«دو قدم تا سیمرغ» کمک بزرگی به سینماگران و اهالی رسانه بود
مریم قربانینیا در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره نقاط قوت سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: در جشنواره سال پیش تعداد کسانی که با داشتن کارت رسانه میتوانستند وارد پردیس ملت شوند متناسب با ظرفیت و به اندازهای بود که باعث خلوتی سالنهای نمایش شده و اهالی مطبوعات میتوانستند خیلی راحتتر از سالهای قبل فیلمها را ببینند. همچنین کیفیت بالای تصویر و صدا و سالنهای استاندارد پردیس سینمایی ملت از نقاط قوت این دوره از جشنواره بود.
سردبیر سایت تحلیلی فیلمنت نیوز افزود: برگزاری نشستهایی با عنوان «دو قدم تا سیمرغ» با حضور عوامل فیلم و اصحاب رسانه، پیش از آغاز سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، به معرفی بهتر فیلمها و ارتباط مستقیم عوامل فیلمهای حاضر در جشنواره با اهالی رسانه کمک مؤثری کرده بود و موجب شد بسیاری از همکاران رسانهای بتوانند با اطلاعات بیشتر نسبت به فیلمها و گرفتن مصاحبههای اختصاصی پیش از شروع جشنواره پوشش مناسبتری نسبت به وقایع این رویداد داشته باشند.
وی درباره دیگر نقاط قوت برگزاری دوره قبل جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: انتخاب پردیس ملت به عنوان کاخ رسانه به دلیل نزدیکی به خیابانهای اصلی شهر و دسترسی آسانتر نسبت به برج میلاد نقطه قوتی بود که نسبت به دورههای قبل داشت. خبرنگاران در هر ساعت از روز بهراحتی میتوانستند با استفاده از وسایل نقلیه عمومی خود را به پردیس ملت برسانند و یا از پردیس ملت به محل کار یا سکونت خود بروند. در حالی که در برج میلاد به دلیل عدم دسترسی به خیابانهای اصلی و مرکزی شهر و نبود وسایل نقلیه عمومی این امکان وجود نداشت و رفت و آمد برای اهالی رسانه بهویژه در ساعات خارج از سرویسهای جشنواره بسیار سخت و مشمول هزینههای زیاد بود.
به گفته قربانینیا، قرعهکشی فیلمها و جلوگیری از حاشیههای همیشگی در رابطه با روز اکران فیلمها در کاخ رسانه، حذف کاخ مردمی و تخصیص غرفههای متعدد به برنامههای تصویری، تلویزیونی و رادیویی از دیگر نقاط قوت دوره قبل جشنواره فیلم فجر بود.
وی در ادامه درباره نقاط ضعف دوره قبل جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: حذف بخش نگاه نو، ترافیک بزرگراه نیایش در برخی ساعات برای کسانی که قصد داشتند در ساعات میانی روز و با وسیله شخصی به پردیس ملت بیایند، کم بودن ظرفیت پارکینگ پردیس ملت و دور بودن پارکینگ اختصاص داده شده به تعدادی از خبرنگاران و مشکل شدید آنتندهی تلفنهای همراه و ضعف اینترنت در سالن برگزاری نشستهای خبری از جمله نقاط ضعف جشنواره سال گذشته بود.
قربانینیا گفت: مهمترین معضل که به واسطه گسترش فضای مجازی و کانالهای تلگرامی در سال گذشته پررنگتر از قبل بود، حضور برخی خبرنگارنماهای حاشیهساز و ایجاد حاشیه و گرفتن وقت نشستهای خبری بود که بهشدت موجب اختلال در کار خبرنگارانی بود که بهصورت حرفهای به این کار مشغول هستند.
وی ادامه داد: همچنین وجود سالنهای نمایش، محل استقرار خبرنگاران و سالن برگزاری نشستهای خبری در طبقات مختلف که باعث قطع ارتباط بین سینماگران با خبرنگاران شده بود و شلوغی سالن نشستهای خبری و تعداد زیاد دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری در نشستهای خبری را نیز میتوان از دیگر نقاط ضعف دوره سی و ششم جشنواره فیلم فجر دانست.
لازم به ذکر است، اتخاذ راهکارهایی برای حذف افراد حاشیهساز از سوی مدیران سینمایی و برگزارکنندگان این دوره از جشنواره، کم کردن تعداد عکاسها و فیلمبردارها، بهبود وضعیت آنتندهی تلفنهای همراه در طبقات زیرین پردیس ملت، جابهجایی سالن پذیرایی با سالن نشستهای خبری که موجب فراهم شدن شرایط بهتر برای ارتباط میان اهالی رسانه و سینماگران میشود و فراهم کردن پارکینگهای نزدیکتر از جمله پیشنهادات سردبیر فیلمنت نیوز برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره فیلم فجر بود.
انتهای پیام/4104/4046/
انتهای پیام/