دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 بهمن 1397 - 18:57
رایگانی خبر داد:

صدور حکم جمع‌آوری 30 هزار خودروی معیوب برای خودروساز داخلی

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از صدور حکم جمع‌آوری 30 هزار خودروی معیوب برای یک شرکت خودروساز داخلی خبر داد.
کد خبر : 358667

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط‌ عمومی قوه قضائیه، یاسر رایگانی با اشاره به عملکرد سازمان تعزیرات از بدو تأسیس تاکنون گفت: در این بازه زمانی ۹ میلیون و ۵۱۵ هزار پرونده تخلف در شعب تعزیرات تشکیل شده که از این تعداد ۹ میلیون و ۴۶۹ هزار و ۵۴۹ پرونده مختومه و ۴۶ هزار و ۸۰ پرونده در شعب تعزیرات مانده است؛ از طرفی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سال ۹۲ تشکیل و از سال ۹۳ در تعزیرات شکل گرفت که پرونده‌های آن از سال ۹۳ تا ۹۷، ۴۲۵ هزار و ۳۵۸ مورد بوده است.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: در حوزه کالا و خدمات از سال ۷۳ تا ۹۷، ۸ میلیون و ۴۸ هزار و ۷۵۱ پرونده تشکیل شده است؛ از طرفی از ابتدای تأسیس سازمان تاکنون ۶۰۰ قاضی داشتیم و امسال به تنهایی ۱۰۰ رئیس شعبه و قاضی را به بدنه نیروی انسانی اضافه کردیم.


وی با اشاره به بحث خودرو تصریح کرد: طی سال ۷۳ تا ۹۷، ۵ هزار و ۸۰۲ پرونده در این حوزه داشتیم که ۵ هزار و ۶۰۴ پرونده در حوزه کالا و خدمات و ۱۹۸ پرونده مربوط به قاچاق خودرو بوده است؛ از این تعداد، ۵۱۳ پرونده با ارائه مدارک حکم برائت گرفته‌اند و ۲۰۱ پرونده به دلیل عدم صلاحیت در رسیدگی به مراجع ذی‌صلاح ارسال شده است؛ همچنین برای ۹۱۳ پرونده قرار صادر شد و متخلفین در ۷۶۶ پرونده به پرداخت ۲۹۳ میلیارد جزای نقدی در حق دولت محکوم شده‌اند و ما بقی هم در دست رسیدگی قرار دارد.


رایگانی با اشاره به پرونده یکی از خودروسازان داخلی گفت: در این پرونده طبق تشخیص شعبه حکم به جمع‌آوری حدود ۳۰ هزار خودرو داده شد که این خودرو‌ها مشکل فنی دارند و باید حل شود؛ طبق توافق با این خودروساز در یکی دو هفته آینده با حضور تیم مشترک کارشناس خودرو، شعبه رسیدگی کننده و مسئولان مورد نیاز از طرف سازمان، خط تولید این خودرو را مورد بازدید قرار می‌دهیم؛ اگر با نظرات اصلاحی، این خط تولید قابل اصلاح باشد، باید ایرادات به صورت کارشناسی برطرف شود.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی ضمن تأکید بر رصد جدی در حوزه بهداشت گفت: در این راستا یک مرکز جراحی محدود به‌دلیل تخلف گران‌فروشی پلمب شده است و از هموطنان می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلف به‌ویژه گران‌فروشی در مراکز درمانی خصوصی مراتب را به اطلاع تعزیرات برسانند.


وی گفت: درباره فروشگاه‌های فرش طبق توافق با رئیس اتحادیه فرش اقداماتی صورت خواهد گرفت و در هفته‌های آینده گشت‌های مشترک برای بازدید از این مراکز آغاز می‌شود؛ بر اساس رصد اولیه و گزارش‌های ارسالی، این مراکز  ۱.۵ تا دو برابر فرش را گران می‌فروشند و از مردم می‌خواهیم تا قبل از شروع این گشت‌ها موارد گران‌فروشی را به اطلاع تعزیرات برسانند تا ما بتوانیم با جامعه آماری خوب در این گشت‌ها حضور داشته باشیم.


رایگانی ادامه داد: در بحث قیمت و توزیع گوشت و مرغ، گشت‌های مشترک با دادستانی را چند برابر کردیم و طی روز‌های گذشته ۸۲۵ پرونده در این خصوص تشکیل شده و برای ۴۶ پرونده قرار صادر و جمعاً حکم ۶۱۲ پرونده از تخلفات گوشت صادر شده است؛ در بحث مرغ ۷۱۵ پرونده تشکیل و برای ۴۳ پرونده قرار صادر و برای ۴۳۸ پرونده حکم صادر شده است.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به گرانی گوشت در رستوران‌ها افزود: درباره یک رستوران متخلف که با این بهانه گران‌فروشی می‌کرد وارد عمل شدیم و برای این رستوران پرونده تشکیل شد و ارزش اولیه تخلف گران‌فروشی این رستوران ۲۳۰ میلیون ریال بوده که حکم آن صادر خواهد شد.


وی با اشاره به مقایسه گشت‌های مشترک و گزارش عملکرد آنها ادامه داد: تعداد گشت‌های مشترک در سال جاری تاکنون ۲۵ هزار و ۱۰۹ مورد گشت مشترک بوده که در مقایسه با ۱۷ هزار و ۲۷۴ گشت سال گذشته رشد ۴۵ درصدی داشته است؛ همچنین رشد ۷۳ درصدی تعداد واحد‌های بدون تخلف و با ثبت بالغ بر ۳۳ هزار واحد صنفی بدون تخلف، در گشت‌های مشترک نشان می‌دهد این گشت‌ها اثر پیشگیری خود را داشته است.


رایگانی با اشاره به مهمترین پرونده‌های مطروحه در شعبه تعزیرات گفت: در آذربایجان غربی در بحث گران‌فروشی مرغ و گوشت سه فقره پرونده تشکیل و دو فقره پرونده حکم صادر شد که متخلفین ۵ میلیارد و ۶۱۱ میلیون و ۷۸۳ هزار ریال جریمه شدند.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص پرونده‌های مهم در آذربایجان غربی گفت: در این باره ۸۳ فقره پرونده تشکیل شده و ۷۷ فقره رسیدگی شده و ۴۴۵ میلیارد و ۴۵۴ میلیون ریال حکم آن صادر شده است.


وی با اشاره به کشف قاچاق ۱۲۰ قالب شمش طلا در استان آذربایجان غربی افزود: این کشف به میزان ۳۵ کیلوگرم در گمرک رازی شهرستان خوی بوده که علاوه بر ضبط به نفع دولت، متهم به پرداخت ۱۴۰ میلیارد ریال محکوم شده است.


رایگانی تصریح کرد: در استان سیستان‌و‌بلوچستان پرونده‌ای مبنی بر قاچاق ۲۲ هزار و ۷۴۰ لیتر نفت گاز  تشکیل شد که در این پرونده علاوه بر ضبط سوخت، فرد به پرداخت یک میلیارد و ۶۹ میلیون ریال محکوم شد.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به مهمترین پرونده در حال رسیدگی گفت: پرونده ۲۰ تن گوشت در استان خراسان شمالی در حال رسیدگی است؛ در استان اصفهان یک دستگاه فورد موستانگ به‌دلیل ورود غیرقانونی علاوه بر ضبط خودرو به پرداخت دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.


وی در پایان اظهار کرد: در استان یزد ۳۳۳ دستگاه تهویه به ارزش ۳۲ میلیارد ریال تشکیل شد که این حکم در حال رسیدگی قرار دارد.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب