ضرورت حضور دانشگاهها در تصمیمسازیهای کلان کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عیسی کلانتری در دومین همایش مدیران ارتباط با صنعت دانشگاهها و مراکز پژوهشی اظهار داشت: دانشگاهیان باید بیتفاوتی را کنار گذاشته و برای اصلاح برنامههای مخرب محیط زیست که جامعه را تهدید میکند تلاش کنند.
وی تصریح کرد: جامعه از دانشگاهیان انتظار دارد با توجه به دانش و تخصصی خود، در زمینه اثرات زیستمحیطی قوانین و برنامههای در حال اجرا اظهار نظر کنند و مجریان را به اصلاح رویهها تشویق کنند.
کلانتری گفت: هماکنون بیشترین تخریب محیط زیست توسط دستگاههای اجرایی صورت میگیرد که بزرگترین پژوهشگاهها را در اختیار دارند که این موضوع جای تأمل دارد.
وی گفت: وزارت نفت علیرغم دارا بودن مجموعه پژوهشی بزرگ؛ هنوز نتوانسته است برای حل مشکل نحوه استفاده از نفت کوره تولیدی روزانه خود راه حلی پیدا کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: طرحهای غیر علمی و سیاستهای ناکارآمد در بخش کشاورزی و صنایع خودرو نیز اثرات مخربی بر محیط زیست و سلامت انسانها گذاشته که نیازمند اصلاح است.
وی تصریح کرد: بسیاری از صنایع کشور استانداردهای زیستمحیطی را رعایت نمیکنند که اگر بنا بر اعمال قانون باشد باید دوسوم آنها را تعطیل کنیم.
کلانتری با قدردانی از دانشگاه صنعتی شریف برای تلاش مؤثر در زمینه دریاچه ارومیه، دانشگاه شیراز برای احیای دریاچه بختکان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای احیای تالاب انزلی گفت: وزارت علوم در سالهای اخیر رویکرد خوبی برای توجه به محیط زیست اتخاذ کرده است ولی ظرفیت تأثیرگذاری بیشتر دانشگاهیان وجود دارد.
انتهای پیام/4123/
انتهای پیام/