ارائه طرحهای بروندانشگاهی با کمک اعضای هیأت علمی
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمد ضعیفیزاده در چهارمین جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به میزبانی واحد پارسآباد مغان افزود: فعالیتهای پژوهشی ارکان اصلی و مهم سیستم آموزشی دانشگاه هستند و سرمایهگذاری در این حوزه موجب حرکت دانشگاهها در راستای پژوهشمحوری است.
وی با بیان اینکه تعهد و جدیت همکاران در سیستم دانشگاه یکی از عوامل موفقیت و پیشرفت در کار است، گفت: پیشرفت مجموعه دانشگاه و بقای آن به دست خود همکاران است و اگر مسئولان دلسوز و متعهد نباشند، دانشگاه و در نهایت خود همکاران دانشگاهی متضرر خواهند شد.
ضعیفیزاده با توجه به زودبازده بودن طرحهای قابل اجرای بروندانشگاهی و سرمایهگذاری از سوی استادان و کمیتههای تخصصی، اظهار کرد: شورای پژوهشی استان برای کاهش بروکراسی، چابکسازی سیستم اداری در امر پژوهش و همچنین صرفهجویی در هزینهها نگاهی کاربردی و مبتنی بر خرد جمعی را باید در پیش روی خود قرار میدهد و ارائه کنندگان طرحها به هیچ وجه نگران روند اجرایی تایید طرحهای خود نباشند.
سرپرست واحد پارسآباد مغان هم با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه پژوهش خواستار تلاش و اهتمام بیشتر همکاران و استادان، بویژه اعضای هیأت علمی در این حوزه شد.
دکتر اکبر جعفری شاعرلر با بیان اینکه تحقیق و پژوهش به عنوان زیرمجموعهای از نهاد علم و زیربنای توسعه در عصر فناوری و اطلاعات است، گفت: اساسا هر جامعهای برای برنامهریزی در سطح خرد وکلان و گذار موفقیت آمیز از اقتصاد صنعتی به اقتصاد داناییمحور، نیازمند برنامهریزی، ساماندهی و مدیریت کارآمد و اثربخش امور پژوهشی است.
دکتر علی راهنمایی دبیر شورای تخصصی استان اردبیل نیز با توجه به ضروری بودن ارائه گزارشها از سوی حوزه پژوهش برای جمع بندی داشتهها و تامین کاستیهای واحدهای دانشگاهی گفت: عدم ارائه گزارشها از سوی دفاتر پژوهشی به منزله عدم برنامه نیست بلکه به منزله عدم کارایی و عملکرد همکار حوزه پژوهش است.
راهنمایی با بیان اینکه سنجش دانشگاهها امروزه بر اساس پژوهشمحوری و فعالیتهای پژوهشی آن دانشگاه است، گفت: حوزه آموزش یا دیگر حوزهها بر اساس فعالیتهای پژوهشی و علمی و فناوری مورد ارزیابی قرار میگیرد و تلاش همه حوزهها تولید علم و دانشاندوزی نوین است.
انتهای پیام/