دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 دی 1397 - 05:25
در گفتگو با آنا تشریح شد؛

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد قائم‌شهر چگونه پژوهشگر برتر سال 97 شد

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در سال 97 توکل، نظم و پشتکار را سه رمز اصلی در موفقیت خود عنوان کرد.
کد خبر : 353228
IMG_20190117_190516_152(1).jpg

علی ابراهیم‌نژاد که به‌عنوان پژوهشگر برتر  دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از واحد قائم‌شهر این دانشگاه در هفته پژوهش انتخاب شده است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائم‌شهر اظهار کرد: در کنار تدریس که علاقهٔ فراوانی به آن دارم، همواره فعالیت پژوهشی در اولویتم بوده است؛ به همین دلیل تلاش فراوانی در زمینه پژوهشی داشته‌ و  سعی کرده‌ام با انجام فعالیت‌های پژوهشی متعدد در راستای اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گام بردارم.


وی دلیل اصلی انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر را امکانات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی کم‌نظیر این واحد دانشگاهی در مقایسه با سایر واحدهای دانشگاهی استان مازندران دانست و گفت: این واحد دانشگاهی توانسته است به دلیل جذب اعضای هیئت‌ علمی جوان، سهم بسزایی در پیشبرد توسعه علمی و پژوهشی بخصوص حوزه پژوهشی کشور داشته باشد.


پژوهشگر برتر استان مازندران افزود: از آغاز مقطع دکتری، تلاش بی‌وقفه‌ای برای موفقیت این دوره داشتم و در مدت هفت ترم تحصیلی در دی‌ 1389 از پایان‌نامه خودم با چاپ چندین مقاله در نشریات ISI دفاع کرده و اسفند 1389 به مرتبه استادیاری ارتقا یافتم.


ابراهیم‌نژاد از افتخارات پژوهشی خود، برگزیده‌شدن به‌عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران در سال 1393 نام برد و اظهار کرد: همان سال از طرف دانشگاه گرانادا در کشور اسپانیا برای انجام امور پژوهشی مشترک دعوت به همکاری شدم و سه سخنرانی تخصصی در آن دانشگاه انجام دادم.


وی تصریح کرد: فروردین 1394 با نظر مثبت همه اعضای هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتم، پس از آن، فعالیت‌های پژوهشی را با جدیت بیشتری ادامه دادم و تاکنون سه‌پایه تشویقی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل چاپ مقالات و کتاب دریافت کرد‌ه‌ام.


عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر افزود: سال1395 از سوی گروه Models of Decisions and Optimizations به دانشگاه گرانادا در کشور اسپانیا برای سخنرانی علمی در زمینه برنامه‌ریزی ریاضی فازی دعوت شدم که در آنجا زمینه همکاری برای چاپ یک کتاب در زمینهٔ نظریه فازی نیز مهیا شد. این کتاب سال 1396 با عنوان«Fuzzy Sets-Based Methods and Techniques for Modern Analytics» توسط ناشر بین‌المللی اشپرینگر (Springer) به چاپ رسید.


ابراهیم‌نژاد اظهار کرد: در این کتاب سعی شده است مهم‌ترین رویکردهای موجود در حل مسائل برنامه‌ریزی خطی و حمل‌ونقل در محیط فازی، دسته‌بندی و نقاط ضعف و قوت هر یک همراه با مثال‌های متنوع تشریح شود. این کتاب با همکاری پروفسور Jose Luis Verdegay از پژوهشگران بنام در زمینه محاسبات نرم و هوش مصنوعی نوشته شده است.


وی گفت: انتخاب به‌عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر از دیگر افتخارات بنده در سال 1396 بود که در سایه فعالیت پژوهشی و آموزشی حاصل شده است.


عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر افزود: تاکنون بیش از 90 مقاله در مجلات داخلی و خارجی چاپ و بیش از 100 مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی ارائه کرده‌ام. افزون بر این، عضو هیئت تحریریه حدود 10 مجله داخلی و خارجی و عضو هیئت داوری بیش از 40 مجله نیز هستم.


ابراهیم‌نژاد نتیجه تلاش‌های پژوهشی اخیر خود را انتخاب به‌عنوان پژوهشگر برگزیده گروه علمی علوم پایه دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران در سال 1397 دانست و گفت: توکل، نظم و پشتکار سه رمز اصلی در موفقیتم بوده و بر این باورم که هر کسی این سه اصل را سرلوحه کار خویش قرار دهد در هر زمینه‌ای موفق خواهد بود.


وی با توجه به اینکه رشته تخصصی‌اش ریاضی کاربردی و گرایش بهینه‌سازی است توضیحاتی برای علاقه‌مندان این رشته در مورد اهمیت و بازار کار آن ارائه داد و گفت: ریاضیات کاربردی، شاخه‌ای از ریاضیات است که از یک سو به کاربرد ریاضیات در رشته‌های دیگر می‌پردازد و از سوی دیگر سعی دارد مبانی نظری ریاضیات محض را به مبانی عملی نزدیک‌تر کند و به‌عنوان پلی بین ریاضیات محض و علوم کاربردی عمل کند.


پژوهشگر برتر استان مازندران زمینه‌های مختلف ریاضیات را بهینه‌سازی نظریه معادلات دیفرانسیل، بهینه‌سازی نظریه اطلاعات، نظریه بازی‌ها و فیزیک ریاضی برشمرد و افزود: عمده کسانی که در رشته ریاضی کاربردی به تحصیل دانشگاهی ادامه می‌دهند، استادان و پژوهشگران ریاضی آینده کشور خواهند بود.


ابراهیم‌نژاد تصریح کرد: آینده شغلی و بازار کار رشته ریاضی کاربردی را می‌توان به موارد برنامه‌نویسی، استخدام آموزش‌وپرورش، استخدام در وزارت علوم، کار در شرکت‌های صنعتی، اشتغال در مؤسسات خصوصی، اشتغال در مؤسسات محاسبات نجومی، اشتغال در بانک و مؤسسات مالی، کارشناس یا مدیر پایگاه داده (در کارخانه‌ها یا شرکت‌ها) و کارشناس یا مدیر آموزش دانشگاه اشاره کرد.


وی گفت: فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی‌کاربردی و به‌ویژه گرایش بهینه‌سازی در مقاطع تحصیلات تکمیلی توانمندی لازم را برای تجزیه‌وتحلیل مشکلات موجود در بنگاه‌های اقتصادی، بخش‌های تولیدی و صنعت داشته و قادرند راه‌حل‌های علمی پیشرفته‌ای را ارائه کنند که در کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید و کارایی کاملاً مؤثر واقع شود.


به گزارش آنا، علی ابراهیم‌نژاد سال 1358 در خانواده مذهبی در روستای مرزون‌آباد مشهدی‌کلا از توابع شهرستان بابل به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در دبستان شهید حسین فهمیده مرزون‌آباد، و دوره راهنمایی را در مدرسه شهید دستغیب مرزون‌آباد و  مقطع دبیرستان را در مدرسه شهید بهشتی شهرستان بابل به پایان رساند.


علی شکوهی‌راد و معصومه حبیبیان اعضای هیئت‌ علمی واحد قائم‌شهر نیز به‌عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران در سال 97 انتخاب شدند.


انتهای پیام/4121/4062/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب