از مشهد برای طراحی پوستر نمایش  «ال کلاسیکو» رتبه سوم، مهدی رایگانی از تهران برای طراحی پوستر نمایش «طعم سگ» رتبه دوم و مرتضی فرحناک از قم برای طراحی پوستر نمایش »گامی بهشت، گامی در دوزخ» اول شدند.


در بخش عکس جشنواره تئاتر فجر هم شیوا خدابخش از تهران برای عکاسی از نمایش «ماراساد»، کیارش مسیبی از تهران برای عکاسی از نمایش «تئاتر» و  لیلا صدیق از تهران برای عکاسی از نمایش «مالی سویینی» به ترتیب سوم تا اول شدند.


در بخش نمایشنامه نویسی جشنواره تئاتر فجر: رتبه سوم به طور مشترک: سارا الهیان برای نمایشنامه پریزاد و زهره شفیعی برای نمایشنامه میرزیاس و رتبه دوم: مسعود محمدی قنبرلو برای نمایشنامه چند روایت از چند زندگی مرتبط و رتبه اول: لیلی عاج برای نمایشنامه سالی که دوباره پاییز شد) شدند.


در بخش دفاع مقدس جشنواره تئاتر فجر: نمایش «خنکای ختم خاطره» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ، نمایش «عند از مطالبه» به کارگردانی سامان خلیلیان و نمایش «دایک» به کارگردانی حامد عالمی جایزه دریافت کردند.


برگزیدگان بخش به علاوه فجر هم تماشاخانه «مکتب تهران»، تماشاخانه «دا» و عمارت «نوفل لوشاتو» منتخب شدند.


همچنین، از طرف حامی جشنواره از «خنکای ختم خاطره» حمیدرضا آذرنگ و «از خط زرد فاصله بگیرید» رضا رشادت قدردانی شد.


در بخش دیگر گونه‌های اجرایی جشنواره تئاتر فجر جایزه برگزیده و تقدیر طراحی آرایه‌های صدا به نمایش «اپرای شماره 1 تهران» به کارگردانی مرتضی زارعی و حسین اکبرپور برای نمایش ما داریم از این خونه میریم تعلق گرفت.


در بخش نمایشنامه‌نویسی حسین توازنی‌زاده برای نمایش ارس جایزه دریافت کرد. رضا سعیدی برای نمایش مواجهه با ورنوس فادرانی جایزه طراحی صحنه را دریافت کرد. سما موسوی‌نسب برای نمایش آدم‌هایی که نمی‌میرند بازیگر زن انتخاب شد. احسان شایان فرکارگردانی نمایش گرم کردن را دریافت کرد.


در بخش مسابقه تئاتر خیابانی جشنواره تئاتر فجر بخش موسیقی گروه موسیقی نمایش «لازمان لامکان» جایزه دریافت کردند.


در بخش طراحی فضا و ابزار نمایشی هم جایزه به مهدی حبیبی برای نمایش «کالبدشکافی یک اتفاق» و روح الله سنایی برای نمایش « نامیرا» تعلق گرفت.


 در بخش بازیگری مرد: برگزیده این بخش ابراهیم حاج حیدری بازیگر نمایش «خرس‌های پاندا به روایت ساکسیفونیستی که متولد دهه شصت بود» و  مقام برتری به مصطفی کولیوندی بازیگر نمایش «کالبدشکافی یک اتفاق» تعلق گرفت که به نشانه اعتراض از دریافت جایزه امتناع کرد.


مقام برتری بازیگری زن به نازیلا امینی برای بازی در نمایش «تیک تاک» تعلق گرفت و برگزیده این بخش هم  دلارام ترکی برای بازی در نمایش «اهم» شد.


 در بخش طرح و ایده‌پردازی مسابقه تئاتر فجر مقام برتری به پژمان شاهوردی برای نمایش «این کجا آن کجا» و برگزیده آن رضا بهرامی برای نمایش «لازمان لامکان» شد.


 کارگردانی بخش مسابقه تئاتر فجر برگزیده به پژمان شاهوردی کارگردان نمایش «این کجا آن کجا» و  مقام برتری امیرحسین شفیعی کارگردان نمایش «نامیرا» رسید.


در بخش «مسابقه‌ تئاتر ایران دو» جشنواره تئاتر فجر: در طراحی آرایه صوتی: علی سینا رضانیا برای نمایش «بازگشت» از خرم‌آباد و در طراحی نور: محمود کریمی برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد و در طراحی حرکت برگزیده این بخش تینا لطفی برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد و مقام برتری مهدی شاه‌پیری برای نمایش «شفیره» از تهران شدند.


همچنین در طراحی گریم رویا حشمتی برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد (مقام برتر) و در موسیقی میلاد قنبری برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد (برگزیده) و بابک نصیرخواه برای نمایش «شفیره» از تهران (مقام برتر)شدند.


در طراحی لباس سارا حسین‌پور برای نمایش «تاکسیدرمی» از اهواز جایزه دریافت کرد و  در طراحی صحنه مقام برترروحان امامی برای نمایش «بازگشت» از خرم‌آباد شد و جایزه برگزیده به سعید حسنلو برای نمایش «پروانه الجزایری» از کرمانشاه رسید.


در بازیگری مرد علی غابشی برای نمایش «بازگشت» از خرم‌آباد (مقام برتر) و هومن حاج‌عبدالهی برای نمایش «تناسخ سه تا سی و پنج تومن» از تهران (برگزیده) شناخته شد.


در بازیگری زن هم عاطفه پوربهرام برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد (برگزیده) و ستایش رجایی نیا برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد (مقام برتر) رسید.


در بخش نمایشنامه‌نویسی، مرتضی شاه‌کرم برای نمایش «عند از مطالبه» از تهران (مقام برتر) و پیام لاریان برای نمایش «پروانه الجزایری» از کرمانشاه (برگزیده) شد.


در قسمت کارگردانی هم رضا صابری برای نمایش «دریاچه قو» از مشهد (برگزیده) و محمدرضا درند و سعید زندی برای نمایش «پروانه الجزایری» از کرمانشاه (مقام برتر) انتخاب شدند.


نامزد‌های بخش مسابقه نمایش‌های رادیویی جشنواره تئاتر فجر در قسمت بازیگری مرد میرطاهر مظلومی برای نمایش «باد که می‌نویسد» از تهران (برگزیده) و حسن جویره برای نمایش «شبانه» از اصفهان (مقام برتر) معرفی شدند. بازیگری زن هم به آزاده حیدرزاده برای نمایش «مزار» از بجنورد  تعلق گرفت.


در بخش نمایشنامه‌نویسی سولماز ملکی برای نگارش نمایشنامه «گونش» از اردبیل، در بخش کارگردانی پیمان قریب پناه برای کارگردانی نمایش «ساعت گرگ» از تهران و در بخش تهیه‌کنندگی فرشاد آذرنیا برای تهیه‌کنندگی نمایش «باد که می‌نویسد» از تهران جایزه دریافت کردند.


در بخش «مسابقه‌ تئاتر ایران یک» جشنواره تئاتر فجر جایزه طراحی آرایه صوتی به حسین اکبرپور برای طراحی صدای نمایش «ما داریم از این خونه می‌ریم»، جایزه طراحی نوربه علیرضا میرانجم برای طراحی نور نمایش «لانچر ۵»، جایزه طراحی گریم برای حمید مرادی برای طراحی گریم نمایش «قضیه» (مقام برتر) و موسیقی به میثم عبدی برای موسیقی نمایش «عروسی خون» (مقام برتر) و کیان حسین برای موسیقی نمایش «آقامحمدخان» (برگزیده) تعلق گرفت.


همچنین  بیتا نصر برای طراحی لباس نمایش «هار» (برگزیده) و زینب عبدی برای طراحی لباس نمایش «عروسی خون» (مقام برتر) انتخاب شدند.


جایزه طراحی صحنه به مسعود صفری برای طراحی صحنه نمایش «رومئو و ژولیت» (مقام برتر) و سجاد امیرمجاهد برای طراحی صحنه نمایش «قضیه» تعلق گرفت.


بازیگری مرد هم به امیر نوروزی برای بازی در نمایش «لانچر ۵» (مقام برتر) و ابراهیم عزیزی برای بازی در نمایش «فیل در تاریکی» رسید.


جایزه بازیگری زن به آرزو عبدالهی برای بازی در نمایش «آنشرلی با مو‌های خیلی قرمز» (برگزیده) و مونا بارانی برای بازی در نمایش «رومئو و ژولیت» (مقام برتر) رسید.


جایزه نمایشنامه‌نویسی به مونا احمدی برای نگارش نمایشنامه «سرزمین‌های شمالی» و علی کرسی‌زر و امیر ابراهیم‌زاده برای نگارش نمایشنامه «فرآیند»  تعلق گرفت.


کارگردانی هم سعدی محمدی‌عبد برای گارگردانی نمایش «مقدس» و مهرداد مصطفوی برای کارگردانی نمایش «فیل در تاریکی» انتخاب شدند.


در بخش «مسابقه‌ تئاتر بین‌الملل» جشنواره تئاتر فجر طراحی آرایه صوتی به فرشاد فزونی برای طراحی صدای نمایش «دستورالعمل‌های پرواز برای خدمه و خلبان» از ایران، طراحی نور ازگیل گارسیا رومئو برای طراحی نور نمایش «یک تئاتر کوچک از انتهای دنیا» از فرانسه، طراحی حرکت به احسان همت برای طراحی حرکت نمایش «جادویت می‌کنم» از بلژیک، طراحی گریم به لعیا خرامان برای طراحی گریم نمایش «ابلوموف» از ایران، موسیقی به نوید گوهری برای موسیقی نمایش «پرومته/ طاعون» از ایران، طراحی لباس به آن موسیتزه برای طراحی لباس نمایش «زندگی احمقانه» از گرجستان، طراحی صحنه به فرهاد فزونی برای طراحی صحنه نمایش «دستورالعمل‌های پرواز برای خدمه و خلبان» از ایران ، بازیگری مرد به اصغر پیران برای بازی در نمایش «نامبرده» از ایران (برگزیده) و بازیگری زن به فاطمه معتمدآریا برای بازی در نمایش «خنکای ختم خاطره» از ایران تعلق گرفت.


در نمایشنامه‌نویسی علی شمس برای نگارش نمایشنامه «وقتی خروس غلط می‌خواند» از ایران و کارگردانی هم علی‌اصغر دشتی برای کارگردانی نمایش «نامبرده» از ایران جوایز پایانی جشنواره تئاتر فجر را از آن خود کردند.


انتهای پیام/4046/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب