کاش از شهید ابراهیم هادی یک سریال تلویزیونی ساخته شود
به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبر گزاری آنا، «چهارمین همایش شهید ابراهیم هادی و شهدای کانال کمیل و حنظله» شامگاه پنج شنبه بیست و پنجم بهمنماه در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد.
در این مراسم که با حضور هزاران نفر از خانوادههای شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و دوستداران فرهنگ شهادت و ایثار برگزار شد، حجتالاسلام شهاب مرادی در سخنانی از شهید ابراهیم هادی به عنوان وعده خدا یاد کرد و گفت: خداوند در آیه 96 سوره مبارکه مریم میفرماید: «إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا: همانا کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته کردهاند، به زودی خدای رحمان برای آنان در دلها محبّتی قرار میدهد.
وی افزود: روایات زیادی در تفسیر این آیه از شیعه و سنی نقل شده و همه آنها شأن نزول این آیه را حضرت امیرالمؤمنین (ع) میدانند.پیامبر اکرم (ص) روزی خطاب به حضرت علی (ع) فرمودند: علی جان! دستت را بلند کن و از درگاه پروردگار بخواه که دوستی و محبت تو را در دل مؤمنان و هیبت و جبروت تو را در دل منافقان قرار دهد. ایشان هم دست به دعا برداشتند و این آیه نازل شد.
مرادی اظهارکرد: شهید ابراهیم هادی هیچگاه دنبال اسم و رسم نبود. اگر شهید نمیشد و امروز در 61 سالگی در این جمع بود هم مطمئن هستم،بالا نمیآمد تا صحبت کند. او قبول نکرد که فرمانده شود؛ دنبال قدرت و مسئولیت و فرماندهی نبود. به شما جوانان هم این را بگویم که طبق این منش و رویکرد، حتی در پاکترین فضا مانند جبههها هم بهتر است سقا باشید تا فرمانده. شهید ابراهیم هادی عاشق گمنامی بود. میخواست اسمی از او نباشد، پیکر و قبر و نشانی هم نداشته باشد.
وی در ادامه اظهارکرد: امّا امروز شما میبینید که شهید هادی و شهدای کانال کمیل نه تنها گمنام نیستند که این همه طرفدار دارند. من چند سال پیش عکس یک گل لاله را در صفحه شخصیام در فضای مجازی گذاشتم و این سؤال را بدون هیچ شرح اضافی گذاشتم که با دیدن این گل یاد کدام شهید میافتید؟ حدود 8 هزار کامنت زیر این پست گذاشتند و جالب بود که بخش زیادی از افراد از اقشار مختلف به شهید ابراهیم هادی اشاره کرده بودند. این همان مصداق «سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» است.
مرادی تصریح کرد: خداوند این محبت ها را در دلها قرار میدهد و این محبت دست به دست میشود. امروز طبق آماری که گروه شهید هادی به من گفتهاند، از کتاب «سلام بر ابراهیم» تاکنون یک میلیون و صدهزار نسخه به چاپ رسیده است و در فضای مجازی هم این کتاب که حاوی خاطرات اطرافیان این شهید بزرگوار است بیش از یک میلیون دانلود داشته است. شما هم اگر این کتاب را نخواندهاید حتما تهیه کنید و بخوانید. هرکس این کتاب را بخواند دلبسته شهید ابراهیم هادی خواهد شد.
حجتالاسلام مرادی با اشاره به دورانی که شهید ابراهیم هادی به صورت حرفهای به ورزش کشتی میپرداخت و بیان خاطراتی از برخورد جوانمردانه و ایثارگرانه وی با حریفان گفت: گمشده امروز جامعه و زندگی ما، «فتوت» است. البته اکنون هم در ورزش کسانی هستند که دنبال این عنصر میروند اما یا پیدا نمیشود و یا به سختی یافت میشود؛ چراکه امثال غلامرضا تختی و پوریای ولی و ابراهیم هادی کم است. شهید ابراهیم هادی در امتداد پوریای ولی بود و امتداد او را هم امروزه میتوان در امثال شهید محسن حججی و شهدای مدافع حرم دید.این فتوت و جوانمردی دستبهدست میشود و به ما جهان بینی میدهد.
مرادی خطاب به حاضران در این جلسه پرشور گفت: این را بدانید که امام خمینی(ره) یک معمای بزرگ است. آن چه جای تأمل دارد و ابهام معما است، شخصیت روح الله است. این که چطور توانست از یک جوان، حسن باقری بسازد که در مناسبات معمول یک سرباز ساده به حساب می آمد، اما فرماندهای شد که همه را به حیرت انداخت. شهید عباس بابایی و شهید صیاد شیرازی نیز چنین وضعیتی داشتند.
وی عنوان کرد: ای کاش زندگی شهید هادی به بهترین نحو در یک سریال تلویزیونی برای همه مردم بیان شود. این آرزوی من است؛ به جای این که وقت سریال های تلویزیونی را برای این تلف کنیم که آدمی مثل شاه زندگی شخصیاش چگونه بوده و رابطهاش با زنهایش به چه صورت بوده، به شخصیتهایی مثل شهید ابراهیم هادی بپردازیم تا فتوتی که در وجود اینها بوده است را مردم ببینند. وقتی مردم میبینند که عباس بابایی به عنوان یک خلبان ارتشی فتوت دارد و ابراهم هادی هم به عنوان یک بسیجی ساده فتوت دارد به آنها ارادت پیدا میکنند.
مرادی به یک نکته به ظاهر ساده اما از نظر وی مهم هم اشاره کرد و گفت: ایکاش تصاویری که در گوشه و کنار شهر از شهدای دفاع مقدس ارائه میشود بدون درجههای بالای نظامی باشد. امروز میبینیم که ما تصویر سردارن جنگ را با رتبههای بالای نظامی برای جوانان ترسیم میکنیم. شهید کشوری و شهید شیرودی زمانی که شهید شدند سرهنگ و سرلشکر نبودند، بلکه افسر جزء بودند، اما در تصاویر و عناوینی که امروز از آنها ارائه میشود، به عنوان سرلشکر معرفی میشوند یا همین شهید ابراهیم هادی که تصویرش را میبینید هیچ درجهای روی دوشش نیست. خطر اینجاست که 10 سال یا 100 سال دیگر اگر جنگی پیش بیاید سربازان ما میگویند چرا باید ما بجنگیم. باید سرلشکرها و سرتیپها بروند؛ مگر در جنگ عراق علیه ایران فقط آنها نبودند که در جبهه حاضر شدند.
وی در انتها خطاب به همه فعالان فرهنگی و علاقهمندان به سیره و منش شهدا گفت: نگذاریم شهدا فراموش شده و به یک پدیده عادی بدل شوند. به پدر و مادر شهدا با هر اقدام به ظاهر کوچکی یادآوری کنید که اگرچه فرزندان شهید آنها در کنارشان نیستند، اما ما هستیم.بسیاری از این عزیزان دیگر به سن کهولت رسیده و تعداد زیادی هم فوت کردهاند. من از روزی میترسم که دیگر در تهران شاهد حضور پدران و مادران شهدا نباشیم.
لازم به ذکر است، استقبال مردم و خانوادههای شهدا از همایش شهید ابراهیم هادی و شهدای کانال کمیل و حنظله به اندازهای بود که علاوه بر صندلیهای سالن اصلی تالار بزرگ وازرت کشور، راهروهای بین صندلیها و محوطه بیرونی هم مملو از جمعیت بود. در این مراسم علاوه بر اجرای دو برنامه همنوایی توسط گروه محراب در مدح حضرت فاطمه زهرا(س) و شهید ابراهیم هادی و اجرای گروه سرود نوجوانان «مشکوه نور» با عنوان «ابراهیم هادی دلها» کلیپی از بیانات رهبر معظم انقلاب با عنوان منقلبکننده دلها نیز پخش شد. در این کلیپ، رهبر معظم انقلاب بر اهمیت نگارش خاطرات شهدا و مراجعه به خانواده و والدین آنها برای ثبت این خاطرات و همچنین جاذبه خاطرات شهید ابراهیم هادی تأکید فرمودند. همچنین از تازهترین کتاب های گروه شهید هادی نیز رونمایی شد.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/