تحلیل منطقهای و فرامنطقهای انقلاب اسلامی در زمان فعلی
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان اوقاف و امور خیریه، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی در پنجمین حضور خود در سلسله برنامههای فجر انقلاب در مساجد شاخص در مسجد جامع مهدیه جوزستان نیاوران با بیان اینکه باید بسنجیم نسبت جامعهای که در آن انقلاب شد و این جامعهای که امروز در آن هستیم چیست، گفت: باید ویژگیهای این دو جامعه را با هم مقایسه کنیم. به طور طبیعی پیشرفتهای علمی، نوع ارتباطات انسانها، تسریع سفرها در جهان و ارتباطات وسیع فناورانه به شدت زندگی ما را تغییر داده است.
وی ضمن تبیین تحولات ارتباطاتی و رسانهای در جهان، یادآور شد: در جهان فعلی کاربر نهتنها حق انتخاب ندارد بلکه تمام دادههای مربوط به او به صورت آماری تحلیل میشود. تفکر و اندیشهورزی در بشر آینده تعطیل میشود چون به جای او و برای او فکر میکنند.
خاموشی تصریح کرد: چالش بزرگ آمریکا این است که شرکتهای فناوری دارند از او عبور میکنند. بیش از ۶۰ درصد از منابع مالی بعضی از شرکتهای بزرگ فناوری در آمریکا خارج از این کشور است و آنها حاضر نیستند این سرمایه را به داخل آمریکا بیاورند. چالشهای آینده چالشهای بسیار عجیبی هستند.
نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تأکید کرد: دامنه اطلاعاتی که در مقابل چشم ماست و به گوش ما میخورد دیگر فرصت انتخاب را از ما گرفته است طوری که ما داخل یک گردونه قرار گرفتهایم.
وی افزود: تعداد رباتهایی که در آینده بشر را احاطه خواهند کرد چند برابر تعداد بشر خواهد بود. همین الان هم تعداد رباتها کم نیست. ما در آیندهای نزدیک دیگر مکانی به نام بانک در کشور نخواهیم داشت چون رباتها بدون درصدی از خطا همه چیز را محاسبه میکنند.
خاموشی بیان کرد: جامعه فعلی ما تعریف خودش را دارد و جامعه زمان انقلاب هم تعریف خودش را داشت اما میتوانیم یک خط اتصال معنایی و آرمانی میان این دو تعریف پیدا کنیم.
وی با تأکید بر لزوم تحلیل انقلاب اسلامی در زمان فعلی افزود: انقلاب اسلامی؛ پدیده ۱۹۷۹ میلادی و ۱۳۵۷ شمسی چهل ساله شده است. تحلیل انقلاب اسلامی ساحتهای بسیار متنوعی دارد که در فرصت کم نمیشود به همه آنها پرداخت.
خاموشی اضافه کرد: انقلاب اسلامی وارد چهل و یکمین سال حیات خود شده است و دشمن همه کار کرده بود که به اینجا نرسد و امروز رسماً میگویند که نباید میرسید.
وی ضمن تأکید بر اهمیت پیشرفتهای علمی در کشور، گفت: دانش است که ما را در جهان دست بالا نگه میدارد و ما را پیش میبرد و برای ما سلطه به ارمغان میآورد. ما اصلاً باور نداشتیم که به این سرعت در فناوری نانو پیشرفت و استاد فناوری نانو به کشورهای دیگر صادر کنیم.
وی با اشاره به موارد مختلف پیشرفت علمی در کشور، گفت: میدان تولید داده در کشور باید تجاری سازی شود و همه در این زمینه باید کمک کنند.
خاموشی در بخش پایانی سخنانش یادآور شد: قدرت منطقهای و فرامنطقهای انقلاب اسلامی را در زمان فعلی تحلیل کنید و ببینید که دشمن چه عقب نشینی هایی کرده است. چشمها را باز کنید و گوشها را تیز؛ در تشخیص دادن ظلم نکنید؛ انقلاب اسلامی در جهان سطوت دارد و پرچمش بلند است.
انتهای پیام/4072/
انتهای پیام/