دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 دی 1397 - 13:00
رنجبر در خرم‌آباد:

استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی برای صنایع هزینه ندارد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد با اشاره به طرح پایش گفت: استفاده از ظرفیت علمی این دانشگاه برای صنایع‌وکارخانجات به‌منظور حل مشکلات جامعه هیچ هزینه‌ای ندارد.
کد خبر : 351810
DSC_0120.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خرم‌آباد، بیژن رنجبر صبح امروز در شانزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم‌‌آباد این دانشگاه که با حضور اعضا برگزار شد با اشاره به توافقنامه‌ای که به امضای رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها رسیده گفت: طبق این موافقتنامه، دانشگاه آزاد اسلامی  در حال حرکت به سمت یک دانشگاه پژوهش‌محور و  تبدیل به دانشگاه نسل چهارم و تجاری‌سازی علم و فناوری است، بر همین اساس از سال گذشته یک برنامه 5 ساله در بحث پژوهش ترسیم شده و برنامه‌ای یک‌ساله نیز مشخص شده است.


وی تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان و پژوهشگران مطرح کردند، باید در امر پژوهش به مرجعیت علمی برسیم و از سرآمدان علم و فناوری در جهان شده و به سمت حل مسئله پیش برویم، ما نیز در دانشگاه آزاد به‌دنبال همین موضوع هستیم و در همین راستا نقشه عملیاتی یکساله طراحی کرده‌ایم.


طرح پایش آزاد باید در استان‌ها به‌صورت جدی دنبال شود


رنجبر با اشاره به اجرای طرح پایش به صورت پایلوت در استان تهران گفت: طرح پایش آزاد یا طرح «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای» باید در استان‌ها به‌صورت جدی دنبال شود و در جلسات آتی هیئت‌های امنای استانی، پیگیر انجام این طرح خواهیم بود.


نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با بیان اینکه در طرح پایش 40 موضوع و چالش اصلی کشور از قبیل  آب، انرژی، امنیت غذایی، خشکسالی، اعتیاد و ایدز احصا و برای هر برنامه هزار نظام موضوع مشخص شده گفت:  همه استادان و دانشجویان دکتری پس از موفقیت در آزمون جامع باید در این سامانه ثبت نام و از آنجا موضوعات خود را انتخاب کنند.


وی خاطرنشان کرد: چنانچه استادی به این سمت برود، مشوق‌های مالی و معنوی دریافت خواهد کرد و بودجه‌های بیشتری در اختیار خواهد داشت و در آیین‌نامه‌های ارتقا نیز این امر در نظر گرفته خواهد شد.


به‌کارگیری ظرفیت علمی دانشگاه در راستای حل مشکلات جامعه


رنجبر با بیان اینکه ما هرساله بیش از 100 هزار پایان‌نامه ارشد و رساله دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی داریم که باید این ظرفیت عظیم علمی را در راستای حل مشکلات جامعه به‌کار بگیریم، گفت: استفاده از این ظرفیت علمی برای صنایع و کارخانجات هیچ هزینه‌ای نخواهد داشت و ما از انجام این کار قصد انتفاع مالی نداریم.


به گزارش آنا در آغاز این جلسه دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گزارش مبسوطی در خصوص اقدامات انجام شده در این دانشگاه مانند تعداد رشته محل‌ها و دانشجویان به تفکیک مقاطع تحصیلی ، نسبت استاد به دانشجو در استان، هزینه‌ها و درآمدهای واحدهای استان  و حسابرسی انجام شده  توسط شرکت مفید راهبر ارائه کرد.


  سیامک بهاروند گفت: در اجرای طرح پایش، دو موضوع گیاهان دارویی و  مشکلات حقوقی و دستگاه قضائی به استان لرستان واگذار شده که در  زمینه گیاهان دارویی جلسات متعددی با پژوهشگران و شرکت‌های فعال در حوزه گیاهان دارویی، استادان دانشگاه‌های مختلف استان، شرکت‌های داروسازی فعال و مرکز تحقیقات کشاورزی استان انجام شده و در بحث مشکلات حقوقی و دستگاه قضا نیز دو جلسه  با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان و معاون پیشگیری از جرم با حضور استادان صاحب‌نام حقوق برگزار شده و در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از استان‌های پیشرو بوده است.


در ادامه دستور کار جلسه  قرائت  و پس از بحث و بررسی  درخصوص آنها، تصمیماتی اخذ شد.


حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان، موسی خادمی استاندار لرستان، علاء الدین بروجردی، اللهیار ملکشاهی و حمیدرضا کاظمی نمایندگان مردم بروجرد و کوهدشت و پلدختر در مجلس شورای اسلامی و سایر اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این جلسه حضور داشتند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب