دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علی عابدزاده در گفتگو با آنا:

صنعت هوایی کشور توانایی گذر از شرایط تحریم را دارد

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به تأثیر تحریم و نوسانات ارزی گفت: باید با هم‌فکری و هم‌دلی این مسئله را مدیریت و از این شرایط سربلند بیرون بیاییم.
کد خبر : 345571

علی عابدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا درباره شرایط فعلی صنعت حمل‌ونقل هوایی کشور گفت: صنعت هوایی کشور تحت تأثیر دو عامل خیلی مؤثر از جمله یکی نوسانات ارزی و دوم تحریم‌ها قرار دارد.


وی ادامه داد: یکی بحث تغییرات نرخ ارز بود که به‌یک‌باره افزایش پیدا کرد و این مسئله در حوزه آماده‌سازی و هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی تأثیر مستقیم گذاشت. البته پیش‌ از این هم شاهد افزایش‌های ناگهانی 20 درصدی یا 30 درصدی بوده‌ایم اما در حال‌ حاضر با چند برابر شدن نرخ ارز تا اینکه صنعت حمل‌ونقل هوایی بخواهد خودش را با این مسئله هماهنگ و تنظیم بکند، زمان خواهد بود.


رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: از سوی‌ دیگر تغییرات نرخ ارز مصادف شد با تحریم‌هایی که آمریکا به‌صورت یک‌طرفه بر صنعت حمل‌ونقل هوایی ما تحمیل کرد. محدودیت‌هایی که این تحریم ایجاد می‌کند و تغییرات ساختاری که به لحاظ نرخی ایجاد می‌شود می‌تواند تأثیرات اساسی بر صنعت ما بگذارد.


عابدزاده با تأکید بر اینکه صنعت حمل‌ونقل تجربه هر دو موضوع تحریم و تغییرات نرخ ارز را دارد، تصریح کرد: باید با همفکری و همدلی این مسئله را مدیریت کرده و آنچه مسلم است باید از این شرایط سربلند بیرون بیاییم.


وی افزود: این ظرفیت در کشور ما وجود دارد و بارها و بارها ثابت کرده‌ایم که توانسته‌ایم با توکل به خدا شرایط سخت مشابه را پشت سر گذاشته‌ایم و دفعه اول نیست که با این مشکلات مواجه می‌شویم.


صنعت هوایی کشورمان توانایی گذر از این شرایط را دارد


رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با توجه به ظرفیت‌های کشور و سرمایه‌گذاری‌هایی که در این چند دهه در زیرساخت‌ها شده، چه بحث فرودگاهی، چه بحث تعمیر و حتی ساخت، تأکید کرد: صنعت هوایی کشورمان توانایی گذر از این شرایط را دارد.


وی با بیان اینکه توانمندی علمی ما نسبت به گذشته بالا رفته و اصلاً قابل‌مقایسه با گذشته نیست، توضیح داد: ما چیزی حدود پنج و نیم میلیون دانشجو سر کلاس داریم که ظرفیت بسیار بالایی است. 10 تا 20 میلیون نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه داریم. امروز دانشگاه‌های ما نظیر دانشگاه شریف، علم و صنعت، دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه‌های دیگر رشته‌های هوافضا دارند که قبلاً نداشتیم و با این ظرفیت‌ها می‌توانیم از این تنگنا گذر کنیم.


عابدزاده با اشاره به اینکه جوانان فارغ‌التحصیل ما که از دانشگاه وارد صنعت می‌شوند نشان داده‌اند که از توانایی خیلی خوبی برخوردارند و می‌توانند صنعت را متحول کنند، گفت: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان داریم که در طول همین چند سال اخیر تأسیس‌شده‌اند و امروز به صنعت هواپیمایی کمک می‌کنند که این ظرفیت درگذشته وجود نداشته است. به امید خدا توانایی گذر از این شرایط را قطعاً خواهیم داشت.


انتهای پیام/4092/4083/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب