تشکیل بانک اطلاعاتی بهمنظور شناسایی سادات در ایران و جهان
به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در پایان دومین همایش یکروزه بزرگ سادات که در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، بیانیه اختتامیه این همایش قرائت شد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: مایه مباهات و بالندگی سادات است که حلقه وصل و عُلقه پیوند مسلمانان جهان گردند و رشته اتصال شیعه و سنی برای اعتصام به حبلاللهالمتین باشند. سادات خود را موظف به حفظ سنت نبوی و سیره علوی در عرصههای اعتقادی، اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی میدانند و میکوشند جلوههای سلوک اهلبیت(علیهمالسلام) را به منصه عمل بنشانند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ارتقای سطح علمی و بینشی این تبار به اعتبار آلِ اطهار تجلی بارزتری میبخشد که فرزندان این سلسله جلیله شایستهاند سلسلهجنبان معرفت و منزلت دین باشند.
اساتید حوزه و دانشگاه میتوانند سهم ارزنده در جهتدهی به پایاننامهها، رسالهها و آثار پژوهشی بهمنظور آشنا کردن جامعه با فرهنگ و سبکزندگی اهلبیت و سادات جلیلالقدر داشته باشند. این اقدام در مقابله با اشاعه فرهنگ اباحهگری تأثیر بسزایی خواهد داشت. ابتکار جامعةالمصطفی العالمیه در راهاندازی رشته نسبشناسی بهتمامی قابل تقدیر است و میتواند الگویی ارزنده برای دیگر مراکز آموزش عالی و پژوهشی در تأسیس رشتههای مرتبط با ذریه پیامبر اکرم(ص) باشد.
در بخش دیگری از این بیانیه بر تشکیل بانک اطلاعاتی بهمنظور شناسایی سادات در ایران و جهان تأکید شده و میافزاید: این بانک اطلاعاتی میتواند حلقهای از اتصال و شبکهای عظیم برای همافزایی و تأثیرگذاری بهوجود بیاورد.
تشکیل بنیاد سادات در کشورهای دارای ظرفیت با تهیه ساختار مناسب توسط شورای راهبردی سادات بر اساس اقتضائات و ملاحظات، تکمیل و راهاندازی تشکلهای سادات در شهرهای مختلف بهمنظور فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، تبلیغی، فرهنگی، اجتماعی و بهرهگیری از فضای مجازی در بهثمرنشستن این حرکت تأکید شده است.
در بخش پایانی این بیانیه تأکید شده است: جمعآوری کتب، مقالات و مستندات مربوط به سادات و راهاندازی کتابخانههای تخصصی و نمایشگاهی موضوعی لازمه غنابخشی به اقدامات مؤثر است.
انتهای پیام/4072/4090/
انتهای پیام/