حماسه 9 دی خطرات بزرگی را از سر این آب و خاک دفع کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینیشهر، یومالله 9 دی یکی از مناسبتهای غرورآفرین در ابتدای دهه چهارم پس از انقلاب اسلامی ایران به حساب میآید که نقش اساسی در آن را مردم آگاه و همیشه در صحنه ایران تحت هدایتهای عالمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برعهده داشتند.
در ایامی که مصادف با سالروز این حماسه بزرگ است، مسعود جعفرینژاد استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی و فرمانده جنگ نرم سازمان بسیج اساتید کشور گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری آنا انجام داده است.
جعفرینژاد در ابتدای با اشاره به اهمیت و جایگاه حماسه 9 دی در تاریخ پس از انقلاب اسلامی اظهار کرد: در چهار دههای که از سپری شدن انقلاب اسلامی میگذرد، جمهوری اسلامی ایران نقاط عطف سرنوشتسازی را همانند روز آزادی خرمشهر تجربه کرده است.
وی با بیان اینکه این نقاط تداعیگر بذل و ایثار جان در حفظ و حراست از كيان اسلامي، تمامیت ارضی و خاک مقدس میهن است، اضافه کرد: حماسه 9 دی نیز در این میان، یک نقطه عطف تاریخی است که نویدبخش گذار سرافرازانه کشور از پيچ تاريخی است.
فرمانده جنگ نرم سازمان بسیج اساتید کشور بیان کرد: در واقع مردم با جریانشناسی و عزم والای خود که حاصل سالها تجربیات ذیقیمت در مبارزه با توطئههای دشمنان بوده است، حماسه 9 دی را از یک روز عادی به روزی ماندگار در تاریخ تبدیل کردند.
جعفرینژاد افزود: مقام معظم رهبری هم دراینباره فرمودند: «9 دى با دهم دى فرقى ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت ـ که آن حرکت برخاسته از همان عواملى است که نوزدهم دی قم را تشکیل داد؛ یعنى برخاسته از بصیرت است، از دشمنشناسى است، از وقتشناسى است، از حضور در عرصهى مجاهدانه است - روز نهم دى را هم متمایز میکنند».
* مطمئن باشید که روز نهم دی در تاریخ ماند
وی، مهمترین پیام روز 9 دی را اینگونه تشریح کرد: حماسه 9 دی عبرتها و پیامهای متعددی را در ابعاد مختلفی به ما ارائه میکند، اما به باور من از مهمترین آنها، پیام شفاف مردم به برخی از نخبگان سیاسی و مسئولان بود؛ کسانی که میتوان به تعبیر رهبر معظم انقلاب آنها را خواص بیبصیرت لقب داد.
فرمانده جنگ نرم سازمان بسیج اساتید کشور تصریح کرد: در فتنه 88 برخی از جریانها و اشخاص، تحت تأثیر تبلیغات بیگانگان و همچنین مصلحتاندیشی و منفعتجویی شخصی، کشور را وارد شرایطی کردند که هزینههای بسیاری را متوجه مردم، امنیت ملی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرد.
جعفرینژاد یادآور شد: در واقع بخشی از این کجرویها به خاطر فهم نادرست و غفلت از مبانی انقلاب اسلامی صورت پذیرفت و برخی دیگر به خاطر پروژه نفوذ بین نخبگان سیاسی رخ داد که البته نتایج منفی هر دو برای کشور یکسان بود.
وی متذکر شد: با وجود این، اگر در روزهای نخست اغتشاشات، شخصیتهای سیاسی مؤثر در وقوع اين حادثه منافع ملی، وجدان انسانی، موازین اسلامی و مصلحت کشور را مدنظر قرار میدادند، امکان مهار زودهنگام بحران فراهم میآمد، اما متأسفانه شاهد آن بودیم که هوا و هوس بر عقل سلیم و تقوا فائق آمد.
فرمانده جنگ نرم سازمان بسیج اساتید کشور عنوان کرد: در فتنه 88 جنگ داخلی، فروپاشی ملی و در نهایت تجزیه ایران در دستور کار دشمن قرار داشت.
جعفرینژاد تأکید کرد: اگر درحالحاضر تمامیت ارضی، امنیت و زیرساختهای سالمی در کشور داریم، بخشی از آن به برکت حماسه مردمی 9 دی و نمایش عظیم بصیرت ملت ایران صورت پذیرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چگونه میشود حماسه 9 دی را زنده نگه داشته و به آیندگان سپرد، گفت: معتقد به تبیین هرچه بیشتر واقعیت آنچه در این روز رخ داده است بهویژه برای جوانان و تحصیلكردهها و روشنفکران هستم، اما آنچه میتواند حق مطلب را درباره 9 دی ادا کند، پرداختن به این مهم خواهد بود که حرکت بزرگ مردم چه خطراتی از سر این آب و خاک دفع کرد.
فرمانده جنگ نرم سازمان بسیج اساتید کشور مطرح کرد: مقام معظم رهبری هم دراینخصوص تأکید فرمودهاند که در بزرگداشت حماسه 9 دی جنبههای شعاری غلبه پیدا نکند و ثانیاً به عمق شعارها که حرف اصلی ملت ایران بود، توجه شود.
جعفرینژاد در پایان توضیح داد: در عین حال و در کنار نقش عظیم مردم، باید به نقش علما، یومالله عاشورا، دین مبین اسلام و بالأخص مدیریت بحران و ایستادگی مقام معظم رهبری در ختم به خیر شدن فتنه بزرگی که به وجود آمده بود اشاره و ابعاد آن را بهویژه برای دانشجویان حقجو و تشنه شناخت حقایق معرفی کرد.
انتهای پیام/4078/خ
انتهای پیام/