نسبت ما با امام(ره) و انقلاب
گروه سیاسی خبرگزاری آنا؛ رهبر معظم انقلاب يك وقتی میفرمود؛ «امام(ره) يك حقيقت هميشه زنده است. انقلاب اسلامی بدون نام امام(ره) در هيچ جای دنيا شناخته شده نيست.» اين يك سخن پخته، عميق و حكيمانه است و واكاوی در آن، ما را به مرزهای شناخت امام(ره) و نقش او در تغيير مسير تاريخ بشر معاصر به سمت آزادی و الوهيت هدايت میكند.
امام(ره) يک اعجوبه سياستورزی بهويژه در نظريهپردازی سياسی بود. او يك اسوه تمامعيار مقاومت و مبارزه در عصر ماست. او يك دانشمند عرصه فقه و فقاهت، اصول، كلام، اخلاق، عرفان، شعر و ادبيات در قرن ماست. از همه مهمتر، او يك مؤسس است، اين مهمترين مسئله است.
امام(ره) يك مكتب، يك ايدئولوژی، يك مسلك است. اصلاً اگر به سيمای نورانی او از باب خريدار نگاه كنيم، او خود مسلك است.كليدواژههای مكتب، مسلك و گفتمان امام(ره) چند كلمه بيش نيست؛
1- ولايت فقيه، 2- دغدغه محرومين و مستضعفين،
3- اتكال به خدا، 4- تكريم و تعظيم واقعی ملت، 5- مبارزه خستگیناپذیر با ستم و ظلم، 6- ستيز و جنگ بیامان با استكبار جهانی بهويژه آمريكا، 7- رصد منافقين و نبرد بیامان با كفر، الحاد و بیدينی، 8- ستيز با افكار شركآلود ليبراليسم و سكولاريسم، 9- حمايت از جوانان بهعنوان سوخت اصلی موتور حركت حزبالله، 10- و دغدغه دين و عزت مسلمانان.
هر حزب، گروه يا رجل سياسی و مذهبی كه ادعای خط امامی دارد، اما گفتمان او فاقد كليدواژههای دهگانه فوق باشد، يا خالی میبندد، يا غافل است يا در جورچين دشمن برای مقابله با امام(ره) و نظام و انقلاب در حال ايفای نقش است. حضرت آيتاللهالعظمی امام خامنهای برحسب روايت متن نوار و فيلم مذاكرات مجلس خبرگان پس از ارتحال امام(ره) هيچ قول و فعلی كه نشان دهد كيسهای برای رهبری آينده نهضت اسلامی دوخته باشد، با رأی قاطع اعضای مجلس خبرگان رهبری، پرچم زعامت امت اسلام را به دوش کشید. رهبری نهضت اسلامی براساس هدايتهای حكيمانه امام و امانتداری مرحوم سيداحمد خمينی(ره) يادگار واقعی امام(ره) و نيز نقلقولهای مستقيم برخی ياران امام(ره) با رأی قاطع خبرگان امت بر دوش ايشان گذاشتهاند.
انصاف، عدالت و شواهد و نيز اسناد تاريخی شهادت میدهد مقام معظم رهبری از ابتدای شروع زعامت امت تاكنون لحظهای از بازتوليد گفتمان امام(ره)، ياد امام(ره) و آموزههای حكيم علیالاطلاق انقلاب اسلامی فروگذار نكردند و كليدواژههای دهگانه گفتمان امام(ره) در سخنان و كاركرد و كارنامه رهبری موج میزند.
متأسفانه با فاصله گرفتن برخی از گفتمان امام(ره) و غفلت از سفارشات امام(ره) بهويژه در وصيتنامه ايشان، دشمن توانست دو جنگ نرم تمامعيار را يكی در سال 78 و يكی هم در سال 88 به انقلاب تحميل كند. اكنون نيز دشمن از نبرد سوم نرم عليه انقلاب و گفتمان امام(ره) نااميد نيست. امروز ملت با افتخار پای در وادی چهلسالگی انقلاب نهاده و با افتخار و با تكيه بر غرور ملی وارد دهه پنجم انقلاب میشود.
لذا نخبگان عرصه سياست بايد به اين پرسش پاسخ دهند که نسبت آنها با انقلاب چيست و كاركرد آنها چه نسبتی با گفتمان امام(ره) و رهبری دارد و آيا میتوانند از سرمايه اجتماعي انقلاب در دهه آينده صيانت كنند؟
انتهای پیام/4082/ن
انتهای پیام/