دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پژمان کریمی

عمار و سینمای راهبردی!

چرا جشنواره مردمی فیلم عمار در مقایسه با سایر جشنواره‌های سینمایی، ویژه‌تر و امیدبخش‌تر است.
کد خبر : 351846
IMG_3744.jpg

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا - نهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که همزمان با سالروز حماسه مردمی نهم دی آغاز شده بود، روز پنج شنبه 20 دی به پایان رسید.این آیین سینمایی دارای ویژگی‌های خاصی است که آن را به یکی از بزرگ‌ترین و استثنایی‌ترین رویداد‌های سینمایی کشور تبدیل کرده است، اما این دلایل چیست؟


در جشنواره عمار، بیش از 400 هنرمند متدین از سراسر کشور در قالب کارگردان نویسنده و پژوهشگر رقابت کردند. در این آیین، آثاری به نمایش درمی‌آید که دربرگیرنده مفاهیم ارزشی، الهی و موضوعات راهبردی است.


از سوی دیگر سینماگران،نویسندگان و پژوهشگران، با جسارت و شهامت و به شیوه‌ای علمی به سراغ موضوعات مختلف اجتماعی،سیاسی و فرهنگی می‌روند، نقد می‌کنند و نظر می‌دهند؛ اما نه‌تنها از اینان، هیچ اثر سیاه و ناامیدکننده‌ای دیده و خوانده نمی‌شود، بلکه سراسر آثار روح معنویت را در مخاطب زنده می‌دارد.


در جشنواره مردمی فیلم عمار تنها هنرمندانی شرکت می‌کنند و آثارشان پذیرفته می‌شود که نقطه تمرکز آنان بیدارگری و بصیرت‌بخشی و افزایش آگاهی است.


در این آیین، بخشی از مردم، به هنرمندان موضوع می‌دهند و خودشان جایزه بهترین آثار هدف درخواست را تعیین و ارائه می‌دهند. ضمن این که تمام آثار شرکت داده شده، این فرصت را دارند تا در سراسر کشور و نقاط دور و نزدیک، توسط خود مردم به  نمایش عمومی درآیند.


در حشنواره عمار، همه مردم به شکل رایگان امکان دیدن آثار شرکت‌کننده را دارند و تنها برای خانواده معزز شهدا دعوت‌نامه رسمی ارسال می‌شود.


در این جشنواره، داوران در ردیف عناصری انقلابی‌اند و نه شبه‌روشنفکران مرعوب و مردم‌گریز! در نتیجه، اندیشه و ساختار حرفه‌ای، توأمان قضاوت می‌شود.


حالا می‌توان بهتر قضاوت کرد و به این پرسش پاسخ داد که چرا جشنواره مردمی فیلم عمار در مقایسه با سایر جشنواره‌های سینمایی، ویژه‌تر و امیدبخش‌تر است. آری، بانی سینمای تراز انقلاب اسلامی نه جشنواره روشنفکرزده فیلم فجر، که عمار و عماریون هستند.


 انتهای پیام/4072/4104/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب