کسب مقام نخست دومین فنبازار تخصصی مدیریت شهری از سوی تیم استارت آپ ویکند واحد تهرانغرب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، احمدرضا داداندیش، دانشجوی مهندسی عمران واحد تهران غرب، درباره چگونگی برگزاری روند اجرایی این رویداد و ماهیت استارت آپ ویکند، گفت: دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه های فناوری نوین شهری زیر نظر مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران با محوریت شهرسازی و معماری، فنی و عمرانی، سلامت و شهر، محیط زیست و زیستمحیط شهری، خدمات شهری و زیباسازی، جابهجایی و حمل و نقل پایدار، شهر آینده و سایر موضوعات مرتبط با مدیریت شهری در محل دائمی نمایشگاههای تخصصی شهرداری تهران برگزار شد.
دانشجوی مهندسی عمران واحد تهرانغرب ادامه داد: تیم استارت آپ ویکند این واحد با سه تیم و ایدههای مدیریت شهری در فنبازار تخصصی مدیریت شهری و فناوریهای نوین که از سوی شهرداری برگزار شد، شرکت کردند که از این میان با گذراندن مراحل مختلف رویداد در نهایت ایده مدیریت الکترونیک پسماند شهری مقام نخست و ایده گنج پنهان با بیشترین آرا مقام دوم را به خود اختصاص دادند.
مسئول برگزاری رویداد استارت آپ ویکند در واحد تهران غرب ادامه داد: پسماندهای شهری اکنون بدون تفکیک روانه سطلهای زباله میشوند و برای شهرداریها هزینهساز است از این رو تیم استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، ایده مدیریت الکترونیکی پسماند شهری را با مرکزیت نیروهای داوطلب شهروندی به منظور تفکیک زباله، از مبدأ را در شهرهای بزرگ بسیار ضروری دانست و با این ایده در راستای مدیریت این سرمایه برآمد و بر پایه ایجاد شبکه اینترنتی و آشنایی بیشتر با پسماند بین مردم و شهرداری و تجاریسازی پسماندهای مفید به روش روز دنیا طرحریزی و طراحی شده است.
وی افزود: دومین ایده این رویداد که مقام دوم را به خود اختصاص داد، ایده گنچ پنهان نام دارد با مضمون ایجاد فضای آموزشی تفریحی کودکان 5 تا 12 سال در پارکها برای آموزش مفهوم پسماند و جداسازی و آموزش نریختن زباله با ایجاد یک بستر مجازی کاردستیهای ساختهشده از پسماندها و حمایت از کودکان در این راستا پایهریزی شده که امید است با ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در آینده بتوانیم تمامی این ایدهها را به عرصه ظهور برسانیم و با کمک مسئولان اجرایی کنیم.
دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از برگزاری رویداد جهانی استارت آپ ویکند در این واحد خبر داد |
داداندیش شکلگیری گروههای فعال استارت آپ ویکند را از سال قبل عنوان کرد و گفت: در نیمسال دوم سال 1393 نخستین هستههای مرکزی این رویداد جهانی در واحد تهران غرب شکل گرفت و زیرنظر مشاوران و استادان برجسته این حوزه پنج دوره کارگاههای آموزشی با محوریتهای کارآفرینی و کسب و کارهای زودبازده برگزار شد که با استقبال بسیار از سوی دانشجویان واحد و مخاطبان مواجه شد. هر یک از این کارگاهها با یکدیگر از حیث ماهیت برگزاری متنوع بوده و از کارآفرینان برتر، مشاوران کسب و کار و نفرات برتر دورههای پیشین این رویداد دعوت به عمل آمد، تا دانشجویان و شرکتکنندگان نسبت به برگزاری این رویداد جهانی آشنایی لازم را پیدا کنند. دانشجویان با شرکت در این کارگاهها علاوه بر آشنایی گامبهگام با نحوه برگزاری استارت آپ ویکند، زمینههای برگزاری نمایشگاه کارآفرینی را که محلی برای آشنایی بیشتر دانشجویان با ایدهها و دستاوردهای نوین روز است را نیز ایجاد کردند.
وی ادامه داد: در اینجا لازم میبینم از زحمات تمامی دستاندرکاران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب که در تمامی عرصهها زمینههای فعالیت دانشجویان را فراهم کردند و همچنین از حضور و فعالیت شرکتکنندگان در کارگاهها، دانشجویان، استادان و علی اکبر انصاری دبیر اجرایی قدردانی و تشکر کنم.
دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب همچنین از برگزاری رویداد جهانی استارت آپ ویکند در این واحد خبر داد و گفت: استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiental Education) در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار میشود. در این برنامه شرکتکنندگان پر انگیزهای شامل برنامهنویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریابها و طراحان گرافیک گردهم میآیند تا در ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از همین رو به عنوان نخستین واحد دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تهران میزبان و برگزارکننده این رویداد جهانی در مهرماه خواهد بود. نخستین دور برگزاری این رویداد در شهر تهران با میزبانی این واحد و حمایت و همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مهرماه برگزار میشود که اخبار آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/