منافقین برای سرکوب جلیقه زردها همکاری میکنند !
به گزارش خبرنگار حوزه آمریکا و اروپا گروه بینالملل خبرگزاری آنا، روزنامه کیهان در گزارشی نوشت که سه تن از اعضای مرکزیت سازمان مجاهدین خلق در جلسه شورای امنیت داخلی فرانسه که تحت نظارت وزیر کشور کابینه مکرون برگزار شده بود، حضور یافته و اطلاعاتی در خصوص روشهای سرکوب اعتراضات، ایجاد ترس و ارعاب معترضان در اختیار این شورا قرار دادند. گفته میشود این سه نفر به دعوت فرانسویها در این جلسه حاضر شده و با توجه به سابقه مشارکت گروه تروریستی منافقین در سرکوب و ارعاب معترضان در قیام شعبانیه عراق، خواستار استفاده از تجارب این گروه برای سرکوب اعتراضات جلیقه زردها شدهاند. اتفاقی که میتوان آن را برگی جدید از پرونده جنایات این سازمان ضد بشری نامید.
سازمان مجاهدین خلق از 1358 همکاری مخفیانهای را با فرانسویها آغاز کرد و این موضوع تا اوایل سال 1360 نیز ادامه داشت. از سال 1360 این رابطه شکلی گسترده، علنی و رسمی به خود گرفت بهطوری که سازمان منافقین و دولت فرانسه در طول سالیان گذشته بارها همکاریهایی جدی امنیتی داشته و پروژههای مشترکی را پیش بردهاند.
این همکاریها از 1360 تاکنون در شرایطی صورت گرفت که دولت فرانسه بهعنوان یک مدعی جدی حقوق بشر در جهان از سازمان مجاهدین خلق که بهعنوان سازمانی تروریستی و ناقض حقوق بشر شناخته میشود و مسئول قتل بیش از 17 هزار شهروند ایرانی است، میزبانی میکند.
از طرف دیگر رجوع به سابقه منافقین در جنگ ایران و عراق و بررسی جنایات این گروه در کردستان عراق بیانگر آن است که آنها در سرکوب تجربه دارند و فرانسویها حق دارند در زمان استیصال برای مواجهه با جلیقه زردها بخواهند از تجارب گروهی اینچنینی استفاده کنند.
«محمد صادق کوشکی»، کارشناس امور بینالملل در خصوص این همکاری میگوید: «سابقه همکاری فرانسه و سازمان به سالها قبل بازمیگردد و آنها همکاریهای ویژهای در عرصههای امنیتی داشتند. فرانسه بارها از سازمان نفاق و نیروهای آن برای جاسوسی از ایران، اجرای عملیات شنود، اجرای عملیات تخلیه تلفنی و عرصههای مختلف جمعآوری اطلاعات استفاده کرده است. در نتیجه میتوان گفت همکاری امنیتی میان این دو نهاد اتفاق تازهای نیست.»
وی با بیان اینکه مجاهدین در عراق تجاربی از سرکوب اندوختهاند، ادامه میدهد: «در زمان حکومت صدام حسین، رجوی و گروهش کمک ویژهای برای سرکوب کردها به او کردند.»
کردها را زیر تانکهای خود له کنید، گلولههایتان را برای سپاه ایران نگه دارید
«الیزابت رابین» در 13 جولای 2003 (22 تیر 1382) در گزارشی به نام «فرقه رجوی» در روزنامه نیویورک تایمز نوشت: «در 1991 صدام از مجاهدین خلق برای سرکوب کردها استفاده کرد. در آن زمان رئیسجمهور عراق که از قیام سراسری در کشور وحشتزده شده بود و تنها چاره خود را در سرکوب وحشیانه مخالفان میدید، تانکها و تجهیزات نظامی ویژهای در اختیار سازمان قرار داد و از آنها خواست تا به شورشیان حمله کنند.»
رابین در ادامه به یکی از جملات عجیب «مریم رجوی» سرکرده گروه تروریستی منافقین در زمان سرکوب انتفاضه شعبانیه اشاره میکند و میگوید که این جملاتی است که یکی از اعضای قدیمی سازمان برای او تعریف کرده و اوج قساوت این زن را به نمایش درمیآورد: «شلیک نکنید، با تانکهای خود از روی کردها عبور کنید و آنها را بکشید و گلولههای خود را برای مقابله با سپاه پاسداران ایران ذخیره کنید.»
منافقین عملیات سرکوب کردهای شمال عراق را عملیات «مروارید» نام نهاده بودند. آنها در این عملیات بیش از 3 هزار نفر از زنان و کودکان کرد را قتلعام و نقش ویژهای در شکست انتفاضه شعبانیه بازی کردند.
انتفاضه شعبانیه پس از پایان جنگ اول خلیج فارس آغاز شده بود. در آن زمان، دولت عراق توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص استفاده از بالگرد و هواپیماهای نظامی منع شده بود و چنین موقعیتی به مردم ناراضی عراق فرصت داد تا دست به قیام علیه استبداد صدام بزنند. پیش از دخالت منافقین، 14 استان عراق سقوط کرده بود و خیانت این گروه تروریستی تأثیر به سزایی در فجایع آینده خاورمیانه داشت.
تروریستهای محبوب فرانسه
در سال ۲۰۰۲ به پیشنهاد لندن نام سازمان تروریستی مجاهدین خلق در لیست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفت اما این اقدامات نیز مانع از فعالیتهای فرقه رجوی در برخی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه نشد. فرانسه علیرغم جنایات غیر قابل انکار فرقه رجوی در تمام این سالها از سران مجاهدین خلق پذیرایی و کمک شایانی به خروج نام این گروه از لیست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا کرد. برای مثال طی این سالها بسیاری از جلسات و همایشهای منافقین در پاریس برگزار شد و آنها با استفاده از امکاناتی که توسط حامیان مالی خاورمیانهای خود برایشان فراهم شده در آنجا بدون هیچ مزاحمتی اقدام به عضوگیری و گسترش فعالیتهایشان میکردند.
دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نیز طی این سالها واکنش مناسبی به فعالیتهای این گروه تروریستی در خارج از کشور نداشته و نتوانسته است در گفتگو با مسئولان اروپایی و بهخصوص فرانسوی از آنها بخواهد تا مانع فعالیتهای گروه تروریستی مجاهدین خلق شوند.
انتهای پیام/۴۱۰۶/۴۰۹۵/
انتهای پیام/