کارآفرینی و اشتغالزایی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی شیروان است
ابوالفضل فرهادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شیروان درباره تأثیرات حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان و فعالیتهای گسترده آن اظهار کرد: پژوهش که همواره وجه تمایز و نقطه قوت هر دانشگاهی است در این واحد دانشگاهی نیز رونق بسیاری گرفته و آزمایشگاههای آن به سامانه یکپارچه ساها متصل شده و کسب درآمد غیرشهریهای دارد، 12 اختراع از سوی دانشجویانش ثبت شده، بیش از 80 طرح پژوهشی خاتمه یافته دارد، بیش از 180 مقاله ISI از سوی استادان و دانشجویانش منتشر شده و دارای کتابخانه مجهز با بیش از 45 هزار جلد کتاب است که همچنان حرف اول پژوهش را در بین دانشگاههای شهرستان شیروان میزند.
وی افزود: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان که مدیر پژوهش و فناوری نیز است، تاکنون موفق به کسب مقام فعالترین دفتر باشگاه به مدت پنج سال متوالی در منطقه 9 (خراسان بزرگ) و انتخاب بهعنوان فعالترین دفتر باشگاه در کشور در سالهای 84 و 85 و کسب درجه دفتر بسیار فعال در سال 87 شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان گفت: در حوزه دانشجویی این واحد دانشگاهی فعالیت تشکل سیاسی دانشجویی فرهیختگان، پایگاه بسیج دانشجویی خواهران و برادران، 9 کانون دانشجویی فعال از جمله هنر، دوستداران محیطزیست، هلالاحمر، دادجو و ... نشان از اعتماد دانشجویان به دانشگاه انتخابی آنان است.
فرهادی با بیان اینکه ثبتنام بدون آزمون برای نیمسال دوم آغاز شده است، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان نخستین واحد دانشگاهی استان خراسان شمالی است که با داشتن 82 رشته مقطع تحصیلی، رتبه نخست تحصیلات تکمیلی را بین مؤسسات آموزش عالی شهرستان دارد و مجتمع سمای دانشگاه آزاد اسلامی شیروان با دارا بودن یکهزار و 600 دانشآموز و دانشجو یکی از پرافتخارترین مراکز فرهنگی و آموزشی شهرستان و در واقع بهعنوان یکی از سندهای افتخار آموزش عالی کشور پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در شیروان بهحساب میآید.
وی در معرفی رشتههای تحصیلی این واحد دانشگاهی افزود: این واحد دانشگاهی با دارا بودن چهار رشته در مقطع دکتری، 20 رشته کارشناسی ارشد و 56 رشته کارشناسی و کاردانی و نیز 64 عضو هیئت علمی استادیار، دانشیار و استادتمام و 60 نفر کارمند با تحصیلات عالیه، بزرگترین و قویترین مرکز آموزشی و فرهنگی شهرستان شیروان است. این واحد دانشگاهی فقط یک دانشگاه نیست بلکه موقعیت حساس خود را در این شهرستان تثبیت کرده و یکی از ارکان تصمیمگیری فرهنگی، مذهبی و اجتماعی به حساب میآید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان درباره فعالیتهای اشتغالزایی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: در 40 سالگی پیروزی انقلاب اسلامی تمام همت خود را به کار بستهایم تا این واحد دانشگاهی را که ثمره این حرکت بزرگ تاریخی اسلامی کشور است، به دانشگاه نسل سوم و چهارم تبدیل کنیم و با امکانات و دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفتهای که در آزمایشگاههای خود داریم و نیز حضور استادان مجرب، فقط به آموزش صرف نمیاندیشیم و هدفهای مهمتری از جمله کارآفرینی، خلاقیت و اشتغالزایی را دنبال میکنیم.
فرهادی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی تاکنون بیش از 22 هزار دانشآموخته به جامعه تحویل داده است افزود: امروزه به هر اداره یا ارگانی در سطح شیروان سر میزنیم ردپای عمیقی از این واحد دانشگاهی به چشم میخورد و از شهردار گرفته تا سایر همشهریان یا دانشآموخته این واحد دانشگاهی هستند و یا هنوز در این دانشگاه در حال تحصیلاند و ما افتخار خدمترسانی به شهروندان و دیگر علاقهمندان را داریم.
وی با تأکید بر پررونق بودن رشته تحصیلی پرستاری بیان کرد: دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته پرستاری این واحد دانشگاهی بخش عمدهای از پرسنل بیمارستانهای شهرستان شیروان، استان و حتی کشور را تشکیل میدهند و این موهبت را مدیون تلاش بیوقفه استادان این گروه آموزشی و کادر اداری فعال آن و امکانات کامل آزمایشگاهی مانند اتاق پراتیک و Skills lab و همکاری نزدیک این واحد دانشگاهی با بیمارستانهای شهرستان هستیم.
این استادیار گروه پرستاری با معرفی مرکز آموزشهای کوتاهمدت تخصصی کاربردی به عنوان مرکزی برای مهارتآموزی اضافه کرد: مرکز آموزشهای کوتاهمدت تخصصی کاربردی با هدف مهارتآموزی به تمام علاقهمندان در 12 دپارتمان راهاندازی شد که در آن آموزش زبان انگلیسی در سه سطح مبتدی تا پیشرفته و برای تمام سنین، آموزش دورههای مهارت پرستاری تئوری و عملی، آموزشهای رشتههای ورزشی زیر نظر فدراسیونهای مورد نظر هریک، آموزش دورههای هنری و حسابداری و حسابرسی و آموزش بورس و ... علاوهبر اینکه استادانی را به کار گرفته و اشتغالزایی کرده است برای علاقهمندان بستر لازم برای کارآفرینی را نیز بهدنبال داشته است.
فرهادی در بیان فعالیتهای سایر حوزهها از جمله سما خاطرنشان کرد: حوزه سمای شیروان در امر کارآفرینی بسیار مؤثر وارد شده و با استخدام بیش از 100 نفر بهصورت حقالتدریس در این مجتمع توانسته نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا کند از سوی دیگر بخشهای مختلف دانشگاه از جمله بوفه، سلف و انتشارات نیز فرصتی برای اشتغالزایی شهروندان و کسب درآمد غیرشهریه برای دانشگاه فراهم کردهاند. بهطور کلی استخدام بیش از 150 نفر کارمند و عضو هیئت علمی و حقالتدریس، این واحد دانشگاهی را به یکی از ارگانهایی تبدیل کرده که بیشترین منبع انسانی فرهیخته را بهکار گرفته و اشتغالزایی داشته است.
به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان در سال 1366 با سه رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ادبیات فارسی، الهیات و در مقطع کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی راهاندازی شد. در خرداد 1369 با تحویل زمینی از اداره اوقاف و امور خیریه عملیات ساخت فاز اول ساختمان آموزشی واحد آغاز شد. اکنون این واحد دانشگاهی با دارا بودن فضای آموزشی مناسب، خوابگاه و آزمایشگاه و کارگاه و بیش از 60 هکتار مزرعه آموزشی و تحقیقاتی و مجتمع ورزشی چندمنظوره آماده ارائه خدمات و پذیرش دانشجویان مشتاق به تحصیل بوده و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی بسیار پیشرفته و دستگاههای مدرن و برگرفته از آخرین تکنولوژیهای دنیا در این واحد درهای دانش را بهسوی دانشجویان علاقهمند به تحقیق و پژوهش گشوده است.
این واحد دانشگاهی در رشتههای تحصیلی حقوق، حسابداری، جغرافیا، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی صنایع، گرافیک و ... دانشجو میپذیرد.
انتهای پیام/4121/4103/
انتهای پیام/