دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 اسفند 1397 - 00:10
ملک‌حسینی به آنا خبر داد:

راه‌اندازی بزرگ‌ترین استارت‌آپ هایپر‌مارکت غرب کشور در ملایر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت: بزرگ‌ترین استارت‌آپ هایپر‌مارکت غرب کشور روزهای آینده با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی می‌شود.
کد خبر : 362906

عباس ملک‌حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: تلاش مسئولان هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی این است که وظایف واقعی دانشگاه را به نحو أحسن انجام دهند و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر نیز این رسالت را برای خود قائل هستند.


وی یادآور شد: به‌ جز تأکید بر کیفیت آموزش و هدفمند کردن پژوهش‌های دانشگاهی، سعی کرده‌ایم تا با توجه به نیاز منطقه به خدمات پزشکی، دانشکده جدید مرتبط راه‌اندازی کنیم و در این راستا دانشکده‌ای با دو رشته پرستاری و کارشناسی اتاق عمل راه‌اندازی شد و اکنون به‌دنبال اضافه‌کردن رشته‌های جدید مانند کارشناسی ارشد رشته‌‌های روانشناسی سلامت و روانشناسی بالینی و کارشناسی تغذیه هستیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ملایر خاطرنشان کرد: سعی کرده‌ایم در حوزه پژوهش هم به سمت هدفمندی حرکت کنیم و بیشتر در این حوزه به‌دنبال تقویت اقتصاد دانش‌بنیان هستیم. در ترم جدید تحصیلی بزرگ‌ترین فروشگاه استارت‌آپ هایپر‌مارکت غرب کشور را راه‌اندازی می‌کنیم و با تأکید دکتر طهرانچی قرار شده دانشجویانی که رشته‌های مرتبط مانند بازرگانی، حسابداری و مدیریت دارند در این فروشگاه -که تا دو هفته آینده افتتاح می‌شود - مشغول کار و فعالیت شوند.


به گفته وی، راه‌اندازی این فروشگاه کارکرد دوگانه دارد که علاوه بر این در حوزه درآمدهای غیرشهریه‌ای به کمک دانشگاه آزاد اسلامی ملایر می‌آید.


ملک‌حسینی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی ملایر در حوزه محصولات دانش‌بنیان چند پروژه دارد که استفاده از لارو حشره برای بهبود زخم‌های موضعی ازجمله زخم دیابت یکی از آنهاست که موجب تسریع در بهبود زخم‌های دیابت می‌شود و اکنون بیماری داریم که با استفاده از این لارو در حال بهبودی است.


وی افزود: این محصول در مرحله تجاری‌سازی است و اکنون با دانشگاه علوم پزشکی همدان در حال همکاری هستیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر خاطرنشان کرد: شرکت دانش‌بنیان دیگری داریم که در زمینه کشت‌بافت فعالیت دارد و از گیاهان نادر کمیاب در معرض انقراض، هزاران گیاه تولید می‌کند. اکنون این دانشگاه به‌عنوان قطب تولید بنفشه آفریقایی در حال فعالیت است.


ملک‌حسینی افزود: همکاران ما گونه‌هایی از گیاهان کمیاب را از کشورهای اوکراین، روسیه و هلند آورده‌ و در حال تکثیر آن هستند و هر گیاهی که قبلاً واردات داشتیم درصدد بی‌نیازی کشور از واردات آن بوده و اکنون در این مرکز 150 نمونه مختلف گیاهی داریم که در حال تکثیر آن هستیم.


وی با بیان فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی ملایر در طرح پایش آزاد گفت: تمرکز و تأکید دانشگاه آزاد اسلامی ملایر در طرح پایش آزاد بر روی مبل، منبت و انگور است. با توجه با فراوانی برداشت انگور در ملایر تحقیقات و پژوهش خود را بر روی انگور متمرکز می‌کنیم؛ چراکه محصولات جانبی انگور بیشتر از خود انگور مورد استفاده قرار می‌گیرد.


انتهای پیام/4117/4103/4062/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب