همایش بینالمللی مهندسی صنایع و مدیریت پایدار در واحد لنجان برگزار میشود
دکتر محمدرضا وسیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، هدف از برگزاری همایش بینالمللی مهندسی صنایع و مدیریت پایدار را پوشش فلسفه مدیریت پایدار برای بهرهگیری موثر از منابع کشور در شرایط تحریم و اقتصاد مقاومتی دانست.
وی اظهار کرد: با توجه به محدودیتها و معضلات سیاسی و اقتصادی حاکم بر کشور و احساس نیاز به رشد و خودکفائی بیشتر، سال 1392 در بیانات مقام معظم رهبری با شعار حماسه اقتصادی همراه شد و لزوم توجه به مدیریت موثر منابع که هسته مرکزی مدیریت پایدار است را ایجاب کرد. به این منظور، نخستین همایش مهندسی صنایع و مدیریت پایدار در سال 1392، با شعار «فرصتها و چالشها در تبلور حماسه اقتصادی» تعریف و اجرا شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد لنجان موضوع این همایش را متفاوت از مبحث شناخته شدهترِ توسعه پایدار دانست و افزود: عنوان «مدیریت پایدار» برای نخستین بار در کشور در این همایش مطرح شد و تنها منحصر به دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان است.
در شرایط وجود فشارهای اقتصادی نظیر تحریمها که منتج به کمبود یا کاهش منابع میشوند، سازمانهای ملی، نخبگان و دانشگاهیان میتوانند در کنار هم با برنامهریزی مناسب در استفاده مؤثر از منابع، راهکارهای مناسبی برای مقابله با معضلات جاری ارائه دهند |
وسیلی با تشریح سابقه همایش مهندسی صنایع و مدیریت پایدار خاطرنشان کرد: در دو دوره برگزار شده پیشین در سالهای 1392 و 1393 این همایش با اقبال چشمگیری از جانب محققان داخلی و خارجی و صنعتگران کشور روبرو شد. لیکن با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری با هدف تأمین رشد پویا و دستیابی بهتر به اهداف سند چشمانداز بیستساله، تمرکز بر فلسفه «مدیریت پایدار در تبلور حماسه اقتصادی» تنها محدود به یک سال خاص نبوده و پرداختن به آن تا وقتی که خودکفایی اقتصادی مورد توجه است الزامی خواهد بود.
وی افزود: در شرایط وجود فشارهای اقتصادی نظیر تحریمها که منتج به کمبود یا کاهش منابع میشوند، سازمانهای ملی، نخبگان و دانشگاهیان میتوانند در کنار هم با برنامهریزی مناسب در استفاده مؤثر از منابع، راهکارهای مناسبی برای مقابله با معضلات جاری ارائه دهند.
وسیلی محورهای این همایش را برشمرد و تشریح کرد: در همایش مهندسی صنایع و مدیریت پایدار با توجه به تاکید آیتالله هاشمی رفسنجانی، رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی بر توجه به مبحث «آینده پژوهی» این محور نیز به دیگر موضوعات همایش از جمله اقتصاد، فرهنگ، آموزش و ... اضافه شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد لنجان ابراز امیدواری کرد با توجه به برگزاری موفق همایش مذکور در سالهای گذشته و پتانسیلهای مثبت واحد لنجان درباره وجود استادان برجسته و رشتههای مرتبط با موضوع همایش در واحد، ارتباط با استادان مجرب رشتههای مرتبط در دانشگاههای داخل و خارج از کشور و مجاورت با صنایع بزرگ کشور از جمله کارخانه ذوب آهن اصفهان، مجتمع فولاد مبارکه، کارخانه سیمان سپاهان اصفهان، صنایع دفاعی و نظامی اصفهان و شهرکهای صنعتی که حامی علمی و مالی همایش فوقالذکر هستند، برگزاری این همایش در بعد بینالمللی نیز با دستاوردهای چشمگیری همراه باشد.
انتهای پیام/