دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

حوزه‎های فرهنگی نگرش بلندمدت را در رأس برنامه‎های خود قرار دهند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: حوزه‎های فرهنگی باید پیوستگی مستمر داشته باشند و نگرش بلندمدت را در رأس برنامه‎های خود قرار دهند.
کد خبر : 343845
1F6A7120.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر عصر امروز در نشست علمی- تخصصی آسیب‎شناسی فرهنگی با رویکرد مددکاری که با حضور مدیرگروه نظریه‎های فرهنگی پژوهشکده مطالعات میان‎فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران، مسئولان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد با اشاره به مطالبات رهبری در حوزه آسیب‎شناسی فرهنگی اظهار کرد: مهم‎ترین رسالت دانشگاه در راستای مطالبات رهبری برگزاری این جلسات بوده و اهمیت آن برای جامعه دانشگاهی باید بسیار زیاد باشد.


وی افزود: در این گونه جلسات علاوه بر بیان چالش‎ها و مسائل موجود در جامعه باید ارائه راهکار کارآمد و عملیاتی در اولویت قرار گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه انقلاب اسلامی در حوزه‎ مسائل فرهنگی و اقتصادی دچار چالش است، عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کشور از سوی دشمنان با چالش‎های فراوانی مواجه شد که مهم‎ترین این چالش‎ها در حوزه فرهنگ و اقتصاد است.


دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر امر عمل و اجرا در برنامه‎های فرهنگی، گفت: باید حوزه‎های فرهنگی پیوستگی مستمر داشته باشند و نگرش بلندمدت را در رأس برنامه‎های خود قرار دهند.


میر به مصرف‎گرایی فرهنگی در جامعه اشاره و عنوان کرد: محصولات فرهنگی تولید شده در کشور بسیار پایین است و در محصولات فرهنگی باید هم موضوع کمیت در نظر گرفته شود و هم موضوع کیفیت، باید دانشگاه به عنوان ارگان اثربخش در حوزه فرهنگ تلاش کند تا هوش اجتماعی و فرهنگی جامعه متعالی شود.


در بخش دیگری از نشست، مدیر گروه نظریه‎های فرهنگی پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی با قدردانی از برگزاری این جلسه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، هدف از این نشست تخصصی ایجاد گفتمان فعال و تاثیرگذار برای تدبّر و بازنگری در مناسبات فرهنگی- ارتباطی محیط دانشگاه دانست.


فرهاد امام‌جمعه اظهار کرد: دانشگاه باید برای جوان دانشجو از فضایی با امنیّت خاطر و سرشار از اعتماد و ارزش‌ها و الگوهای اخلاقی و علمی ماندگار و صالح برخوردار باشد. 


وی محورهای این جلسه را آسیب‌های فرهنگی منجر به طلاق در نسل جوان و دانشجویان، آسیب‌های فرهنگی نوظهور(مصرف ماهواره، اینترنت، فضای مجازی، موبایل و..)، نقش اشخاص مرجع و ذی‌نفوذ در حل مسائل و مددکاری و خرده فرهنگ های بومی ، آسیب زایی و حل آسیب‎ها مطرح کرد.


به گزارش آنا، در این نشست اعضای هیات علمی و استادان حاضر چالش‌ها و مسائل آسیب‎های فرهنگی را بیان و راهکارهایی درباره مرتفع‌شدن این مسائل ارائه کردند. 


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب