دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عقیلی در گفتگو با آنا:

اکران‌های مردمی جشنواره عمار چرخه فیلم‌سازی را کامل می‌کند

کارگردان مستند مدافعان حرم معتقد است اکران‌های مردمی جشنواره عمار چرخه فیلم‌سازی را کامل می‌کند.
کد خبر : 353179
_L3H9221.jpg

محسن عقیلی که با مستند مدافعان حرم در نهمین جشنواره عمار شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، گفت: امسال دومین سالی بود که در قالب کارگردان و تهیه‌کننده در جشنواره اثر داشتم، اثری که در جشنواره شرکت کرد. البته سال‌های قبل هم فیلم‌هایی بوده که من مثلاً به‌عنوان تدوینگر، آن مستند را به سرانجام رسانده بودم و آن اثر در جشنواره عمار شرکت کرده بود اما در دو سال اخیر در مقام کارگردان با این جشنواره همکاری کردم.


کارگردان فیلم مستند مدافعان حرم با یادآوری کیفیت بالای برگزاری جشنواره در دوره امسال افزود: جشنواره فیلم عمار هم دارای نقاط ضعف و هم نقاط قوت بود. نقطه قوت جشنواره عمار نسبت به سایر جشنواره‌ها آن چیزی است که به‌عنوان پیوست اکران‌های مردمی قرار می‌گیرد که به‌قول معروف حلقه فیلم‌سازی یک فیلم‌ساز را کامل می‌کند و باعث می‌شود آن فیلم به چشم مخاطب برسد. بالاخره اگر فقط فیلم‌ساز قرار باشد که فیلم را بسازد و آن فیلم دیده نشود، عملاً کار عبث می‌ماند.


وی ادامه داد: جشنواره عمار با پیوست اکران‌های مردمی که دارد، فیلم را به مخاطب رسانده و این چرخه فیلم‌سازی را کامل می‌کند. این چیزی است که سایر جشنواره‌ها ندارند.


عقیلی گفت: بارزترین نقطه ضعف جشنواره فیلم عمار این بود که به‌لحاظ بودجه در مضیقه قرار داشت و این چیزی است که در سال‌های گذشته هم وجود داشت. مثلاً در اکران‌های شهر مشهد، اکران مرکزی جشنواره در مرکز یک استان بود با یک سالن سینمایی و ظرفیت 50 نفر که غالباً همه اکران‌ سالن‌ها پر می‌شد، 50 نفر که روی صندلی نشسته بودند، 50 نفر هم ایستاده یا روی زمین می‌نشستند و فیلم را تماشا می‌کردند. تهران هم همین‌طور یعنی ظرفیت سینما فلسطین برای جشنواره‌ای که امسال نهمین دوره‌اش را برگزار کرد، کم بود واقعاً جای تعجب دارد و البته قابل هضم است که چرا این اتفاق می‌افتد و جوابش هم این است که بودجه نمی‌دهند و حمایت نمی‌کنند.


عقیلی با پیشنهاد برطرف کردن معضل کمبود جا در سال آینده برای جشنواره عمار گفت: معضل اصلی را کمبود فضا می‌دانم و اینکه به‌خاطر مدیریت هزینه‌ها، مجبور بودند فضاهای کوچک‌تری را برای اکران داشته باشند، من اگر جای دبیرخانه عمار بودم، دامنه جوایز و دامنه اجرای جشنواره را محدودتر می‌کنم، تعداد بخش‌ها را کمتر می‌کنم تا همان بخش‌های اصلی با یک اکران‌های آبرومند و در فضاهای بهتری شکل بگیرد.


انتهای پیام/4072/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب