دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پیشکسوت برجسته رادیو:

جشنواره بین‌المللی رادیو فرصتی برای انتقال فرهنگ ایرانی است

پیشکسوت برجسته رادیو گفت: جشنواره بین‌المللی رادیو فرصتی برای انتقال فرهنگ ایرانی است.
کد خبر : 344355
thumbnail.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت صدا، استاد امیر نوری با اشاره به اهمیت ویژه جشنواره بین‌المللی رادیو و اجلاس جهانی صدا گفت: به خاطر ماهیت بررسی دقیق آثار مختلف، متنوع و متعدد مرتبط با رادیو در جشنواره بین‌المللی رادیو و همچنین تشخیص برنامه‌های قوی، این رویداد بزرگ بسیار تأثیرگذار است.


وی افزود: جشنواره باید محلی برای بازشنوی کامل برنامه‌ها توسط مدیران و برنامه‌سازان باشد تا ارزیابی مناسب صورت گیرد. این روش تأثیر زیادی بر آموزش افراد فعال در رادیو دارد. در حقیقت جشنواره رادیو محلی است که برنامه‌سازان داخلی با همکاران خارجی خود در فضایی صمیمی بیشتر آشنا شده و این اتفاق منجر به آن می‌شود تا برنامه‌سازان رادیویی داخلی با فرهنگ، تمدن و زبان‌های خارجی آشنا شوند.


پیش‌کسوت برجسته رادیو عنوان کرد: مسلماً ثمره این آشنایی می‌تواند فرهنگ و ادبیات فارسی را بیشتر به جامعه بین‌المللی معرفی کند. در حقیقت این فضا فرصت مناسبی است تا آثار برجسته فرهنگی خودمان را به برنامه‌سازان رادیویی بین‌المللی ارائه کنیم. همچنین مفاهیم فرهنگی ما که آمیخته به ستایش از پروردگار بزرگ، پیامبر اسلام و ائمه معصومین علیهم‌السلام است، به معرفی جنبه‌های دینی و مذهبی ما نیز کمک می‌کند.


وی در خصوص برگزاری جشنواره رادیو گفت: این رویداد مهم نباید دچار تکرار شود و در هر مقطع زمانی باید ایده‌های نو و جدید بیشتری را در تمامی جلوه‌های آن شاهد باشیم. ضرورت مشورت بیشتر با محوریت دانش‌افزون‌تر که منتهی به هنر متعالی تولید برنامه‌های رادیویی شود، باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. جشنواره بین‌المللی رادیو و اجلاس جهانی صدا محفلی است که حجم بسیار زیادی از مقالات علمی به آن ارائه می‌شود.


وی گفت: یقیناً دسته‌بندی این اطلاعات می‌تواند نقش بسزایی در هم افزایی و ارتقاء کیفی برنامه‌های مختلف رادیو ایفا کند، زیرا با معرفی علم و دانش فرهیختگان که به دور از هر گونه اندیشه یا سلیقه انفرادی است و در آن با محوریت مشورت و مدد از اندیشه و فکر دیگران همراه است، ما را به سطوح بالاتری هدایت می‌کند. به همین خاطر در پایان هر دوره از جشنواره، این حجم از مطالب و محتوای تولید شده علمی و کاربردی توسط هیأت و اتاق فکری مجرب مجدداً بررسی بشود و تأثیرات فزاینده آن مورد توجه قرار گیرد.


انتهای پیام/4072/4046/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب