معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی پشتوانه محکمی برای صنایع هرمزگان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی اصغر توفیق در نشست خود با دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و هیات رئیسه واحد بندرعباس گفت: دانشگاه و صنعت دو بازوی توانمند و موتور محرکه کشور است که با تبادل نظر و تعامل دوجانبه می تواند تحول عظیمی در اقتصاد کشور ایجاد کند.
وی استان هرمزگان را سرشار از منابع و ذخایر غنی دانست و اظهار کرد: این منطقه با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی بسیار مهم و حساس و وجود صنایع بزرگ میتواند با حمایت دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی و تقویت مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان گام بلندی در زمینه بهبود اقتصادی کشور بردارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صنعت کشور باید بر پایه علم قرار گیرد، گفت: استادان صاحب اندیشه و نظر باید با ارایه نکته نظرهای ارزنده خود و فعالیت در شرکتهای دانشبنیان و همچنین طرحهای پژوهشی، اساس اقتصاد را بر پایه علم استوار کنند و با تقویت و عرضه تولیدات داخلی شایستگی خود را به اثبات رسانند.
این مسئول زیرساختهای این واحد دانشگاهی در راستای انجام فعالیتهای پژوهشی را رضایت بخش دانست و تصریح کرد: امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاههای موجود این دانشگاه قابلیت راهاندازی رشتههای مورد نیاز صنایع را دارد و میتواند با فعالیت در این زمینه پشتوانه خوبی برای صنعت استان باشد.
باقری: تمامی رشتههای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان در راستای تامین نیاز صنایع و دستگاههای اجرایی استان دایر شده و از این پس هم این راه را دنبال خواهد کرد |
در ادامه این نشست دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت باید در حد مطلوب باشد، گفت: تاکنون فعالیتهای زیادی در دانشگاه و صنایع صورت گرفته، اما دامنه این فعالیتها مطلوب این دو حوزه نیست و باید با تعامل سازنده و برآورده کردن نیازهای طرفین، چرخه تولیدات داخلی را به گردش در بیاورند.
مهدی باقری رسالت دانشگاه را تربیت و تامین نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز جامعه یاد کرد و گفت: تمامی رشتههای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان در راستای تامین نیاز صنایع و دستگاههای اجرایی استان دایر شده و از این پس هم این راه را دنبال خواهد کرد.
رئیس واحد بندرعباس با اعلام اینکه این دانشگاه در استان با 18 واحد و مرکز و بالغ بر 43000 دانشجو در مقاطع مختلف با حضور استادان مجرب و متخصص بیشترین بار علمی استان را برعهده دارد، گفت: این ظرفیت بالای نیروی انسانی میتواند کمک شایانی در راستای رفع مشکلات و موانع پیش روی صنایع انجام دهد و بخشی از نیاز های آن را برآورده کنند.
این مسئول تجهیز آزمایشگاهها، کارگاهها و همچنین راهاندازی مراکز رشد و فناور در این واحد با حضور شرکتهای دانشبنیان را از دیگر فعالیتهای پژوهشی خواند و گفت: کیفی سازی و حرکت در مسیر تقویت حوزه پژوهش از برنامه های اصلی و در اولویت این دانشگاه است و تلاش بر این است تا بتوانیم با گسترش دامنه فعالیتهای خود جامعه رادر مسیر پیشرفت قرار دهیم.
به گزارش آنا، در ماه جاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور تفاهمنامه همکاری به امضا رسید و قرار است در کشور عملیاتی شود.
انتهای پیام/