لزوم ایجاد زیرساخت برای اجرای برنامههای کاربردی و توسعه علمی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، امیرحسین پاکشیر عصر امروز در جمع اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان تأکید کرد: با استفاده از ظرفیتهای بسیار مطلوب واحد لنجان زیرساختهای لازم را در راستای اجرای برنامههای کاربردی و توسعه علمی تأمین میکنیم.
وی با تأکید بر کاربردیکردن پایاننامهها و طرحهای تحقیقاتی تصریح کرد: افزایش طرحهای تحقیقاتی، تولید کتاب و مقالات بینالمللی، پژوهشهای بنیادی و کاربردی، افزایش سهم دانشگاه در تولید علم و ارتقای سطح کیفی آموزش و تولیدات علمی اعضای هیأت علمی جزء اهداف و اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در سال ۱۳۹۷ است.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، ارتباط میان دانشگاه و صنعت را یکی از الزامات بسیار مهم اجراییشدن طرحهای بروندانشگاهی دانست و اظهار کرد: از کادر مجرب و متخصص هیأت علمی واحد لنجان انتظار میرود پروژههای کاربردی مورد نیاز صنایع را شناسایی کرده و با تجاریسازی طرحهای تحقیقاتی و تولید دانش فنی مورد نیاز کشور، علاوه بر پاسخگویی به نیازهای متنوع بخشهای مختلف صنعت، گام مؤثری در راستای تبدیل علم به ثروت و کاهش وابستگی مالی دانشگاه به بخش شهریه بردارند.
پاکشیر خاطرنشان کرد: انتظار میرود اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد لنجان با توجه به تجهیزات بسیار مناسب محیطی، کارگاهی و آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی از رشتههای تخصصی خود بهترین بهرهوری و استفاده را داشته باشند.
وی یکی از مؤلفههای رشد علمی دانشگاه را تعداد مقالات، طرحهای برون دانشگاهی و کارهای پژوهشی دانست و خطاب به اعضای هیأت علمی اظهار کرد: اهمیت به علوم کاربردی و علومی که موجب رفع نیازهای کشور میشود، بسیار ضروریست؛ اینکه ما بتوانیم یک علم را به فناوری و سپس آن فناوری را به محصول تبدیل کرده و به وسیله آن مشکلات دانشگاه را حل و فصل کنیم، مهم است؛ بنابراین انتظار ما از جامعه دانشگاهی این است که با تبدیل دانش به ثروت و توسعه و انتقال آن به خوبی ایفای نقش کنید. انتظار میرود استاد دانشگاهی که در حوزه صنعت کار میکند، متفاوت با صنعتگر تجربی بتواند با کسب و کار دانشی و هدفمند به تولید بپردازد.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی دانشگاه، انتظار میرود اعضای هیأت علمی و استادان پروپوزالهای تحقیقاتی را از ابتدا با نگاه تولیدی و بر مبنای تولید دانش فنی ایجاد محصول و به معنای واقعی تبدیل علم به ثروت، برنامهریزی کنند و با اخذ مشاورههای مورد نیاز از بخش صنعت، آینده بهتری را برای طرحهای تحقیقاتی خود و پیشبرد اهداف استراتژیک تولیدی و تحقیقاتی دانشگاه، رقم بزنند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/