آثار فعالیتهای علمی پژوهشی باید به جامعه برگردد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نراق، علیرضا انتظاری صبح امروز در نشست ترمی آموزشی، پژوهشی و رونمایی از سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق با تبریک هفته پژوهش گفت: فعالیتهای علمی – پژوهشی باید به گونهای باشد که آثار آن به جامعه و خانواده برگردد. آمار مقالات و خروجی پایاننامهها نگرانکننده است و از رکود علمی- پژوهشی استادان حکایت میکند که باید در این خصوص چارهاندیشی کرد.
وی از خدمات احسان دعاخوان مدیر سابق مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و حمیده بابایی طراح و مدیر سایت جدید دانشگاه قدردانیکرد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق نیز در این نشست گفت: اعضای هیأت علمی باید در راستای تحقق ترفیع، فعالیتهای علمی – پژوهشی درخور انجام دهند. شاهد فقر و رکود در فعالیتهای پژوهشی و علمی هستیم؛ در بخش تالیف کتاب نسبت به تکالیف تعیین شده از طرف استان در سطح امتیاز قابل قبول قرار داریم و نخستین پتنت با مالکیت دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به واحد نراق است.
حجتالاسلام محمدحسین پوریانی افزود: با توجه به تکالیف تعیین شده در خصوص انتشار 80 مقاله علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی و بینالمللی در سال، انتظار میرود که اعضای هیأت علمی اهتمام بیشتر در این خصوص داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ارتقای استادان، ترویج و چاپ مقالات علمی-پژوهشی، علمی– ترویجی؛ برگزاری کرسیهای ترویجی، کرسیهای نظریهپردازی، استرداد حقوق مادی و معنوی فصلنامه علمی- پژوهشی بصیرت قبلی (پژوهشهای مدیریت راهبردی )، ازجمله برنامههای پژوهشی واحد نراق است.
مجید رستمی مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد نراق نیز گفت: دانشجویان، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی میتوانند با مراجعه به سایت باشگاه پژوهشگران جوان به آدرس www.bpj.ir از تسهیلات، کارگاههای آموزشی، طرحهای پژوهشی و مشوقهای معنوی، امتیاز پژوهشی بهرهمند شوند.
مصطفی حیدری هراتمه مدیر جدید مرکز رشد واحد نراق هم در این نشست گفت: کمبود و حضور دانشجو قطعی است و چارهای جز حرکتکردن به سمت مراکز رشد و درآمدزایی نداریم و صاحبان ایده و خلاقیت میتوانند در چارچوب بخشنامههای مرکز رشد شرکتهای سهامی تأسیس کنند و در قالب این شرکتها دانشگاه و خود را منتفع کنند.
حمیده بابایی مدیر گروه کامپیوتر، طراح و مدیر سایت جدید واحد نراق نیز گفت: سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق دارای یکسری ویژگیهای فنی و عملیاتی است که از نظر فنی به لحاظ برنامهنویسی و طراحی از صفر آغاز شده و از الگوهای آماده استفاده نشده است، خصوصیت فنی سایت جدید این است که کاملاً داینامیک و پویاست.»
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/