دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فهمیزی:

چرا «مصاحبه» قبل از پایان کار تعطیل شد

کارگردان نمایش «مصاحبه» از تعطیلی نابهنگام این نمایش گفت.
کد خبر : 353774
مصاحبه 3.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نمایش مصاحبه به کارگردانی  محمدرضا فهمیزی از 16 دی در تالار ناصر خسرو به روی صحنه رفت، اما فقط با یک هفته اجرا، عمر کوتاه این نمایش به‌سر آمد. نمایشی که می‌توانست مخاطبان خود را به‌تدریج، جذب کرده و جزو نمایش‌های خوب باشد اما مصاحبه هنوز نیامده، تعطیل شد.


 محمدرضا فهمیزی کارگردان این اثر، سال‌ها پیش، اجرای چند تئاتر دانشجویی را در کارنامه‌اش به ثبت رسانده بود و در سال‌های اخیر به عنوان کارگردان و بازیگر، نمایشنامه‌خوانی را دنبال کرد؛ اگرچه سینما هم جزیی از دل مشغولی‌هایش بود، اما  با توجه به این که بیشتر در زمینه نمایشنامه خوانی فعالیت داشت، سبب شد تا به سمت اجرای تئاتر  برود .


فهمیزی در مورد اجرای نمایش مصاحبه می‌گوید: یکی از سالن‌های خصوصی فراخوانی داده بود و در این فراخوان اعلام شد که علاقه‌مندان متن‌هایشان را ارسال کنند و در صورت  انتخاب، نمایش اجرا می‌شود و همین مسئله باعث شد تا جرقه کارگردانی تئاتر در ذهنم زده شود و با توجه به اینکه نمایشنامه های زیادی خوانده بودم، نمایشنامه مصاحبه را انتخاب و ارسال کردم. این نمایشنامه جزو کارهای پذیرفته شده  آن تالار بود و بعد از بازبینی کار توسط شورای انتخاب، کار ما پذیرفته نشد و در نهایت خیلی اتفاقی با سالن ناصرخسرو به توافق رسیدیم و بعد از بازبینی، بدون اینکه اشکال یا ایرادی به‌کار بگیرند، کار برای اجرا پذیرفته شد.


وی در مورد توقف اجرای نمایش گفت: با توجه به اینکه از لحاظ امکانات خیلی فقیر بودیم،کار را اجرا کردیم. صحنه‌ای بسیار ساده داشتیم و تنها مشکل ما نبود امکانات  مالی بود و در این مدت، همه دوستانی که با ما همکاری داشتند، صرفا به دلیل عشق و علاقه به تئاتر همکاری کردند.


وی ضمن ابراز گلایه از شرایط موجود در تئاتر گفت: اتفاق بدی که این روزها برای تئاتر ما می‌افتد این است که تئاتر تنها سنگری بود که اسیر فشارهای پول و سرمایه نشده بود، ولی در سال‌های اخیر پول و سرمایه و ثروت هم به سراغ تئاتر آمد و تئاتر به یک تجارت سودآور تبدیل شد و از طرفی هم باعث شد تا عرصه برای آدم‌های حرفه‌ای تئاتر تنگ شود و کسانی جای آنان را بگیرند که پشتوانه‌شان چهره و پولی است که با خود به همراه می‌آورند و این مسئله باعث شده تا روز به‌روز وضعیت تئاتر بدتر شود. متأسفانه سالن‌های خصوصی هم به دنبال نمایش‌هایی هستند که بازیگر مطرح و شناخته شده داشته باشند و به دلیل اینکه ما گروهی شناخته شده نبودیم و حمایتی هم از ما نمی‌شد، نتوانستیم کار را به پایان برسانیم و توان تامین هزینه سالن را به دلیل نداشتن حامی مالی  نداشتیم، به همین دلیل کار تعطیل شد.


وی افزود: تنها حامی ما در این مدت فرهنگسرای فناوری اطلاعات بود که برای تمرین، سالن در اختیار ما گذاشت. ای کاش مرکز هنرهای نمایشی از گروه‌های تازه کار برای اجرا حمایت می‌کرد و حداقل سالن در اختیار ما می‌گذاشت تا چنین اتفاقی نیفتد.البته با بروز چنین مسائلی، علاقه‌مندان انگیزه شان از بین می‌رود، اما با حمایت مرکز هنرهای نمایشی این اتفاق نمی‌افتد و علاقه‌مندان به تئاتر، سراغ کارهای دیگر نمی‌روند.


انتهای پیام/4046/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب