تبدیل نظام دیکتاتوری به مردمسالاری مهمترین دستاورد انقلاب بود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسين نصيرزاده در همايش چهل سالگی انقلاب اسلامی با عنوان «تبيين دستاوردهای انقلاب اسلامی و تشريح نقش جامعه دانشگاهی در تحقق اهداف و آرمانها» که پیش از ظهر امروز در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به مهمترين رسالت انقلاب اسلامی مبنی بر تبديل نظام طاغوت سالار به نظام مردم سالار گفت: مردم سالاری مهمترين كاری بود كه انقلاب اسلامی آن را محقق كرد. انقلاب اسلامی، مردم سالاری را با الهام از تعاليم اسلامی در كشور جاری كرد.
فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی با بيان ويژگیهای انقلاب اسلامی در رابطه با تبديل نظام الهی به نظام مردم سالاری دينی اظهار كرد: يكی از تحولات بزرگ و اساسی انقلاب تغيير موضع كشور از ذلت به عزت و تبديل ايران به جايگاه تصميمگيری در سطح كلان است.
وی با بیان این نکته که تصمیمگیری و تعیینکنندگی مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی است، افزود: امروز انقلاب دچار مهجوریت شده است؛ چون واقعیتهای انقلاب و دستاوردهای آن نه تنها توسط رسانههای استکبار جهانی نفی و با ارائه اطلاعات غلط و غیر مستند رد میشود بلکه توسط عدهای انقلابی سابق مورد هجمه قرار میگیرد و نقش بلندگوی دشمن را در داخل بازی میکنند که این خطرناک است.
نصیرزاده تصریح کرد: خطرناکتر از آن سکوت مرگبار عدهای دیگر از انقلابیون است که برای حفظ پرستیژ سیاسی و البته تحت تأثیر عملیات روانی دشمن روزه سکوت گرفتهاند و از بیان واقعیتهای انقلاب و دستاوردهای غیرقابل انکار آن سر باز میزنند و اینجاست که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) احساس وظیفه میکنند و یک تنه به میدان میآیند تا ارزشهای انقلاب به زیر کشیده نشود.
فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ورود رهبری به میدان و تبیین این اقدام بهعنوان زنگ خطر برای بسیجیها، بیان کرد: امروز وظیفه من و شمای بسیجی سنگینتر از روزهای جنگ تحمیلی است. امروز خودی و غیرخودی درهم است و لازمه شناخت واقعیتها بصیرت عمارگونه است، یعنی هم بدانیم و هم در انتقال آن به دیگران کوشا باشیم.
وی با بیان آگاهسازی مردم از دستاوردهای مردم و مقابله با هجمههای دشمنان گفت: همه مردم باید بدانند که انقلاب چه دستاوردهایی داشته است تا عدهای پیاده نظام دشمن و نفوذی در داخل و استکبار جهانی در خارج جرئت نکنند بهخاطر ظهور و بروز مشکلات اقتصادی زمزمه ناکارآمدی نظام را بیان کنند. اگر نظام ناکارآمد بود آمریکای جنایتکار و انگلیس خبیث و ایادی آنها تا امروز چیزی از نظام باقی نمیگذاشتند نه اینکه مانند کودکان به بیان آرزوهای محال خود در شوهای تبلیغاتی بسنده کنند.
نصیرزاده بزرگترین دلیل کارایی نظام جمهوری اسلامی ایران را استحکام آن در مقابل هجمهها دانست و ادامه داد: به پشتوانه این ملت از خود گذشته، اینکه امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در دنیا نظراتش را صراحتاً بیان میکند و هیچ ملاحظهای در خصوص نظر قدرتها ندارد با وجود دشمنیهای پیدا و پنهان یعنی نظام اسلامی و انقلاب اسلامی به پختگی و استحکام رسیده است. یکی از بزرگترین نشانههای کارآمدی نظام اسلامی غیر از پیشرفتهای فراوانی که در تمام عرصهها صورت گرفته، ایستادگی در مقابل استکبار جهانی با حفظ اعتقادات و ایدئولوژی انقلاب اسلامی است. البته همه باید مراقب باشیم چرا که نفوذیها عميقاً در سطوح مختلف در حال فعالیت هستند.
فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به لزوم حفظ ارزشها و آرمانهای تعالی بخش امام خمینی(ره)، بیان کرد: باید کار عمیق فرهنگی کنیم تا عدهای نو کیسه سیاسی نتوانند اصل انقلاب اسلامی را با استفاده از جایگاه بررسیهای علمی ولی به واقع در قالب نفوذ تحقق ببخشند. باید در مقابل هجمههای علیه انقلاب اسلامی سکوت نکنیم چرا که جملگی همه ما مدیون امام راحل(ره)، شهدا و این انقلاب هستیم. انقلاب اسلامی بود که به ما حیات طیبه داد، به ما عزت داد، به ما اعتماد به نفس داد تا به این پیشرفتها نائل شویم و برای ما استقلال و آزادی را به ارمغان آورد.
وی ادامه داد: لزوم عبور از چالشهای داخلی و خارجی «انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن» است تا بتوانیم با توجه به ظرفیتها و امکانات کشور، حرکت پرافتخار و سرشار از اعتماد بهنفس و امید را به سمت آرمانها با قدرت و شتاب بیشتری ادامه دهیم. یک انقلابی باید با مشی صحیح، عاقلانه، شجاعانه و پرانگیزه در بستر نظام اسلامی هم ویژه کار کند و هم اهل مطالبه آرمانگرایانه باشد که اگر اینگونه عمل نکنیم قطعاً اقدامات دشمن در تهاجم فرهنگی و اقتصادی لطمات جبران ناپذیری را وارد خواهد کرد.
نصیرزاده درباره تأثیر انقلاب اسلامی در تحولات بنیادی و عمیق کشور در حوزه ارزشها، اصول و مبانی اعتقادی و اجتماعی جامعه، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی یک حرکت مستمر است و اراده و خواست مردم و انقلاب درونی در آنها شرط بقای انقلاب اسلامی است.
فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برخی از آرمانهای محقق شده ملت ایران در دوران جمهوری اسلامی، افزود: پیوند دین و سیاست، احیای آزادیهای سیاسی و تحقق مردمسالاری دینی، افزایش بینش سیاسی جامعه، احیای خودباوری و رهایی از وابستگی به غرب، حرکت جدی در مسیر عدالت و محرومیتزدایی، حفظ تمامیت ارضی، اجتماعی شدن امنیت، خودکفایی نظامی، حرکت به سمت توسعه متوازن، کاهش فاصله مرکز پیرامون اتحاد ملی بر مبنای همبستگی اسلامی، چرخش قدرت، رهایی از فراماسونری، مردمی بودن حاکمان، انتخابات واقعی و جدی را میتوان گوشهای از تحولات رخ داده در طول انقلاب برشمرد.
وی عنوان کرد: نظام برآمده از رأی ملت، مشروعیت الهی مردمی نظام سیاسی، آزادی فعالیت سیاسی، شایسته سالاری، رقابت سیاسی، گسترش نهادهای انقلابی و کارآمد، آزادی نسبی رسانهها، ساخت قدرت برآمده از شخصیت و اقناع و اسلام، مناسبات دو سویه قدرت دولت و ملت، تکثر احزاب و تشکلها، برخورد با فرقههای ضاله استعمارساز، حمایت از مستضعفان و محرومان، برخاستن بسیاری از مسئولان در کشور از طبقه پایین، کاهش فاصله فقیر و غنی و محرومیتزدایی، اعتماد بالا و نقد حکومت، فعالیت آزادانه مراجع، منشأ اسلامی ایرانی قوانین، باز بودن دایره قدرت به طبقات پایین و بهویژه استقلال همه جانبه و مردمی بودن نظام، سیاست مستقل در عرصه بینالملل و وابسته نبودن به شرق و غرب، تکیه بر توان داخلی، اسلامگرایی به جای باستانگرایی در دوره پهلوی، توجه به آموزش اسلامی و رسانهها از حیث دینی و دور کردن مراکز فرهنگی از زمینههای انحراف و فساد از جمله دیگر آرمانهای محقق شده انقلاب است.
انتهای پیام/4116/4007/
انتهای پیام/