دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آذر 1397 - 16:25
صالحی امیری:

استراتژی ما در ورزش قهرمانی برابری جنسیتی است

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: استراتژی ما در ورزش قهرمانی برابری جنسیتی است و حضور بانوان در ورزشگاه‌ها به هنجارهای اخلاقی کمک می‌کند.
کد خبر : 345401
47225_orig.jpg

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از سایت کمیته ملی المپیک، نشست بررسی چالش‌های ورزش بانوان عصر روز گذشته، با حضور مسئولان کمیته ملی المپیک و همچنین نواب رئیس و دبیران فدراسیون‌های مختلف ورزشی برگزار شد.


در این نشست که در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، سیدرضا صالحی امیری ریاست کمیته ملی المپیک، شهنازی دبیر کل، حجت الاسلام نقویان رئیس کمیسیون فرهنگی، مهین فرهادی‌زاد رئیس کمیسیون ورزش زنان و جمعی از رؤسای فدراسیون‌ها، نواب رئیس بانوان‌، دبیران فدراسیون‌ها و اعضای کمیسیون‌های مختلف کمیته ملی المپیک مختلف ورزشی حضور داشتند.


در ابتدای این نشست مهین فرهادی‌زاد هدف از برپایی این نشست را تشریک مساعی و بحث و تبادل نظر در خصوص رسیدن به جایگاهی مطلوب در ورزش زنان عنوان داشت و گفت: خوشبختانه طی سالیان اخیر شاهد پیشرفت‌های ارزشمندی در حوزه ورزش بانوان بوده‌ایم که برای استمرار در این موفقیت‌ها باید آسیب‌شناسی‌هایی در ابعاد مختلف صورت گیرد تا با برنامه‌ریزی بهتر فضای توسعه را برای آینده‌ای بهتر رقم بزنیم.


وی یادآور شد: خوشبختانه نگاهی که امروز در کمیته ملی المپیک دنبال می شود حمایت حداکثری از ورزش بانوان است و شکی ندارم که با استفاده از این ظرفیت و پشتیبانی مناسب صالحی امیری می‌توانیم گامهای موثر تری نسبت به گذشته برداریم. 


در ادامه صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک ضمن تأکید بر فهم دقیق‌تر و عمیق تر از مبانی و مسایل فرهنگی اظهار کرد: مهم‌ترین کارکرد فرهنگ در حوزه ورزش ایجاد انسجام ملی است، ورزش از مهمترین ابزارهای تقویت انسجام ملی است و تمامی دولت‌ها در تلاشند تا از طریق ورزش انسجام ملی خود را تقویت کنند. این در حالی است که تنها در ورزش است که غرور و هویت ملی تجلی می‌یابد و نمونه بارز آن زمانی است که ورزشکار ایرانی روی سکو قرار گرفته و در این لحظه هویت ایرانی در بستر ورزش تجلی پیدا می‌کند. ورزش انسجام بخش، هویت آفرین، شخصیت‌ساز و هم سازگارکننده اجتماعی است.


صالحی امیری با تأکید بر هدفی که در ورزش دنبال می شود اظهار کرد: مسلماً انسانی که در مسیر و بستر ورزش قرار گرفته خود هدف نهایی است و در این میان کسب مدال و سکو، بستر رسیدن به این هدف متعالی هستند. اگر ما به دنبال توسعه در ورزش هستیم، توسعه انسانی و بها دادن به فرهنگ و اخلاقیات راه رسیدن به مقصد است.


وی افزود: فرهنگ به مثابه یک رود جاری است که همه انسان‌ها جامعه از آن سیراب خواهند شد؛ حال اگر در ورزش  فقدان آن احساس شود، همه انسان‌های تشنه قیام خواهند کرد. بر همین اساس ریشه برخی بد اخلاقی ها در ورزش فاصله گرفتن از فرهنگ و عناصری است که به اسم فضیلت و اخلاق می شناسیم.


رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص حضور زنان در ورزشگاه‌ها نیز افزود: حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نه تنها عامل ناهنجاری نیست بلکه به هنجارهای اخلاقی کمک می‌کند؛ حضور بانوان در ورزشگاه آزادی هنگام بازی پرسپولیس و تیم ژاپنی نشان داد که هواداران مرد حاضر در ورزشگاه با داشتن فرهنگ ایرانی چگونه ملاحضه این حضور را کردند و کوچکترین بی‌اخلاقی و رفتاری خارج از عرف شکل نگرفت.‌ استراتژی ما در ورزش قهرمانی برابری جنسیتی است و حضور بیشتر زنان در مراکز علمی و سیاسی جهت ترسیم تصویری واقعی از ورزش زنان  مورد انتظار ماست.


در ادامه نقویان رئیس کمیسیون فرهنگی کمیته ملی المپیک ضمن بررسی فلسفه وجودی انسان‌ها اظهار کرد: مهمترین وظیفه ما انسان بودن است. اگر در جامعه ای قهرمانان اخلاقی را حذف کنید هیچ چیز باقی نمی‌ماند. ما باید فاصله پشت صحنه و روی صحنه را کم کنیم و به نحوی ورزشکاران را تربیت کنیم که با فعل شدن همراه باشد.یعنی ورزش زمینه و فضایی شود برای تربیت شان؛ بدین معنی که اگر زمینه مناسب فراهم شود این تربیت  شکل می‌گیرد. اگر زمین، زمان و زمینه مناسب را برای بچه‌ها فراهم کنیم با جنس ایرانی که داریم می‌توانیم موفق باشیم. خانم‌ها کارگردان تربیت هستند و اگرچه کسی آنها را نمی‌بیند ولی  اصل کار در دست آنهاست.


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
احمد رستمی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
۰
آفرین
سرور احمدیان
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
۰
خیلی خوبه و منجر به رقابت میشه
قالیشویی ادیب