دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1397 - 14:02
با حضور مسئولان انجام شد؛

رونمایی از ربات پرنده صنعتی «UAV» در دانشگاه آزاد اسلامی ایذه

ربات پرنده صنعتی UAV محصول تولیدی پروژه برون‌دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ایذه، برای استفاده در سد و نیروگاه شهید عباسپور در سازمان آب و برق خوزستان رونمایی شد.
کد خبر : 350079
رونمایی ربات پرنده.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایذه، ظهر امروز ربات پرنده صنعتی UAV محصول تولیدی پروژه برون‌دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه برای استفاده در سد و نیروگاه شهید عباسپور رونمایی و آزمایش شد.


این مراسم با حضور مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی  سازمان آب و برق خوزستان و همکاران، مدیرعامل سد و نیروگاه مسجدسلیمان، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه، مجری و پژوهشگران طرح در سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد.


در همین راستا دلاور اسمعیل‌وندی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه با اشاره به امکانات پیشرفته سخت‌افزاری و هیئت علمی مجرب در واحد ایذه به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: تحقیقات و پژوهش زیربنای توسعه کشور به شمار می‌رود و این از مأموریت‌های دانشگاه است که با کمک به حل مسائل و مشکلات صنعت و جامعه، نقش موثر خود را در رشد، توسعه و بالندگی کشور ایفا کند.


اسمعیل‌وندی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه در راستای اهداف سازمانی خود قابلیت اجرای پژوهش‌های بنیادی،کاربردی، مسئله‌محور و مأموریت‌گرا را دارد که اجرای پروژه پژوهشی ساخت ربات پرنده صنعتیUAV از جمله این طرح‌ها است.


رونمایی از «ربات زیردریایی بازرس»به‌زودی


وی افزود: به‌زودی شاهد رونمایی از مطالعات و طراحی یک ربات زیردریایی بازرس در این دانشگاه خواهیم بود که به سفارش بخش صنعت برای نخستین بار در کشور انجام شده است.


مدیر دفتر پژوهش‌های کاربردی سازمان آب و برق خوزستان نیز در این نشست پژوهشی گفت: بازاریابی و تجاری‌سازی این ربات پرنده صنعتی که نتیجه زحمات پژوهشگران استان است، می‌تواند در تولید اشتغال موثر است.


مهرداد حیدری از نگاه مثبت، وسعت دید و دوراندیشی مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان را موتور محرکه‌ای برای مسئولان و همکاران سازمان خواند تا بتوانند به بهترین نحو ممکن از فناوری‌های روز دنیا در راستای پیشبرد اهداف سازمانی استفاده کنند.


مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور نیز با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه ظرفیت‌های بالقوه و خوبی دارد، ابراز امیدواری کرد تا با همکاری یکدیگر کارهای خوب و مؤثری را انجام دهند.


وی با بیان اهمیت نقش پژوهش در دانشگاه، انتظار خود از معاونت پژوهشی دانشگاه ایذه را شناسایی ظرفیت‌های دانشگاه و شهرستان محروم ایذه معرفی کرد.


در ادامه معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه با اشاره به محرومیت‌های ایذه، توانایی جوانان و نخبگان این شهرستان در زمینه‌های علمی و ورزشی را به عنوان ظرفیت‌های بالقوه معرفی کرد.


علی حاتمی، پیمان شیرمردی مجری پروژه با تیم همراهش را از نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ایذه معرفی و ابراز امیدواری کرد تا هرچند مدت یک‌بار، جلسه‌ای برای معرفی و شناسایی توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی ایذه در صنعت آب و برق برگزار شود.


پیمان شیرمردی به‌عنوان مجری ساخت پرنده صنعتی نیز گفت: با تأکید بر توان پژوهشی و تخصصی مجموعه دانشگاه ایذه، این ربات پرنده صنعتی می‌تواند تجاری‌سازی شود.


وی افزود: اگر بتوانیم به ایده‌های‌مان جامه عمل بپوشانیم، قطعاً می‌توانیم از این ربات به‌عنوان پروژه تحقیقاتی بسیار موفق و کاربردی در صنعت کشور نام ببریم.


شیرمردی گفت: این ربات پرنده اکتاروتور در قرارداد طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی به مدت 12 ماه بین دانشگاه آزاد اسلامی ایذه و شرکت مدیریت و بهره‌برداری از سد و نیروگاه شهید عباسپور به‌منظور انجام عملیات تصویربرداری، بازرسی از محوطه میدانی و بدنه سد، نمونه‌برداری از قسمت‌های مختلف آب دریاچه و جابه‌جایی اجسام کوچک طراحی و ساخته شده است.


به گزارش آنا، این ربات پرنده که به همّت پژوهشگران انجمن علمی رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه ساخته و پرداخته شده است، پس از رونمایی در فضای محوطه سازمان آب و برق خوزستان به پرواز درآمد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب