دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
امیر رمضانی در گفتگو با آنا:

تحریم‌ عاملِ توسعه ۵۰۰ درصدی صنایع دفاعی شد

عضو هیئت معارف جنگ نهاجا گفت: اعمال تحریم‌ها به عامل مهمی در افزایش خودباوری و توسعه 500 درصدی در صنایع دفاعی تبدیل شده‌اند.
کد خبر : 360959
82420446-71393439.jpg

امیر سرتیپ‌دوم خلبان رضا رمضانی در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، پیروزی انقلاب اسلامی ایران و به‌تبع آن اعمال تحریم‌ها از سوی ابرقدرت‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران را عامل افزایش خودباوری و تصعید ۵۰۰ درصدی در صنایع دفاعی کشور دانست.


وی ادامه داد: از سویی اعمال تحریم‌ها در مواجهه با ایران‌هراسی از جانب دول غربی و از سوی دیگر فرصت‌سازی از اعمال تحریم‌های نظامی از جانب ایران موجب شد تا شکوفایی صنعت دفاعی و نظامی به بهترین شکل ممکن به منصه‌ظهور برسد.


عضو هیئت معارف جنگ نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در صورت بروز نقصان در هواپیماهای نظامی برای اورهال کردن به کارخانه سازنده در آمریکا فرستاده می‌شد، گفت: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با قطع وابستگی به ابرقدرت‌ها؛ تکیه بر دانش، خودباوری محققان و متخصصان داخلی را مضاعف کرد به‌طوری‌که انجام همه تعمیرات اساسی هواپیماها در داخل کشور انجام می‌شود.


رمضانی شبهه‌افکنی درباره ضعف توان نظامی ایران در خصوص ساخت جنگنده را مردود دانست و خاطرنشان کرد: راهبرد تحریم نظامی در این مورد دارای دو مؤلفه خودباوری و ساختن جنگنده و یا ارتقای جنگنده‌های موجود است و در این راستا تحقیق و ایجاد زیرساخت امری بسیار خطیر است و به آزمون و خطای بسیار نیاز دارد و کاربست توان در راستای تحقق آن ضروری است.


عضو هیئت معارف جنگ نهاجا با اذعان به اینکه جنگنده کوثر مدل ارتقایافته سنگین اف ۵ است افزود: این جنگنده دارای موتور بومی با قابلیت عملکرد پروازی تا ۵۰ هزارپا و پرواز در شرایط متفاوت عملیاتی، آب‌وهوایی است و پلتفرم مرجعی در زمینه ساخت موتورهای مشابه در کلاس‌های هوایی مختلف را فراهم می‌کند.


رمضانی در توضیح شاخصه‌های دیگری که کوثر را به جنگنده نسل ۴ مبدل کرده است، عنوان کرد: تبدیل نمایشگر آنالوگ به دیجیتال، سایت نشانه‌گیری مدرن دیجیتال، نصب کامپیوتر محاسبات بالستیک، ارتقای رادار جنگنده و افزایش قابلیت‌های منحصربه‌فرد در بخش‌های آیرودینامیک و اویونیک ازجمله این موارد هستند.


وی در ادامه برگزاری نمایشگاه هوایی 40 سال اقتدار نیروهای مسلح را نقطه‌عطفی در کارنامه صنایع دفاعی و نظامی کشور عنوان کرد و افزود: این نمایشگاه به این وسعت و با این رویکرد و آزادی عمل برای نخستین‌بار در پایگاه‌های هوایی سراسر کشور و به‌ویژه در پایگاه هوایی شهید لشکری مهرآباد برگزار شد و حیرت رسانه‌های خارجی، کارشناسان نظامی و سیاست‌مداران آنان را به همراه داشت.


رمضانی قابلیت‌های تحقیقاتی بر روی انواع هواپیماها در تمام مدت چهل‌ساله شکوهمند انقلاب اسلامی را قابل تحسین عنوان کرد و گفت: در معرض نمایش قرار گرفتن بخش‌های فنی، بازدید آشیانه پرنده‌های شکاری، بخش‌های فنی ساخت و مجموعه اورهال و توضیحات فنی محققان هر بخش برای بازدیدکنندگان علاوه بر پاسخگویی به شبهات و انتقال اعتمادبه‌نفس از خودباوری در مجموعه نیروهای مسلح، عزت‌نفس شهروندان را افزایش می‌دهد.


عضو هیئت معارف جنگ نهاجا خاطرنشان کرد: در این راستا تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال جاری که فرمودند: «اهتمام به تربیت و به‌کارگیری مدبرانه خلبانان ورزیده و تجهیزات با توسعه نهضت قطعه‌سازی، به‌روزداری آموزش‌های توأم با انتقال دانش علمی و فنی به قشر جوان، ارتقای توان و آمادگی‌های رزم، و تعالی معنوی و بصیرتی و توجه به نیازهای معیشتی کارکنان با رویکرد ساخت نیروی هوایی تراز نظام و انقلاب اسلامی، در تعامل اثربخش و هم‌افزا با مجموعه بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران و بخش‌های ذی‌ربط لشکری و کشوری مورد انتظار است»، راهبرد خطیر این بخش عظیم از نیروهای مسلح کشور است.


به گزارش آنا، «تصعید» واژه‌‌ای است که در فرهنگ لغت نظامی و دفاعی به عنوان جبران مثبت محرومیت در مکانیزم های دفاعی معنا می‌شود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ابوذر سینا
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۹
۰
بسیار عالی خدا قوت
قالیشویی ادیب