دو نوازی و تکنوازی استعدادهای درخشان در تالار رودکی
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا در ابتدای این کنسرت امین مجدمزاده و کیمیا محمدی به نوازندگی ویولن و پیانو پرداختند. امین مجدمزاده عضو ارکستر دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد است. او یکی از هنرمندان جوانی است که سابقه فعالیت در ارکسترهایی چون پارسیان، صدا و سیما، نیلپر و باروت را در کارنامه خود ثبت کرده است. مجدمزاده از شاگردان بردیا کیارس و حسن ریاحی است.
بخش دوم این کنسرت به تکنوازی پیانو مریم صوفی سیاوش اختصاص داشت. اغلب مخاطبان این سالن را دانشجویان رشتههای مختلف هنری به ویژه موسیقی تشکیل دادند.
از حاشیههای این بخش استقبال مردم از کنسرتهای کلاسیک به خصوص در بخش استعدادهای جوان بوده است. با وجود آنکه دومین روز از جشنواره موسیقی فجر را پشت سر میگذاریم، مدعوین حاضر در سالنهای رودکی تا پایان اجراها و به رغم اینکه برخی از اجراها از ریتم و ضرب آهنگ کندی برخوردارند سالن را ترک نکردهاند.
یکی از استادان دانشکده هنر و معماری که نمیخواست نامش ذکر شود درباره این اجراها گفت: اجرای روز دوم جشنواره در بخش استعدادهای جوان را خوب ارزیابی میکنم و خوشحالم که شاهد شکوفایی این استعدادها هستیم. هنرمندان این عرصه به رغم سن کم هم پتانسیل خوبی برای اجرا دارند و هم از تحصیلات آکادمیک برخوردارند.
مریم صوفی سیاوش یکی از هنرمندان این بخش در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی آنا گفت: گنجاندن بخش استعدادهای جوان در جشنواره موسیقی فجر باعث شده تا به جوانان میدان بیشتری داده شود و آنها بتوانند توانمندیهای خود را در زمینههای حرفهای به نمایش بگذارند.
او اضافه کرد: در واقع یک جور انگیزه و حمایت از سوی سیاست گذاران این جشنواره به چشم میخورد که موجب دلگرمی و تشویق ما نوازندگان جوان در ابتدای راه شده است از اینها گذشته سطح جشنواره مطلوب است و اجراها از عملکرد موفقیت آمیزی برخوردار بودهاند.
صوفی سیاوش در ادامه تصریح کرد: من در این برنامه به اجرای قطعاتی از باخ پرداختم که ۵ صدایی است همچنین سونات شماره ۱۲ بتوون را نواختم که یک جور قانون شکنی در آن به چشم میخورد همچنین سونات شماره ۱۲ و ۱۹ شوپن را نیز در این کنسرت نواختم.
انتهای پیام/