دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فرزند شهید مفتح مطرح کرد:

خوداتکایی در سیره عملی شهید آیت‌الله مفتح

فرزند شهید آیت‌الله مفتح گفت: پدرم از ابتدا به ما آموخت روی پای خود بایستیم و با سیره عملی خود به ما نشان داد که اهل دادن رانت نیست.
کد خبر : 346611
831234_279.jpg444.jpg

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌هادی مفتح در حاشیه بازدید از موزه مرکزی شهدا و غرفه شهید آیت‌الله محمد مفتح در گفتگو با خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، گفت: پدر شهیدم از همان ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی به تمام فرزندان خود با سیره عملی نشان داد که داشتن نسبت فامیلی با وی و نزدیکی ایشان با حضرت امام (ره) و حضور در نهضت اسلامی و انقلاب، امتیاز خاصی را برای ما به ارمغان نخواهد آورد و به قول امروزی‌ها رانتی را در‌ بر نخواهد داشت.


فرزند شهید آیت‌الله مفتح و امام جماعت مرکز اسلامی هامبورگ اظهار کرد: در روز‌های ابتدایی ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران بود که مردم مشتاق برای زیارت امام دسته دسته به مدرسه علوی می‌آمدند و امام را زیارت می‌کردند. شهید آیت‌الله مفتح نیز تمام وقت در خدمت امام خمینی (ره) بودند و بعضی از شب‌ها به منزل می‌آمدند.


وی ادامه داد: من که در آن سال کلاس اول راهنمایی بودم و مدارس هم تعطیل بود به اتفاق بچه‌های دیگر در مدرسه رفاه جمع می‌شدیم. در یکی از همین روز‌ها یکی از فرزندان سران نهضت برای ما تعریف کرد که دیروز با پدرش به دیدار حضرت امام خمینی (ره) در مدرسه علوی رفته است و از نزدیک حضرت امام را زیارت کرده و شور و شوق مردم را در زیارت حضرت امام (ره) بیان کرد. 


فرزند شهید مفتح اظهار کرد: شب همان روز پدرم، شهید آیت‌الله مفتح برای رفتن به منزل به دنبال ما آمد. وقتی به منزل رسیدیم از پدر خواستم که مرا برای دیدار حضرت امام به مدرسه علوی ببرند و ایشان هم قبول کردند. نکته قابل تأمل اینجا بود که وقتی به مدرسه علوی رسیدیم پدر از من خواست که داخل صفی که مردم برای دیدار حضرت امام تشکیل شده بودند بایستم و خودشان از در دیگر خدمت امام (ره) رسیدند. شهید آیت‌الله مفتح در همان ابتدا به ما آموختند که باید روی پای خود بایستیم و از نسبت‌های خانوادگی استفاده نکنیم؛ حتی در کار خیر و پر سعادتی مانند زیارت حضرت امام (ره).


به گزارش خبرنگار آنا، امام جماعت مرکز اسلامی هامبورگ در ادامه دیدار خود از موزه مرکزی شهدا از نمایشگاه آثار هنر‌های تجسمی و صنایع دستی ایثارگران که به‌ همت مرکز نخبگان شاهد و ایثارگر تا 9 دی در محل موزه شهدا برپاست، بازدید کرد و زنده‌ نگاه‌داشتن یاد، خاطره و راه شهدا را در قالب کار‌های هنری بسیار پسندیده و نیکو دانست.


انتهای پیام/4100/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب