دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ولیلو تشریح کرد:

اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و خانه صمت مراغه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، اهداف انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد و خانه صنعت، معدن و تجارت این شهرستان را تشریح کرد.
کد خبر : 359990
خبری-1.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مراغه، صبح امروز مراسم امضای تفاهم‌نامه همكاری مشترک بين دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و خانه صنعت، معدن و تجارت این شهرستان به‌منظور برقراری ارتباط منظم، سازمان‌یافته و بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، مشاوره­ای و فناوری منعقد شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در این مراسم، هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را ایجاد زمینه همكاری متقابل در زمینه‌های علمی ـ پژوهشی با در نظرگرفتن منابع و امكانات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، ‌تجربه و تخصص آنان برشمرد.


محمدرضا ولیلو اظهار کرد: آشنایی هرچه بیشتر تبادل دانش و تجربیات طرفین، بهره‌مندشدن طرفین از امكانات یكدیگر از قبیل توان فكری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، كارگاهی، كتابخانه‌ای، ارتباطات بین‌المللی و داده­های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق، بومی‌سازی یا انتقال تكنولوژیهای مرتبط با نیازهای طرفین، حمایت از ایده­های نو و تأسیس شركت­های دانش­بنیان در حوزه­های مرتبط، به‌كارگیری توان مجموعه­های فناور مركز رشد و یا معرفی‌شدگان برای رفع نیازهای طرفین، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه­های دانشجویی، همكاری‌ در برگزاری مشترک همایش­ها و کارگاه­ها، ایجاد باشگاه دانشگاهی خانه صنعت معدن و تجارت شهرستان مراغه و هماهنگی با واحدهای صنعتی، معدنی و تولیدی برای عقد قراردادهای برون‌دانشگاهی از سایر اهداف این تفاهم‌نامه است.


وی اضافه کرد: امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه فاصله بین علم و صنعت کمتر شده و از این طریق بتوانیم در راستای رفع مشکلات پیش‌روی صنایع کشور با رویکرد علمی و پژوهشی گام برداریم و دانشگاهیان نیز بتوانند با حضور در عرصه صنعت و تجارت در مسیر تولید ثروت از طریق علم کاربردی، ورود پیدا کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه عنوان کرد: به منظور تحقق اهداف این تفاهم­نامه و تسریع در تصمیم­گیری­ها، كارگروه مشتركی از دو طرف با مسئولیت دبیر و مدیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت و معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه تشكیل می­شود که این كارگروه با برگزاری جلسات ماهانه، نتایج جلسات (شامل پیشرفت‌ها و موانع) را به اطلاع عالی‌ترین مقام اجرایی طرفین می­رساند. هركدام از طرفین تفاهم‌نامه دو نماینده را معرفی می‌کنند و توافقات حاصل از كارگروه مشترک صورتجلسه شده و برای اجرا با امضای عالی­ترین مقام اجرایی به طرفین ابلاغ می‌شود.


به گزارش آنا، مدت تفاهم­نامه از تاریخ امضا به مدت دو سال است كه تمدید و ادامه فعالیت، بازنگری، اصلاح یا تغییرات در مفاد آن پس از اعلام نظر كارگروه مشترک با توافق بالاترین مقام طرفین صورت خواهد گرفت.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب