فدراسیون دوومیدانی و سیاست یکبام و دوهوا
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، توسط فدراسیون دوومیدانی جایزهای 80 میلیونی به سجاد مرادی اهدا شد. این جایزه به مناسبت عملکرد درخشان شاگردان مرادی در بازیهای آسیایی 2018 به این مربی تقدیم شد. آنطور که فدراسیون اعلام کرد، 50 میلیون تومان از این جایزه به مناسبت طلای حسین کیهانی و 30 میلیون تومان بهخاطر نقره امیر مرادی بود.
البته خوشقولی فدراسیون در زمینه اهدای پاداش به مربیان پرافتخار تیم ملی جای تقدیر دارد، اما آنچه در این میان ایجاد سؤال میکند، این مسأله است که آیا یک مدال طلای دوومیدانی در بازیهای آسیایی تنها 50 میلیون تومان ارزش دارد؟! اگر واقعا ارزش این مدال اینقدر است، چرا فدراسیون چنین اردوهای پرهزینهای را برای امثال حدادی و تفتیان برگزار کرده است؟!
از طرف دیگر سوال دیگری هم مطرح میشود. آیا در زمینه پاداش، بین مربیان ایرانی و خارجی شرایط یکسانی برقرار است؟! یعنی مربی احسان حدادی هم به پاس قهرمانی شاگرد خود در بازیهای جاکارتا 50 میلیون تومان دریافت میکند؟! یا اینکه شرایط در مورد مربیان خارجی تفاوت دارد؟!
در این شرایط سؤالی دیگر مطرح میشود. آیا شرایط در مورد ورزشکاران و پاداش آنها هم یکسان است یا اینکه در این زمینه نیز تبعیض وجود دارد؟ یادمان نرود که برای بازیهای آسیایی دوندهای مثل حسن تفتیان در فرانسه اردو داشت، احسان حدادی در آمریکا و امثال حسین کیهانی و امیر مرادی در ایران تمرین میکردند. آن هم در شرایطی که هر ورزشکاری برای رسیدن به اوج آمادگی لازم دارد که در بهترین جاها و در کنار بهترینهای جهان تمرین کند اما مرادی و کیهانی با حداقل امکانات تمرین کردند.
در چنین شرایطی دوندگان ایران باید برای مسابقات آسیایی و جهانی 2019 در دوحه قطر آماده شوند. آنهم در شرایطی که هیچگونه تناسبی بین بودجه قهرمانان و مربیان دوومیدانی دیده نمیشود.
باید منتظر ماند و دید که در صورت شکستهای احتمالی ورزشکاران و مربیان پرهزینه، چه کسی مسوولیت این امر را عهدهدار خواهد شد؟
انتهای پیام/4051/ 4122/
انتهای پیام/