2 محصول دانشبنیان دانشگاه آزاداسلامی تربتحیدریه برتر کشوری شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تربتحیدریه، دو محصول از محصولات شرکتهای دانشبنیان و مرکز رشد نوآوری و شتابدهی ایدههای نو دانشگاه آزاد اسلامی تربتحیدریه که به ثبت بینالمللی WIPO و Us Patent نیز رسیده است در نخستین فنبازار دانشگاه آزاد اسلامی بین 150 محصول ارائه شده رتبه برتر کشوری (محصول برتر سطح اول) را کسب کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تربتحیدریه درباره این محصولات اظهار کرد: بالش هوشمند کمک تنفسی رادین با برند تجاری رادین نخستین محصول شرکت دانشبنیان پارت وابسته به این دانشگاه است که خط تولید آن بهزودی در شهرک صنعتی تربتحیدریه با مشارکت واحد تربتحیدریه افتتاح خواهد شد.
وی افزود: این محصول دارای ثبت جهانی و تأییدیههای لازم برای آغاز تجاریسازی، اکسیژنساز، مواد ضدآلرژی و خاصیت طبی است.
علیزاده با بیان اینکه دومین محصول برتر این نمایشگاه با عنوان ترمیم بافتهای عصبی از مواد مؤثره ابریشمی محصول شرکت دانشبنیان سانلک مدیکال است، گفت: آسیبها و نوروپاتیهای ایجادشده در دستگاه عصبی مرکزی به علت تخریب انتهای دیستان آکسون سلولهای آسیبدیده و تشکیل ضایعات اسکار، ترمیم نمیشوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه ادامه داد: روشهای درمانی مانند استفاده از کانالهای هدایت عصبی و یا جراحی اتوگرفت، قابلیت محدودی در رشد مجدد سلولهای عصبی داشته و عوارض جانبی را در پی دارد.
وی تصریح کرد: امروزه بهکارگیری روشهای نوین همانند تلفیق مهندسی بافت و نانوتکنولوژی، دریچهای بهسوی درمان موفقیتآمیز بازکرده و در میان این روشها، استفاده از نانوکامپوزیتها و داربستها مورد توجه قرار گرفته است.
علیزاده افزود: از بین پلیمرهای بهکار گرفته شده در مهندسی بافت، ابریشم (پلیمر طبیعی) دارای ویژگیهای مکانیکی و زیست سازگاری مناسب برای قرارگیری، رشد و تکثیر سلولهاست. برای بهبود اتصال، رشد و تکثیر سلولهای عصبی PC12 با داربست، نانوکامپوزیت بر مبنای ابریشم/ نانومیلههای طلا با روش فریزدرایینگ به کار گرفته شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه با بیان اینکه این محصولات کاربردی است، اضافه کرد: در مرکز رشد نوآوری و شتابدهی ایدههاینو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه تاکنون محصولات دانشبنیان متعددی ساخته و ثبت شده و مراحل ثبت اختراع را گذرانده و اکنون به فکر تجاریسازی این محصولات جدید و تولید انبوه آن هستیم که هم مشکلی از جامعه برطرف شود و هم درآمد غیرشهریهای به دست آید.
انتهای پیام/4078/4121/4062
انتهای پیام/