دانشآموزان و رانندگان آمبولانس هم به اعتراضات پاریس ملحق شدند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از یورونیوز، وزیر اقتصاد فرانسه اعلام کرده است که به دلیل سه هفته اعتراضات در این کشور، وضع اقتصادی چندان مطلوب نیست.
برونو لومر ادامه داد: اعتراضات باعث شده است که بسیاری از گردشگران سفر خود را لغو کرده و این موضوع به ضرر هتلها و بهطورکلی صنعت گردشگری فرانسه باشد.
وی افزود: درآمدهای خردهفروشی از قبیل مغازهها و رستورانها نیز در این مدت از 15 تا 50 درصد کاهش یافته است.
جنبش اعتراضی به قانون افزایش مالیات سوخت در فرانسه که به جلیقه زردها مشهور شده است از 17 نوامبر (26 آبان) آغاز شده و سراسر فرانسه را در برگرفته است.
تاکنون چهار نفر در این ناآرامیها کشته و هزاران نفر مصدوم و بازداشت شدهاند و این در حالی است که هیچ نشانهای از تغییر تصمیم دولت فرانسه مشاهده نمیشود.
از روز گذشته نیز رانندگان آمبولانس در فرانسه اعلام کردهاند که به این حرکت اعتراضی خواهند پیوست. صدها آمبولانس با ایستادن در سرتاسر خیابان شانزلیزه بهعنوان زیباترین و معروفترین خیابان این کشور باعث مسدود شدن این مسیر شدند.
همچنین هزاران نفر از دانش آموزان فرانسوی با پیوستن به راهپیمایی نشان دادند که ابعاد اعتراض به تصمیم دولت بسیار گستردهتر از حد انتظار بوده است.
وزارت کشور فرانسه اعلام کرده است که در ناآرامیهای سه هفته اخیر بیش از صدها هزار نفر شرکت داشتهاند که محدود به شهر پاریس نبوده است.
هرچند این جنبش اعتراضی هیچ حامی سیاسی و رهبری ندارد ولی راه خود را پیداکرده بهگونهای که در بلژیک، هلند و آلمان نیز مردم با پوشیدن جلیقه زرد به سیاستهای سرمایهداری دولتهای خود انتقاد کردهاند.
به گزارش آنا، به نظر میرسد که این جنبش در آینده نزدیک تمام نخواهد شد و تغییرات زیادی را در فرانسه منجر خواهد شد؛ اما آنچه مشخص است تداوم بحران کل فرانسه را که ادعای مهد دموکراسی را دارد، دربر گرفته و تنها جواب دولت به مردم معترض باطوم و گاز اشکآور بوده است.
انتهای پیام/4106/4093/
انتهای پیام/