باید از دیپلماسی التماسی فاصله بگیریم
به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، محمدنبی حبیبی پیشازظهر در پایان نشست دبیران حزب مؤتلفه اظهار کرد: واقعاً مردم سوال میکنند چه کسی وضع ارزی کشور را به این صورت درآورد و این تصمیمگیری نادرست به عهده کیست و چه افرادی مسئول کاهش فاجعهآمیز ارزش پول ملی هستند؟.
وی با اشاره به پایین آمدن قیمت ارز خاطر نشان کرد: قیمت کالاها که برخی از آنها بیش از دو برابر شده است با این کاهش قیمت ارز هم پایین نیامد و فشار فراوان همچنان بر روی دوش خانوادههای کمدرآمد است.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: دستگاههای نظارتی باید پاسخگوی ضعف برخورد با عاملان این گرانیها باشند.
حبیبی همچنین اقدامات اخیر بانک مرکزی را برای پایین آوردن قیمت ارز قابل توجه دانست.
وی در مورد اظهارات اخیر ظریف در مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان گفت: با وجودی که ظریف در مواردی در گذشته خودشان مطالبی جناحی مطرح کردهاند ولی توصیه میکنند که از طرح مسائل جناحی در سیاست خارجی خودداری شود. رعایت این توصیه در مواردی صحیح است ولی به آقای ظریف باید متذکر شد که اگر ثابت شد در مورد یا مواردی یک جناح سیاسی حرف انقلاب و نیروهای انقلابی را مطرح کرد باید وزارت خارجه و شخص آقای وزیر هم آن را تأیید کنند.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: مدتی است که آقای رئیسجمهور و وزیر امورخارجه در سخنرانیها ضرورت قطعی مقابله صریح با سیاستهای آمریکا در ایران را مطرح میکنند که این را باید به فال نیک گرفت. ما به آقایان یادآوری میکنیم دولتمردان درندهخوی آمریکا تاکنون کاری که علیه ایران نکردهاند درواقع نتوانستهاند؛ نه اینکه نخواستهاند. بین دولتمردان درندهخوی حزب دموکرات و حزب جمهوریخواه آمریکا نیز هیچ تفاوتی وجود ندارد.
حبیبی گفت: ما در سیاست خارجی باید از دیپلماسی التماسی، که قبلاً خیلی رایج شده بود، فاصله بگیریم تا اوضاع خارجی در ریل انقلاب حرکت کند. در سیاست اقتصادی نیاز داریم به اقتصاد مقاومتی عمل کنیم تا از این آشفتهبازار بیرون بیاییم.
وی با اشاره به سخنان حسن رحیمپورازغدی در نماز جمعه تهران اظهار کرد: آقای ازغدی پرسشهای مهمی را در حوزه شورایعالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد که مسئولان سه قوه و بهویژه رئیسجمهور که رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی است باید پاسخ دهد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تأکید کرد: باید معلوم شود چرا برخی از مصوبات شورا برای اجرا به دستگاههای اجرایی ابلاغ نمیشود؟ باید معلوم شود چه دستگاههایی در اجرای مصوبات شورا اخلال میکنند؛ اما در عین حال برای اجرای کنوانسیونهای خارجی که در نهادهای قانونی کشور محل مناقشه و غیرقانونی است، پیشقدم میشوند.
حبیبی به سخنان اخیر رئیسجمهور در نقد پیوستن به معاهده پاریس اشاره کرد و گفت: رئیسجمهور که با این معاهده مخالف است روند تصویب قانونی آن در مجلس و شورای نگهبان را طی نکرده است؛ چه کسانی دارند معاهده پاریس را در ایران عملیاتی میکنند؟ مطابق نظر کارشناسان، تعهدات ما در معاهده پاریس باعث میشود که ما از توسعه اقتصادی کشور عقب بیفتیم و میلیاردها دلار زیان ببینیم، آن هم به بهانه گازهای گلخانهای! عجیب است نقد رئیسجمهور به معاهده پاریس در روزنامههای اصلاحطلب سانسور میشود. معلوم نیست جایگاه این روزنامهها در پشتیبانی از منافع ملی و حتی ادعای طرفداری آنها از رئیسجمهور کجاست.
حبیبی در مورد اظهارات جدید رئیسجمهور راجع به هزینه و فایده برجام گفت: این حرف درستی است، رئیسجمهور یک تیم را مأمور ارزیابی هزینههای برجام کند تا معلوم شود چه نسبتی بین ادعاهای مطرحشده درخصوص برجام با واقعیت موجود وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: اروپاییها تاکنون به برجام عمل نکردهاند و فقط حرف زدند، آنها تعهدات خود را به پذیرش FATF و مذاکرات یمن موکول کردهاند. آنها معلوم است نمیخواهند گام عملی بردارند؛ فقط میخواهند زمان بخرند؛ زیرا امید دارند که وعده ترامپ در براندازی نظام ایران محقق شود. ما به ترامپ و آن آرزومندان میگوییم که این آرزو را به گور خواهند برد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، پیروزیهای یمن را تبریک گفت و افزود: عربستان و آمریکا در یمن مشغول عقبنشینی هستند زیرا مقاومت در یمن جواب داده است.
حبیبی به ناآرامیهای فرانسه و برخی کشورهای اروپایی اشاره کرد و گفت: اوضاع اروپا آشفته است. آنها نمیتوانند خودشان را حفظ کنند؛ البته یکی از سران جلیقهزردها ضمن تکذیب هر نوع دخالت خارجی در حوادث فرانسه گفته است که انقلاب سال ۱۹۷۹ ایران هم الهامبخش ماست.
وی خاطرنشان کرد: فرانسه با دموکراسی و حقوق بشر خداحافظی کرده است و حرفی جز باتوم و مشت آهنین برای گفتگو با مردم خود ندارد. به نظر میرسد این جنبش بهزودی به سراسر اروپا کشیده خواهد شد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان، شهادت آیتالله مفتح را تبریک و فقدانش را تسلیت گفت و اظهار امیدواری کرد پس از ۴۰ سال از وحدت حوزه و دانشگاه گامهای عملیتری برای نزدیکی این دو نهاد برداشته شود.
انتهای پیام/4079/ن
انتهای پیام/